SVT > Kultur

Sunday, 12 July, 11:16

SVT - 25 maj 20 kl. 10:08

New York Times hedrar coronaoffer på förstasidaUsa är det land i världen där flest antal människor har dött till följd coronaviruset. För att uppmärksamma att landet närmar sig den dystra milstolpen med 100 000 döda täckte The New York Times under söndagen sin förstasida med namn på personer som dött till följd av pandemin. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
York Times, The New York Times

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, York, Times, hedrar, coronaoffer, förstasida
Cornucopia - 16 okt 14 kl. 10:56

New York Times: USA hittade tusentals granater med kemiska stridsmedel i Irak

En av världens mest ansedda tidskrifter, New York Times, avslöjar i en färsk artikel att USA hittade tusentals granater med kemiska stridsmedel i Irak under ockupationen av landet. Kemiska stridsmedel där några av de sista stora lagren avsedda för destruktion nu fallit i Islamiska Statens händer.

Den allmänna berättelsen har fram till nu varit att USA inte hittade några massförstörelsevapen i Irak, men New York Times lättar nu på förlåten och lägger fram omfattande bevis utifrån de tjogvis med amerikaner som sårades av kemiska stridsmedel under ockupationen.

Dagensanalys.se - 16 feb 18 kl. 08:50

New York Times ska bygga data- och tekniklösningar för annonsörer

New York Times vill bli en teknikleverantör åt andra och skapar en ny division som de kallar nytDemo. NytDemo kommer att vara ett tvärfunktionellt team bestående utgivarens data, produkt och design, teknik och reklamgrupper. Syftet är att utveckla dataledda kommersiella produkter baserat på New York Times insikter från sina läsare.

Dagensanalys.se - 19 feb 18 kl. 10:31

New York Times ska använda sin erfarenhet för att hjälpa företag med marknadsföring

Tidningen New York Times startar nu ett tvärfunktionellt team som kallas nytDEMO. Baserat på tidningens erfarenheter av vad som engagerar läsare ska de nu hjälpa företag att förbättra sin marknadsföring. Redan finns flera olika projekt på gång.

Kristianstadsbladet - 30 sep 12 kl. 08:32

Legendarisk New York Times-chef död


Dagstidningen New York Times legendariske publisher Arthur Ochs "Punch" Sulzberger, som ledde tidningsföretaget i 34 år, har avlidit efter en längre tids sjukdom i en ålder av 86 år, meddelar New York Times.Sulzbergers farfar köpte New York Times 1896 och Sulzberger blev dess publicist 1963. Under hans ledning vann tidningen det prestigefyllda journalistpriset Pulitzer Prize 31 gånger.

Dagensanalys.se - 15 maj 18 kl. 11:01

Betalväggen för New York times är en tuff nöt att knäcka

Det har svept en betalväggstrend över alla nättidningar och den som ledde vägen var New York Times med sin framgång i att konvertera gratisläsare till betalande prenumeranter. Men att konvertera gratisläsare till betalande prenumeranter har visat sig vara en svår nöt att knäcka. New York Times har varje månad 89 miljoner unika besökare.

Cornucopia - 15 feb 20 kl. 15:16

New York Times om hur coronaviruset visar hur människor felbedömer risker

Ansedda New York Times har en föredömlig populärvetenskaplig artikel om hur människan felbedömer risker, vilket aktualiseras i den överdrivna rädslan för coronavirusutbrottet.
Times Square, New York.Människans psyke är dålig på att bedöma risker.

Nyheter 24 - 13 apr 11 kl. 10:12

New York Times äger Liverpool FC


Nu har det avslöjats att New York Times äger den anrika klubben, Liverpool FC. LIVERPOOL. Turerna kring maktfördelningen i Liverpool blir allt fler och går allt djupare.

Dagensanalys.se - 09 mar 16 kl. 14:39

New York Times testar att vädja till läsarna med pop-up annons

”De bästa sakerna i livet är inte gratis”. Det kan man läsa på det pop-up meddelande som man får om man surfar in på New York Times sida, och har ”förmånen” att blivit utvald för tidningens test av en ny metod i kampen mot reklamblockerare. Man ber också användaren att antingen ”vitlista” NY-times, eller prenumerera  – det sistnämnda innebär inte en reklamfri sajt heller, påstås det för övrigt.

