Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Tuesday, 07 July, 02:01

Nya Wermlands Tidningen - 25 maj 20 kl. 13:09

Ingen skattesänkning – pengarna läggs på skolan
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen skattesänkning, pengarna, läggs, skolan
Cornucopia - 07 okt 14 kl. 15:02

Arbetande pensionärer betalar pensionärernas skattesänkning

Den socialistiska axelmaktregimen föreslår skattesänkningar på bruttoinkomsten för pensionärer i sin budget. Hela skattesänkningen finansieras genom att man höjer löneskatterna för pensionärernas arbetsgivare och egenföretagande pensionärer får alltså inte någon skattesänkning alls. Frågan är också om arbetsgivare, som får kraftigt höjda kostnader för anställda 65+, kommer vilja ha anställa fler eller ens ha kvar dessa?

SmålandsPosten - 15 jun 13 kl. 08:33

Ingen skattesänkning i (S)-budget

Socialdemokraternas budgetförslag liknar i mycket Centerpartiets. (S) tror på effektivisering av kommunens verksamhet, på befolkningstillväxt och på satsningar. Men på skattesänkning tror inte (S) alls.

SmålandsPosten - 04 jun 14 kl. 11:19

Alliansen föreslår skattesänkning i Växjö

Skattesänkning, satsning på skolan och äldreomsorgen är några av de satsningar som Alliansen presenterade i sitt budgetförslag i dag. Om Alliansen vinner kommunvalet i Växjö och får fortsätta styra kommunen, kommer de att sänka skatten med 8 öre under nästa år. Då det dessutom genomförs en skatteväxling med det nybildade Region Kronoberg, från årsskiftet, innebär det att kommunalskatten sänks med totalt 47 öre 2015.

Kristianstadsbladet - 17 sep 13 kl. 15:40

Reinfeldt försvarade skattesänkning

Statsminister Fredrik Reinfeldt försvarade ett femte jobbskatteavdrag när han läste upp sin regeringsförklaring i dag. - Vår starka position ska användas till att ge stöd för en återhämtning, sade han.
Reinfeldt inledde annars sin åttonde regeringsförklaring med konflikterna i Syrien och Egypten.

BT - 17 sep 13 kl. 14:47

Reinfeldt försvarade skattesänkning

Statsminister Fredrik Reinfeldt försvarade ett femte jobbskatteavdrag när han läste upp sin regeringsförklaring i dag. - Vår starka position ska användas till att ge stöd för en återhämtning, sade han.Reinfeldt inledde annars sin åttonde regeringsförklaring med konflikterna i Syrien och Egypten.

BT - 12 nov 19 kl. 20:20

Förslag på skattesänkning och mer pengar till skolan

Moderaterna vill sänka skatten med fem öre. C, MP och KD vill satsa mer på skolan och spara in på kommunens administration..

BT - 14 nov 14 kl. 07:27

Skolan vinnare med nytt styre

Kulturskolan blir gratis när den nya majoriteten blivit överens om detaljpolitiken i Svenljunga. Det blir också mer pengar till skolan och föreningslivet. Beslutet om en ny återvinningsstation på Bergsäter rivs också upp.

SmålandsPosten - 18 nov 14 kl. 06:59

En jämlik skola går före skattesänkningar

Socialdemokraterna i Växjö lovade inför valet i höstas en rejäl satsning på våra barn och ungdomar. Mindre grupper i förskolan, färre elever i klasser i de lägre årskurserna och resurser för tidiga insatser i skolan är några av de förslag vi har lagt för att skapa en jämlik och sammanhållen skola, skriver Åsa Karlsson-Björkmarker, kommunalråd (S) och Ola Gustafsson (S) Smålandspostens reportage de senaste dagarna om visar hur ojämlik­heten mellan elever och skolor ökar, sätter fingret på den största utmaningen­ Växjö kommun står inför.
Vi misslyckas med att ge Växjös elever en lik­värdig skola och priset de får betala med sämre resultat och livschanser följer dem hela livet.

SmålandsPosten - 04 jun 14 kl. 11:19

Alliansen satsar på skolan

En symbolisk skattesänkning, satsning på skolan och äldreomsorgen är delar av det som ingår i Alliansens budgetförslag, som presenterades under onsdagen. Om Alliansen vinner kommunvalet i Växjö och får fortsätta styra kommunen, kommer skatten att sänkas symboliskt under nästa år. Då det dessutom genomförs en skatteväxling med det nybildade Region Kronoberg, från årsskiftet, innebär det att kommunalskatten sänks med totalt 47 öre 2015.

LV - 25 feb 14 kl. 09:06

Bra lön ger pengar till skolan

MP föreslår att höja den statliga inkomstskatten för dem som tjänar över 40 000 kr/mån och använda pengarna till skolan. Vi tar tydligt konflikten med regeringen: barnens framtid är viktigare än skattesänkningar..

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Ett 50-tal ungdomar i tjafs vid skola

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

JUST NU: Larm om drunkning - helikopter utskickad

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Risk för lokala coronautbrott: "Det kan gå fort"

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Miljöpartiet bröt ned Socialdemokraterna

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Haidar klar för DIF-konkurrent

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Nils, 15, attackerad med järnrör mot sin A-traktor

Nya Wermlands Tidningen - 7 timmar sedan

JUST NU: Brand i inbdustribyggnad

Nya Wermlands Tidningen - 7 timmar sedan

Dotter uppfyller drömmen utan publik

Nya Wermlands Tidningen - 7 timmar sedan

Nu kan allmänheten testas för covid-19

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.