Sydsvenskan > Sport

Thursday, 02 July, 23:53

Sydsvenskan - 25 maj 20 kl. 11:11

Frankrikes krisnota 4 700 miljarder kronorFrankrikes krisåtgärder för att möta coronakrisens ekonomiska effekter har hittills kostat den franska staten 450 miljarder euro, eller drygt 4 700 miljarder kronor. Det meddelade Frankrikes finansminister Bruno Le Maire på måndagen. Summan motsvarar ci.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Frankrikes, Bruno Le Maire

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frankrikes, krisnota4 , 700, miljarderkronor
Helsingborgs Dagblad - 25 maj 20 kl. 11:11

Frankrikes krisnota 4 700 miljarder kronor

Frankrikes krisåtgärder för att möta coronakrisens ekonomiska effekter har hittills kostat den franska staten 450 miljarder euro, eller drygt 4 700 miljarder kronor. Det meddelade Frankrikes finansminister Bruno Le Maire på måndagen. Summan motsvarar ci.

GöteborgsPosten - 25 maj 20 kl. 11:11

Frankrikes krisnota 4 700 miljarder kronor

Frankrikes krisåtgärder för att möta coronakrisens ekonomiska effekter har hittills kostat den franska staten 450 miljarder euro, eller drygt 4 700 miljarder kronor..

Realtid - 25 maj 20 kl. 11:50

Frankrikes krisnota: 4 700 miljarder kronor

Franska statens åtgärder för att möta coronakrisens ekonomiska effekter har hittills kostat  450 miljarder euro, eller drygt 4 700 miljarder kronor..

Dagens PS - 27 maj 19 kl. 14:59

Doldis värd 700 miljarder – ska utmana Spotify

Det kinesiska techbolaget Bytedance värderas till ofattbara 700 miljarder kronor. Det nästintill okända bolaget har utvecklat den populära video-appen TikTok – och nu ryktas det om expansion till både musik- och smartphone-industrin.  Det rapporterar Di Digital med hänvisning till Bloomberg och Financial Times.

Dagens PS - 27 maj 19 kl. 14:59

Doldis värd 700 miljarder ska utmana Spotify

Kinesiska techbolaget Bytedance värderas till ofattbara 700 miljarder kronor. Det nästintill okända bolaget har utvecklat den populära video-appen TikTok – och nu ryktas det om expansion till både musik- och smartphone-industrin.  Det rapporterar Di Digital med hänvisning till Bloomberg och Financial Times.

Dagensanalys.se - 19 okt 16 kl. 09:20

VR kommer omsätta 700 miljarder kronor 2020 – det är 700 tusen miljoner kronor

Virtual Reality, även kallat VR i folkmun, är det som alla marknadsförare blickar mot när de vill visa att de ligger i framkant. Mark Zuckerberg har förutspått att VR-glasögonen kommer att ersätta iPad enheterna som man använder för att titta på sina favoritfilmer och serier på Netflix och för att spela, istället kommer man att ta på sig VR-glasögon och kliva in i en virtuell värld där man kan kliva in i sina filmer och spel. Med nya aktörer på konsumenthårdvarusidan som exempelvis Sonys som just släppt sin PlayStation VR, som förväntas sälja miljoner enheter redan i år, är VR och AR där den nya digitala marknaden växer.

Dagens PS - 25 okt 16 kl. 08:44

Lyckostar ärver 18.700 miljarder kronor

Dagens PS har tidigare berättat om världens yngsta dollarmiljardärer och världens rikaste techprofiler, liksom 10-i-topplistan över världens mest förmögna personer på planeten. Det som är aktuellt nu är att Storbanken UBS och revisionsjätten PWC presenterar en rapport om att knappt 500 personer – som i dag ruvar på sammanlagt 2.100 miljarder kronor – de kommande 20 åren ska lämna över sina förvärvade pengar till sina avkommor.

