Realtid > Ekonomi

Sunday, 12 July, 09:18

Realtid - 25 maj 20 kl. 11:41

Strukturinvest lanserar årets fjärde emissionStrukturinvest lanserar i dag årets fjärde emission där stort fokus ligger på teknik och läkemedel..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strukturinvest, lanserarårets , fjärde, emission
Dagensanalys.se - 15 maj 19 kl. 17:33

Qlik lanserar certifiering för dataläskunnighet

Den kostnadsfria certifieringen från Qlik vill hjälpa företag att göra sina anställda mer datakunniga. Den fjärde industriella revolutionens största utmaning handlar inte om att samla data utan om att omvandla datan till konkreta insikter. Företag inom alla branscher behöver anställda som kan tillgodogöra sig insikter från data, för att bibehålla sitt värde och driva konkurrensfördelar.

Dagens PS - 26 jun 19 kl. 10:13

Airbnb lanserar nya lyxnivån ”Luxe”

Dagens techbrief handlar om Apples senaste förvärv, Youtube-stjärnan som hittades död samt Airbnb:s nya lyxvillor. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Apple köper AI-startup som gör självkörande bilar Bolaget Drive.

Dagens PS - 18 sep 19 kl. 09:47

Starbucks lanserar ny ”betalningspenna”

I dagens techbrief kan du läsa om en eldriven vattenskoter, se bilder på Elon Musks nya rymdskepp och förvånas över Starbucks nya produkt: en ”betalningspenna”. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Taiga lanserar eldriven vattenskoter Nya modellen ”Orca” (späckhuggare på svenska) kostar 24.

Dagensanalys.se - 09 mar 20 kl. 09:36

Schibsted lanserar Swadd i sina displayformat

I dagarna lanserar Schibsted nya plug-in tekniken Swadd i sina displayformat. Tester visar att annonser som applicerar Swadd i genomsnitt ses i hela 17 sekunder. Tekniken ger även interaktion samt en kvittens på att konsumenterna har förstått annonsörens kommunikation.

DI - 11 maj 16 kl. 08:08

Nordnet lanserar gratishandel

Nätmäklaren Nordnet lanserar gratis aktiehandel på Stockholmsbörsen för alla kunder som har ett kontovärde på upp till 80.000 kronor och samtidigt är medlemmar på Nordnets sociala sparnätverk Shareville. Det framgår av ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 14 maj 18 kl. 13:31

Confirmit lanserar verktyg för att analysera komplexa kundportföljer

Nu hakar undersökningsföretaget Confirmit på den senaste trenden att koppla ihop flera datakällor för att bättre kunna analysera och förstå kundresan. Deras verktyg Account Health inriktar sig på B2B-företag där det ofta finns ett större antal faktorer att hantera än i B2C-verksamheter. Allt fler företag i undersökningsbranschen börjar nu erbjuda tjänster riktade mot att koppla ihop flera olika datakällor för att ge en mer omfattande bild av företagets verksamhet och aktiviteter.

DI - 26 jun 18 kl. 08:08

Fingerprint lanserar ny sensor

Fingerprint Cards lanserar nu sin fjärde generations fingeravtryckssensor, FPC1511, som är framtagen för smartphones..

Dagensanalys.se - 07 dec 18 kl. 16:32

TV4 lanserar dynamiskt anpassad reklam tillsammans med Com Hem och Boxer

Tjänsten lanseras på Com Hems och Boxers Play-tjänster, vilket innebär att TV4-tittarna får en bättre anpassad och skräddarsydd reklamupplevelse. Dessutom får annonsörerna möjlighet till både utökad räckvidd och bättre anpassade reklambudskap. Därmed är TV4 som enda kanalhus live med dynamisk reklam hos tre av de sex stora tv-distributörerna i Sverige.

Dagensanalys.se - 21 jan 19 kl. 17:05

Qlik lanserar Data Catalyst 4.0

Nu lanserar Qlik en uppdatering av sin lösning, Qlik Data Catalyst 4.0. Den nya versionen av lösningen, som tidigare hette Podium Data, ger stöd för enskilda servrar och AWS-baserade arkitekturer.

DI - 01 feb 19 kl. 08:31

Stora Enso tar fram sågen – lanserar sparprogram

Stora Ensos rörelseresultat i fjärde kvartalet kom in klart svagare än väntat. Bolaget lanserar nu ett kostnadsbesparingsprogram i miljardklassen..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 16:25

Storytel förvärvar svenskt produktionsbolag

Ljudboksföretaget Storytel köper 80 procent av Earselect..

Realtid - Igår: 16:09

Revisionsjättarna i England måste separera revisions- och konsultdelarna

EY, PWC, KPMG och Deoitte tvingar separera sin revisionsverksamhet från sitt omfattande konsultarbete. .

Realtid - Igår: 15:16

Accumulate överklagar bank-ID-domen till hovrätten

I juni förlorade Accumulate i Patent- och marknadsdomstolen, företaget anser att det har patent på delar av mobilt bank-ID. Nu överklagar bolaget till Svea hovrätt..

Realtid - Igår: 14:05

Advenica tar in 27 miljoner i företrädesemission

Cybersäkerhetsbolaget Advenica har tagit in 27,6 miljoner kronor i en företrädesemission, före emissionskostnader..

Realtid - Igår: 13:33

Intrum rusar på börsen efter omvänd vinstvarning

Kredithanteringsbolaget Intrum ser en snabb återgång mot normalläge. Bolaget gick idag ut med en betydligt bättre prognos för det andra kvartalet än väntat..

Realtid - Igår: 13:10

”Extremt stort intresse från investerarna för proptech”

Intresset är stort från från såväl investerare som entreprenörer för området digital innovation för fastigheter. Den svenska intresseorganisationen Proptech Sweden växer nu så det knakar..

Realtid - Igår: 10:21

”En vidd av karriärvägar inom fastighetbranschen”

Fastighetsbranschen står inför en stor omställning och behöver därför en mängd nya komptenser. Samtidigt ökar arbetslösheten i Sverige. Här ser fastighetsbranschen en stor möjlighet att vara med och skapa nya arbetstillfällen, skriver idag företrädare för Fastigo och Fastighetsägarna Stockholm..

Realtid - Igår: 09:50

Kampen hårdnar om bolåneräntorna – Stabelo och Landshypotek utmanar

Gapet ökar mellan storbankerna och bolåneutmanarna mitt under coronakrisen. Det skiljer nu 51 punkter mellan dyrast och billigast..

Realtid - I förrgår: 08:44

Swedbanks sanktionavgift välkommet tillskott till statskassan

Sanktionsavgiften på 4 miljarder kronor som Swedbank fick av Finansinspektionen den 19 mars slussas direkt vidare till statskassan..

Realtid - I förrgår: 08:25

Hjalmar Winbladh lämnar EQT Ventures

Grundarpartnern Hjalmar Winbladh lämnar EQT Ventures..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.