Polisen > Nyheter

Tuesday, 14 July, 19:32

Polisen - 25 maj 20 kl. 12:26

Ändrade öppettider för Beslaget i GöteborgBeslagsgruppen kommer att ha förändrade öppettider under veckorna 26-33..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Beslaget, Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ändrade, öppettiderför , Beslageti , Göteborg
Polisen - 04 mar 20 kl. 10:18

Avvikande öppettider Beslaget i Göteborg

Onsdagen den 11 mars och tisdagen den 17 mars har Beslaget i Göteborg stängt mellan kl. 09.00-12.

Polisen - 07 aug 15 kl. 13:29

Tillfälligt ändrade öppettider för hittegods

Polisområde Storgöteborg har tidigare beslutat att tillfälligt ändra öppettiderna för Hittegodscentralen. Detta för att kunna återlämna gods till rättmätig ägare på ett rättssäkert och effektivt sätt även under huvudsemesterperioden när bemanningen är begränsad. Beslutet förlängs till att gälla fram till vecka 35 (30 augusti).

GT - 30 jul 13 kl. 06:39

Krogstriden: Han ger sig inte om öppettider

GÖTEBORG. Striden om krogarnas öppettider i Göteborg fortsätter. De nya strängare reglerna börjar gälla inom kort.

Cornucopia - 06 jun 17 kl. 15:48

Café Sirius - SF-bokhandeln i Göteborg har öppnat café

SF-bokhandeln i Göteborg öppnade igår sitt nya café för allmänheten. Väl värt ett besök för en kopp kaffe till den nyinköpta boken, en spelrunda med det nyinköpta spelet, eller bara för sedvanligt fika eller arbete på stan. Det kommer rent av finnas ett separat Stjärnklart-bord.

GöteborgsPosten - 19 maj 17 kl. 16:04

Längre öppettider på fritidsgårdar i Göteborg

Utökade öppettider på bibliotek och fritidsgårdar. Det är en del i en stor rödgrön satsning för att öka tryggheten i Göteborg..

PrivataAffärer - 30 jun 20 kl. 08:02

Mäklarbarometern: Oförändrade bopriser i tredje kvartalet

”Det som står ut i denna prognos är skillnaden i hur bostadsrätts- respektive villamarknaden bedöms utvecklas under tredje kvartalet. Det är en betydligt mer positiv prognos för villamarknaden”, säger SBAB:s boendeekonom Claudia Wörmann i en kommentar. Hon nämner att det låga villautbudet påverkar när färre vill sälja och att det inte tillkommer så många nya villor i form av nyproduktion.

PrivataAffärer - 05 nov 18 kl. 06:48

Mäklarstatistik: Bopriserna oförändrade i oktober

Under den senaste tremånadersperioden har bostadsrättspriserna i riket som helhet, i glidande medelvärde, stigit 3 procent jämfört med föregående tremånadersperiod, medan villapriserna har varit oförändrade. De senaste tolv månaderna har bostadsrättspriserna sjunkit 4 procent samtidigt som villapriserna sjunkit 1 procent. Svensk Mäklarstatistik redovisar prisutvecklingen som tremånaders glidande medelvärden, viktade efter antalet försäljningar, för att dämpa säsongseffekter och tillfälliga avvikelser som inte har med den underliggande marknadsutvecklingen att göra.

SVT Debatt - 31 aug 13 kl. 12:45

Låt inte nykterister bestämma när Göteborg ska sluta festa

NATTÖPPET Göteborg är Sveriges näst största stad. Därför är det orimligt att krogarna nu ska tvingas stänga samtidigt som i Kungsbacka och Stenungssund. Ändå är det vad kommunfullmäktige bestämt ?

Cornucopia - 03 maj 20 kl. 12:00

Stöd SF-bokhandeln - boka signerad Redovisningsavdelning Marviken i butik i Stockholm eller Göteborg!

Det blir inga offentliga signeringar eller bokrelease för min nya bok Redovisningsavdelning Marviken. Men du kan få fatt på en signerad bok och stödja Science Fictionbokhandeln om du förbokar och betalar för romanen i SF-bokhandelns butiker i Stockholm eller Göteborg senast tisdag. Dessa kan sedan hämtas ut på torsdag.

PrivataAffärer - 11 jan 19 kl. 09:58

SCB: Oförändrade villapriser senaste kvartalet

Mellan de två senaste kvartalen steg priserna i 9 av Sveriges 21 län. Den högsta prisuppgången på länsnivå redovisas i Blekinge län med 7 procent, följt av Jämtlands län med 6 procent. Sjunkande priser återfinns i nio län.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 09 jun 20 kl. 13:10

Illegala vapen återanvänds ofta

De senaste fem åren har det vid cirka 40 procent av skjutningarna i regionen genomförts med ett vapen som också förekommit vid en annan skjutning. En ny rapport visar betydelsen av att beslagta dessa illegala vapen..

Polisen - 09 jun 20 kl. 08:37

Polispodden Stockholm: Polisen i sociala medier

Hur använder polisen sig av sociala medier? Lyssna på avsnittet med två välkända poliser i sociala medier, Viktor Adolphson ”YB Södermalm” på Twitter och Reine Berglund, från Polisen Huddinge på Facebook..

Polisen - 08 jun 20 kl. 13:40

Sålde narkotikaklassade läkemedel från apotek

En man i 60-årsåldern i norra Stockholm har dömts till 5 år och 8 månaders fängelse för synnerligen grovt narkotikabrott och grov penningtvätt. Mannen sålde stora mängder narkotikaklassade läkemedel från apoteket där han jobbade..

Polisen - 08 jun 20 kl. 11:06

Djur i varma bilar

Nu kommer värmen och vi kan njuta av den. Men tänk på våra fyrbenta vänner som kanske inte njuter av värmen på det sättet som vi människor gör..

Polisen - 08 jun 20 kl. 09:43

Samverkansöverenskommelse tecknad med Hörby kommun

Nu är polisen och kommunen i Hörby överens om hur och kring vilka frågor man ska samverka, i syfte att förebygga brott och skapa trygghet i kommunen..

Polisen - 05 jun 20 kl. 19:55

Polisen utförde tillsyn av legal sprängmedelshantering

Över trettio personer har frihetsberövats och flera beslag har tagits inom ramen för operation Rimfrost i veckan. Dessutom har tillsyn av verksamheter som hanterar legala sprängmedel genomförts..

Polisen - 05 jun 20 kl. 10:51

Frågestund med Skärholmens områdespoliser och Slättgårdsskolans ledning

Den 1 juni brann stora delar av Slättgårdsskolan ner. Idag den 5 juni klockan 13:00 håller områdespoliserna i Skärholmen tillsammans med skolans ledning en frågestund på Instagram..

Polisen - 05 jun 20 kl. 09:53

Info inför studentfirande i Jämtland

Det börjar bli varmt och skönt ute och skolavslutningarna och studenten närmar sig med stormsteg. I vanliga fall tillfällen för firande efter genomförd skolgång men i år är omständigheterna lite speciella på grund av Corona..

Polisen - 04 jun 20 kl. 23:37

Sammanfattning av polisens arbete med demonstration i Malmö den 4 juni

Polisen hade under torsdagen beviljat en tillståndsgiven demonstration med högst 50 deltagare på Ribersborg i Malmö mellan klockan 18.00 och 20.00..

Polisen - 04 jun 20 kl. 15:41

Värden står mot varandra i samband med stora demonstrationer

Polisen ska värna om demonstrationsfriheten och rätten att uttrycka åsikter. Samtidigt ska vi se till att regeringens beslut om max 50 personer i samband med allmänna sammankomster följs..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.