Dagensanalys.se - 12 feb 18 kl. 12:02

New York Times tjänar nära 3 miljarder kronor på inlåsta artiklar

En av tidningarna som Trump verkligen ogillar är New York Times som säkert pågrund av han själv numera tjänar storkovan på sina inlåsta nyheter. Vad sägs som 2,2 miljoner betalande läsare. Förutom sina över 2 miljoner betalande läsare har man även 400.

Kristianstadsbladet - 01 okt 14 kl. 17:20

New York Times bantar redaktionen


New York Times planerar att minska sin personalstyrka på nyhetsredaktionen med 100 personer från dagens 1 330.Enligt tidningen är det den största nedskärningen på nyhetsredaktionen hittills och ett sätt att anpassa sig till tidningsbranschens strukturella omvandling med minskande pappersupplagor och ökad läsning på nätet."Nedskärningen är nödvändig för att kontrollera våra kostnader och för att tillåta oss att fortsätta investera i New York Times digitala framtid", skriver tidningsledningen i ett meddelade till de anställda.

Fler nyheter från SVT

SVT - Igår: 13:23

Spotify ligger nere i flera länder

Spotify ligger nere sedan 11.30-tiden för användare i Europa och Nordamerika, skriver Aftonbladet..

SVT - Igår: 12:38

Saga Berlin-mål åter till hovrätten

I målet mot konstnären Saga Berlin har Högsta domstolen undanröjt hovrättens dom och återförvisat målet till hovrätten för ny behandling, enligt ett pressmeddelande från HD..

SVT - Igår: 11:24

Jennifer Lopez lägger bud på New York Mets

Den amerikanska popstjärnan Jennifer Lopez lägger tillsammans med sin man ett bud på över 15 miljarder kronor för baseball-laget New York Mets..

SVT - I förrgår: 11:05

De dissekerar Flashback-trådar i populär podd

I början av 2020 startade komikern Ina Lundström och Emma Knyckare och ”halvanonyma” Scroll-Mia podden Flashback forever där de går igenom Flashback-trådar om till exempel hål husfasader och riktigt äckliga grytrecept. Det senaste halvåret har den snabbt blivit en av de mest populära poddarna..

SVT - I förrgår: 10:35

Sommarpratare: Låt hörselskadade ta del av programmen

Det är hög tid att public service och Sveriges Radio tar sitt demokratiska ansvar och gör programmen i ”Sommar i P1” tillgängliga även för hörselskadade, skriver tolv sommarpratare i ett debattinlägg i Dagens Nyheter..

SVT - I förrgår: 10:01

Stjärnduon vill köpa basebollag

Stjärnduon Jennifer Lopez och Alex Rodriguez vill köpa basebollaget New York Mets. De har lagt ett bud på 1,7 miljarder dollar..

SVT - I förrgår: 09:16

Petter betalar tillbaka krisstöd

Rapparen Petters bolag beviljades 223 800 kronor i krisstöd från Kulturrådet. Nu betalar artisten tillbaka pengarna, skriver Aftonbladet..

SVT - I förrgår: 08:34

Italienska serie A hyllar Ennio Morricone

Ennio Morricone gick bort den 6 juli och under veckan har den italienska filmmusikkompositören hyllats av landets högsta fotbollsliga..

SVT - I förrgår: 08:06

HBO gör nyversion av ”Scener ur ett äktenskap”

Michelle Williams och Oscar Isaac gör huvudrollerna i en ny HBO-miniserie baserad på Ingmar Bergmans ”Scener ur ett äktenskap”, skriver Variety..

SVT - I förrgår: 07:00

Tv-recension: Ju-On origins: Godkänd men väl långsam skräck

Runt millennieskiftet dominerade japanska kvinno- och barnspöken med långt hår hängande framför ansiktet den kommersiella skräckgenren. Både i japansk film och via amerikanska remakes. En av dessa koncept som vägrat gå i graven är Ju-On/The grudge, som nu ska återberättas för tionde gången..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.