Expressen > Nyheter

Wednesday, 08 July, 04:06

Expressen - 25 maj 20 kl. 13:13

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och LundDet är stopp i tågtrafiken genom Burlöv efter en olycka. Skåne har beställt bussar för att köra pendeltrafik mellan Malmö och Lund. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö, Lund, Burlöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , tågtrafikenmellan , Malmöoch , Lund
Nyheter Väst - 08 mar 14 kl. 14:16

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund.

Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Detta beror på en kontaktledning som har rivits ner över banan. Ett tåg är fast mitt på banan och passagerarna får ej lämna på grund av säkerhetsrisk.

Skånskan - 24 aug 18 kl. 19:03

Stopp i tågtrafiken Malmö-Köpenhamn

Trafik I två timmar under fredagskvällen kommer det vara stopp för all tågtrafik mellan Malmö-Köpenhamn. Detta för att komma i fas med eftermiddagens förseningar och köbildningar mellan Malmö och Lund, meddelar Trafikverket. Stationer där tågtrafiken kan påverkas: Malmö C, Hyllie, Triangeln, Burlöv, Eslöv, Hjärup, Höör, Lund C, Stehag, Stångby, Sösdala, Tjörnarp, Åkarp, Örtofta, Hässleholm, Dösjebro, Glumslöv, Ramlösa, Häljarp, Kävlinge, Landskrona, Rydebäck, Helsingborg CVid klockan 18:57 meddelade Trafikverket att all tågtrafik mellan Malmö och Köpenhamn ställs in för att komma i fas med de föresningar och köbildningar som uppstått tidagare under dagen mellan Malmö och Lund.

Skånskan - 06 mar 19 kl. 20:15

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

Trafik Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Enligt Trafikverket är orsaken ett signalfel. Tågtrafiken är inställd Helsingborg, Teckomatorp-Malmö.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 07:57

Stopp i tågtrafiken Malmö-Lund

Trafik Det är just nu stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund på polisens begäran.All tågtrafik är inställd på sträckan. Pendlare får räkna med förseningar även på övriga banor i södra Sverige till följd av stoppet.

Skånskan - 08 mar 14 kl. 09:55

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

Det är just nu stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund efter att en kontaktledning rivits ned i Flackarp, söder om Lund..

Barometern - 28 mar 16 kl. 17:19

Stopp i tågtrafiken Malmö-Lund

Tågtrafiken mellan Malmö och Lund har stoppats i båda riktningarna på grund av att obehöriga personer har befunnit sig på spåren. Trafiken står stilla sedan strax efter klockan fyra på eftermiddagen, och Skånetrafiken har i nuläget ingen prognos för när den kan återupptas.(TT) En drake på vift fastnade i en kontaktledning vid tågspåret på sträckan Malmö-Lund under måndagseftermiddagen och stoppade trafiken i båda riktningarna.

SR - 22 jan 17 kl. 13:43

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

Det är just nu stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund..

Expressen - 29 maj 17 kl. 10:30

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

För tillfället är det stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund.Orsaken är en nedriven kontaktledning, enligt Trafikverket..

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 17 kl. 10:44

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

En nedriven kontaktledning orsakar stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Resenärer får räkna med förseningar och att tåg ställs in med kort varsel, uppger Trafikverket. Också i fredags drabbades sträckan av förseningar och inställda tåg, som senare.

BT - 29 maj 17 kl. 10:44

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

En nedriven kontaktledning orsakar stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Resenärer får räkna med förseningar och att tåg ställs in med kort varsel, uppger Trafikverket.(TT).

Trelleborgs Allehanda - 29 maj 17 kl. 10:44

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

En nedriven kontaktledning orsakar stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Resenärer får räkna med förseningar och att tåg ställs in med kort varsel, uppger Trafikverket.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Elvaåringar blev jagade av beväpnat gäng

Två elvaåringar blev jagade av ett beväpnat gäng i Hässleholm på tisdagskvällen.Händelsen rubriceras som försök till rån. – Vi har åkt ut och pratat med pojkarna, säger Evelina Olsson vid polisen.

Expressen - 4 timmar sedan

Terrormisstänkt 22-åring anhölls på flygplats

Den danska polisen har anhållit en terrormisstänkt 22-åring.22-åringen har varit internationellt efterlyst sedan 2017 och anhölls på Köpenhamns flygplats..

Expressen - 4 timmar sedan

USA lämnar WHO mitt under virusökningen

WASHINGTON DC. USA meddelade under tisdagen att man formellt begärt utträde ur WHO. Världshälsoorganisationen förlorar därmed en av de största bidragsgivarna.

Expressen - 3 timmar sedan

Trumps svärdotter smittad – rädslan efter maskfria festen

Kimberly Guilfoyle, presidentsonens flickvän, har smittats av covid-19 efter att paret varit på en exklusiv fest. ”Jag mår bra tack vare Gud,” skriver hon på Twitter.Men nu sprids rädslan bland andra festdeltagare..

Expressen - 5 timmar sedan

Mary Trump till hårt angrepp i nya boken

WASHINGTON DC. Donald Trumps brorsdotter Mary Trumps nya bok har nu börjat spridas i USA. I den skriver hon om varför presidenten ställde upp i valet 2016, enligt CNN:”Han ville helt enkelt ha gratis publicitet åt sitt varumärke.

Expressen - 7 timmar sedan

Serievåldtäktsman jagas – polisen släpper fantombild

Polisen jagar en man efter en grov överfallsvåldtäkt i Täby norr om Stockholm.Spår från mannen går till ännu en våldtäkt – sommaren 2018.Nu släpper de en fantombild och beskrivning av mannen som misstänks ligga bakom båda överfallen..

Expressen - 7 timmar sedan

Ronja, 22, skadades – när tonåring flydde från polisen

Tonåringen försökte fly från polisen – men jakten tog slut efter 30 sekunder när han kraschade med en annan bil. I den satt Ronja, 22, som egentligen bara skulle hem till en vän. – Det var den mest fruktansvärda kvällen i mitt liv, säger hon.

Expressen - 6 timmar sedan

Misstänkt mordförsök – en allvarligt skadad

En man i 40-årsåldern har förts till sjukhus med allvarliga skador efter en händelse i Gislaved. En man i 50-årsåldern är nu anhållen misstänkt för mordförsök, rapporterar SVT Jönköping..

Expressen - 6 timmar sedan

JUST NU: USA öppnar skolorna igen – Trump håller pressträff

Expressen sänder Trumps pressträff i samarbete med CNN.

Expressen - 6 timmar sedan

De granskas för allvarliga brister

91 äldreboenden i landet har haft allvarliga brister under coronapandemin – och granskas därför speciellt av Ivo.– Det var en mycket intensiv och snabb smitta som slog väldigt hårt mot oss, säger Inger Börmark, ansvarig för Geråshus i Göteborg som är med på Ivos lista.Ett annat boende på listan, Strandängsgården i Huddinge, medger brister, bland annat kring skyddsutrustning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.