DI - 25 nov 14 kl. 16:34

Apples marknadsvärde når rekordnivån 700 miljarder dollar

Apple handlas idag upp 0,5 procent och har nått en ny rekordnivå då börsvärdet uppgår till 700 miljarder dollar. Bolaget är därmed värt 300 miljarder dollar mer än Exxon Mobil, som är världens näst högst värderade börsbolag..

Resume - 25 nov 14 kl. 17:11

Apple passar milstolpe – värt 700 miljarder dollar

It-jätten Apple har nått ett börsvärde på 700 miljarder dollar, vilket är 300 miljarder dollar mer än världens näst högst värderade börsbolag Exxon Mobil..

Computer Sweden - 09 aug 16 kl. 13:07

700 miljarder på säkerhet – här lägger företagen sina pengar


Konsulter och it-outsourcing äter flest miljarder när företagen fördelar sina säkerhetspengar. I år väntas 700 miljarder kronor läggas på produkter och tjänster för att skydda från intrång..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

”Kan sluta och bli avelshingst”

Don Fanucci Zet heter svensk travsports nya fyraåringsstjärna. Under torsdagskvällen vann han Sprintermästaren i Halmstad på en snabbare tid än den Elitloppsvinnande stallkamraten Propulsion. – Det här är lite av en ny ras.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Facebooks uppmaning: Använd munskydd

Facebook ska börja uppmana sina användare att bära munskydd, meddelar företaget i ett uttalande. Beslutet är en följd av det kraftigt ökande antalet coronasmittade i USA. Enligt officiell statistik har nästan 2,7 miljoner amerikaner smittats och cirka 1.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Krisen allt djupare – Mellberg sämst någonsin

Bottenmötet mellan Helsingborg och Mjällby skulle bli ex-Helsingborgarnas match. Mamudu Moro gjorde matchens enda mål och förvärrade en redan jobbig situation för klubben han lämnade i vintras. Efter fyra matcher av årets allsvenska hade Helsingborg int.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Resa söderut i Europa möjligt – men snårigt

Danmarks gräns är stängd för de flesta svenskar, men ska du flyga från Kastrup eller göra en transitresa genom landet går det bra att passera. Om du har rätt dokument. Som bekant är bara vissa svenskar välkomna till Danmark på grund av smittspridningslä.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

”HH-frågan måste få ett avslut.”

Den helsingborgska självbilden kan stärkas på andra sätt..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Tusentals gästarbetare oroar länsstyrelse

Omkring 3 500 gästarbetare kommer nästa vecka till Värmland för att arbeta med underhåll av länets fabriker och bruk, rapporterar Sveriges Radio Värmland. Det inkluderar gästarbetare från såväl andra delar av landet som utländsk arbetskraft – något som.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Polisen söker drönare över regeringskansliet

En eller flera drönare har siktats ovanför regeringskansliet och utrikesdepartementet i centrala Stockholm i samband med att regeringen hade sammanträde under torsdagen, rapporterar Aftonbladet. Fastigheterna är skyddsobjekt vilket innebär att det råder.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Medicinföretag bekräftar: USA har köpt lagret

Sverige får klara sig på sitt befintliga lager av covidläkemedlet remdesivir, meddelar tillverkaren Gilead. Detta efter att USA har köpt upp nästan all medicin för nästkommande månader. På onsdagen rapporterade brittiska The Guardian att USA köpt upp nä.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Svensk i Hongkong: Har vänner som är oroliga

Hongkongs nya säkerhetslag sätter skräck i demokratirörelsen. För de flesta svenskar i Hongkong pågår livet som vanligt – men oron är påtaglig. – Jag har vänner som uttrycker oro för framtiden, vad de ska göra om det fortsätter på samma spår som nu, säg.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Uppåt på börsen

Stockholmsbörsen stiger i öppningshandeln. Några minuter efter öppning har OMXS-index ökat 0,8 procent. Uppgången är bred med 28 av 30 av storföretagen på plus.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.