Expressen > Nyheter

Tuesday, 07 July, 00:47

Expressen - 25 maj 20 kl. 13:47

Så många har dött i corona i SverigeKlockan 14.00 redovisar Folkhälsomyndigheten de senaste dödsfallen i coronaviruset i Sverige.Samtidigt håller myndigheten pressträff om coronaläget i landet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Folkhälsomyndigheten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: många har , dötti , coronai , Sverige
Barometern - 03 apr 20 kl. 19:00

Birgitta Hultman: ”SVT har tagit täten i corona-Sverige”

Hela dagen fylld med gamla pärlor ur tv-arkivet blandat med nyhetssändningar och presskonferenser. Dessutom kvällssändningar späckade med fakta, debatter och förklarande grafik. SVT har tagit täten i corona-Sverige..

Nerikes Allehanda - 09 maj 20 kl. 04:33

Post-corona sverige behöver stå rustat för en ökad psykisk ohälsa

Allt pekar på att vi kommer att klara den akuta coronakrisen, men det post-corona Sverige kommer....

SmålandsPosten - 09 mar 20 kl. 16:11

Corona: Sverige kan ha fått sitt första inhemska fall

En person i Stockholm har bekräftats smittad av coronaviruset utan att ha rest utomlands eller ha haft kontakt med någon som konstaterats smittad. Ytterligare en insjuknad person utan koppling till smitta utomlands inväntar provsvar. Ett 20-tal medarbetare utreds på S:t Görans sjukhus och har tagits ur tjänst..

Barometern - 25 mar 20 kl. 09:16

Corona: Sverige håller andan i väntan på "dag noll"

Trots att tusentals svenskar är smittade och 36 personer har dött har vi det värsta framför oss. Enligt Folkhälsomyndigheten har "dag noll" inte ens inträffat ännu. Det vill säga när kurvan över antalet svårt sjuka börjar stiga kraftigt..

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 12 kl. 13:00

Rapport varnar: Sverige på väg bort från den svenska modellen


VARNING. Sverige tappar sin plats i den internationella trygghetsligan i rasande fart. Värst är det med vår A-kassa där vi gått från att ha den näst högsta till att ligga under snittet i en internationell jämförelse.

Alliansfritt Sverige - 04 apr 13 kl. 12:32

Sverige i snart EU-domstolen för visstidsanställningar

Smörgårdsbord för arbetsgivare. Bild: Max Gustafson
NOTIS. Alliansen försöker gång på gång visa handlingskraft mot arbetslösheten genom att uppfinna den ena nya anställningsformen efter den andra.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Han var med och mördade svenska Anni – släpps fri

Anni Dewani från Mariestad mördades på sin bröllopsresa i Sydafrika 2010.Tre män dömdes för mordet i en dramatisk rättegång.Nu benådas en av dem efter drygt halva strafftiden – och den mördade svenskans familj rasar mot beslutet.

Expressen - 1 timme sedan

Böldpest upptäckt i Kina – allmänheten varnas

Ett fall av böldpest har upptäckts i den kinesiska regionen Inre Mongoliet, skriver BBC.Nu har lokala myndigheter utfärdat en varning och bland annat förbjudit jakt och ätande av djur som kan bära på sjukdomen..

Expressen - 1 timme sedan

Två till sjukhus efter misstänkt misshandel

Två personer har hittats misshandlade i Östra Göteborg under måndagskvällen. De båda är förda med ambulans till Sahlgrenska. – Eventuellt har ett antal andra personer lämnat innan vi kom dit, säger vakthavande befäl Göran Carlbom vid polisen region Väst.

Expressen - 2 timmar sedan

Skottlossning i Stockholm – en förd till sjukhus

En man har blivit skjuten vid en idrottsplats i södra Stockholm.Mannen har förts till sjukhus med ambulans.En stor polisinsats är i gång.

Expressen - 2 timmar sedan

SD i Vellinge lägger ny motion om slöjförbud

Sverigedemokraterna i Vellinge väcker nytt liv i frågan om slöjförbud på skolorna. Bara en vecka efter att partiet drog tillbaka sitt senaste förslag.– Vi har inte för avsikt att ta tron ifrån någon, säger partiets gruppledare i Vellinge, Karl-Johan Persson, till Sydsvenskan.

Expressen - 2 timmar sedan

Ny FN-rapport slår fast: Fler pandemier som covid-19 väntar

Coronaviruset tros ha sitt ursprung från fladdermöss. Runt 60 procent av människans infektioner tros ha sitt ursprung från djur. Dessa kallas för zoonotiska sjukdomar – och de kan komma att öka i antal i framtiden, slår en ny FN-rapport fast.

Expressen - 3 timmar sedan

Snabb smittspridning – Israel stänger ner igen

Israel klarade den första covid-19-vågen bra, men nu tar andra vågen och smittspridningen fart.Landet stänger därför barer, nattklubbar, gym, pooler och en rad andra anläggningar som öppnades i maj.– Pandemin sprider sig, om vi inte agerar nu kan vi ha tusentals allvarligt sjuka patienter de kommande veckorna, säger den israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu..

Expressen - 3 timmar sedan

Nya coronautbrott i världen: ”Fritt fall”

Runt om i världen tvingar nya utbrott av coronaviruset länder att backa och återinföra restriktioner.Över 270 000 personer har isolerats i Spanien, Australien stänger gränsen mellan två delstater och i USA ökar fallen efter nationaldagshelgen.– Vi är i fritt fall, säger amerikanska infektionsläkaren Rochelle Walensky, till CNN..

Expressen - 3 timmar sedan

Bil började brinna under färd – samtliga tog sig ut

Mitt under färd började en bild brinna vid Norra infartsleden i Halmstad.Räddningstjänsten och polis har ryckt ut..

Expressen - 4 timmar sedan

Person hittad död vid utbrunnen bil

En person har hittats död vid en utbrunnen bil vid ett skjutfält, uppger polisen.Det är oklart vad som hänt och polisen är på plats för att utreda..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.