Expressen > Opinion

Sunday, 05 July, 19:23

Expressen - 25 maj 20 kl. 06:00

Det är inte vårdbolagen som skapat vårdkrisenTvå vänsterpartister anklagar Kristdemokraterna för att vilja bygga om Sveriges sjukvård. De har de rätt i, skriver Acko Ankarberg Johansson (KD)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristdemokraterna, Sveriges, Acko Ankarberg Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är inte vårdbolagensom , skapat, vårdkrisen
Helsingborgs Dagblad - 29 okt 15 kl. 09:29

Vårdkrisen gör att personal riskerar sin hälsa och legitimation

Den nuvarande sjukvårdssituationen i Skåne är ohållbar! Omöjligt att driva en rättvis och säker sjukvård när det saknas både resurser och pengar. Den senaste tidens utveckling på våra sjukhus med antalet krympande vårdplatser på grund av ökad resursbrist känns mycket tråkig.

SvD - 26 mar 17 kl. 09:30

S: ”Valfrihet existerar inte i det här krisläget”

Alliansen har skapat vårdkrisen i Stockholm på egen hand – nu försöker de låna vår politik för att lösa den, skriver S-politikerna Erika Ullberg och Claes Thunblad i en slutreplik. .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 12 timmar sedan

Nu kan du bli skjuten på bussen i Sverige

I Morgan Johanssons Sverige riskerar man nu att bli skjuten på bussen.Socialdemokraterna har snart haft sex år på sig att genomföra sin politik på rättsområdet, men skjutningarna och sprängningarna fortsätter att avlösa varandra, skriver SL:s ordförande Kristoffer Tamsons (M) och Johan Forssell (M)..

Expressen - Igår: 07:15

Regeringen måste satsa mer på medicinsk forskning

Ny statistik visar att statens finansiering av medicinsk forskning minskade under 2019 jämfört med 2018. Samtidigt visar en färsk Sifo-undersökning att allmänheten vill att regeringen satsar mer på medicinsk forskning, skriver Anna Nilsson Vindefjärd och Ole Petter Ottersen..

Expressen - I förrgår: 16:00

Invandrare välkomnas med S-märkt offerkofta

Problemen i våra förorter är en konsekvens av ohållbar migration, misslyckad integration och ett daltande med grov kriminalitet.De låga förväntningarnas rasism måste få ett slut, skriver Arin Karapet (M) i en slutreplik..

Expressen - I förrgår: 06:15

Varför har våra liv prioriterats så lågt?

Sjuksköterskan Meryem Yebio blev sjuk i covid-19. ”Naivt trodde jag initialt att den skyddsutrustning som erbjuds på en arbetsplats är den som behövs. Varför har våra liv prioriterats så lågt?

Expressen - 02 jul 20 kl. 14:57

S kopierar SD om migrationen

I Astrid Lindgrens Bröderna Lejonhjärta säger Jonatan: ”Det finns saker som man måste göra, även om det är farligt. Annars är man ingen människa utan bara en liten lort!”De rakryggade socialdemokrater som vi vet finns behöver nu resa sig upp och visa att solidariteten inom socialdemokratin inte är död, skriver 40 miljöpartistiska region- och kommuntoppar..

Expressen - 02 jul 20 kl. 06:15

Vi vill ha säkrare vägar – inte sänkt hastighetsgräns

Istället för att ta itu med problemet med dåliga vägar, låter Trafikverket sänka hastigheterna på undermåliga partier. Det är en ren sniklösning.Ska inte hela landet leva?

Expressen - 02 jul 20 kl. 06:00

EU ska hålla tassarna borta från svensk skog

Ytterligare inskränkningar av skogsbruket, som Vänsterpartiet förespråkar, kommer att minska skogens klimatnytta, skriver Sara Skyttedal, Kjell-Arne Ottosson och Magnus Oscarsson (KD) i en slutreplik..

Expressen - 01 jul 20 kl. 16:23

Har ni glömt hur dåligt det var före friskolorna?

Knak och brak. Där krackelerade ännu en bit av den numera ganska instabila grund som den svenska friskolesektorn vilar på. Den frihet och valmöjlighet som svenska eleverna och deras föräldrar haft att välja skola de senaste decennierna lever farligt, skriver Malin Lernfelt..

Expressen - 01 jul 20 kl. 06:15

Nu skärps reglerna för villkorlig frigivning

Regeringens satsningar på ett stärkt rättsväsende genomförs nu steg för steg.Det finns inga genvägar till ett tryggare Sverige, skriver S-ministrarna Morgan Johansson och Mikael Damberg. .

Expressen - 30 jun 20 kl. 17:02

Centerpartiet: Så ska asylrätten försvaras

Den som bedöms ha asylskäl ska alltid få stanna i Sverige. Ett volymmål som bryter mot asylrätten och sätter ett tak på antalet människor som kan söka skydd i Sverige är därför varken önskvärt eller möjligt att införa, skriver Centerpartiets Anders W Jonsson och Jonny Cato. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.