Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 02 July, 13:57

Helsingborgs Dagblad - 25 maj 20 kl. 04:00

”Väljarna är inte dumma.”Det bättre att beskriva hur det är än hur det borde vara..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väljarnaär inte , dumma
Cornucopia - 30 dec 15 kl. 13:56

Väljarna: Sverige blir sämre 2016 - Löfven: Väljarna har fel

Enligt Public Service/SVT och TNS Sifos studie om framtidsutsikterna för 2016 tror svenskarna att allt kommer bli sämre. Landsfader Stefan Löfven läxar dock upp dem och säger att så blir det inte alls och väljarna har fel.

SVT har gett i uppdrag åt TNS Sifo att titta på svenskarnas framtidstro inom några stora politiska frågor för 2016.

SVT Debatt - 11 apr 14 kl. 10:52

Väljarna genomskådar dubbelspelet kring datalagringen

EU Efter att EU-domstolen har ogiltigförklarat datalagringsdirektivet har de borgerliga partierna noll trovärdighet i frågor som rör övervakning och integritet. Även de röd-gröna partierna bör klargöra hur man ska hantera frågan, eftersom (S) har spelat en nyckelroll. Centerns ledamot i Europaparlamentet, Kent Johansson, skriver här på SVT Debatt att han gläds åt att EU-domstolen har ogiltigförklarat EU:s datalagringsdirektiv.

Nyheter 24 - 12 jan 12 kl. 21:05

Fyllon är medvetna om sina dumma beslut


Människor som gör dumma tabbar på fyllan vet vad de gör. De bryr sig helt enkelt inte. Nu går det inte längre att skylla alla dumma saker alla dumheter på spriten.

YLE - 14 mar 15 kl. 07:53

Debattledaren som vill ställa de rätta dumma frågorna

– En debattledare ska våga ställa dumma frågor. Men det ska vara de rätta dumma frågorna, de som publiken inte vet svaret på, säger Rikhard Husu, som i år leder valdebatten på Yle Fem. Rikhard Husu är en rutinerad debattledare.

Skånskan - 05 jun 18 kl. 01:00

Är ”dumma frå­gor” all­tid ett pro­blem i me­di­erna?

I fre­dagens Ak­tu­ellt in­ter­vjuad­es fors­ka­ren Jo­a­kim Ruist. Han har tagit fram en forsk­nings­rap­port som har be­räknat kost­naderna för flyk­ting­in­vand­ringen, vil­ket na­tur­ligt­vis skapat käns­lor på olika håll.
Forsk­nings­re­sul­taten för­tjänar att stu­deras och dis­ku­teras.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 15 kl. 18:07

Nej, lantisar är inte dumma

Populisterna triumferade också i det danska valet. Är väljarna främlingsfientliga? Eller ville de bara protestera mot elit och storstad?.

Sydsvenskan - 25 jun 15 kl. 18:07

Nej, lantisar är inte dumma

Populisterna triumferade också i det danska valet. Är väljarna främlingsfientliga? Eller ville de bara protestera mot elit och storstad?.

Nyheter 24 - 12 apr 16 kl. 13:46

Se den sjukt roliga filmen där CS-spelare dör på riktigt dumma sätt

2012 släppte reklambyrån Mccann Melbourne en reklamfilm som hette "Dumb ways to die". Reklamfilmens syfte var att visa otroligt dumma sätt att dö på i syfte att just inte dö på dumma sätt. [readmore:838374,] Alla Counter-Strike spelare har nog antingen varit med om det eller sett någon dö på ett väldigt dumt sätt.

DN - 19 dec 18 kl. 16:54

Corbyn anklagas för att ha kallat May ”dumma kvinna”

”Dumma kvinna”? ”Dumma människor”? ”Dumma Tories”?

IDG - 01 jul 15 kl. 14:08

Siri käftar tillbaka när folk ställer dumma frågor


Dumma frågor får dumma svar. Så även i din smarta telefon..

Blekinge Läns tidning - 03 jul 17 kl. 11:30

Biotoppen: "Dumma mej 3" in som etta

Den tredje delen om Gru och minionerna lockade biopubliken i helgen. "Dumma mej 3" går rakt in som etta på biotoppen och petar ner "Transformers: The last knight" från tronen. Helgens mest sedda filmer: 1.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kladdiga spår på Drottninggatan – en bajsattack från bladlössen

Årlig bajsattack från bladlössen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Diskrimineringsrisk på bomarknaden utreds

Regeringen ger Boverket i uppdrag att undersöka risker för diskriminering på bostadsmarknaden, enligt ett pressmeddelande. Det handlar om att analysera hur det går till när hyresbostäder med eller utan besittningsskydd förmedlas och hur förmedlingsplatt.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Estland får VM-rally som premiär i omstarten

Den regerande rallyvärldsmästaren Ott Tänak får nu köra ett VM-rally på hemmaplan då Estland för första gången får ett VM-rally. Rallyt blir det första efter omstarten av VM-serien och körs den 4–6 september, skriver VM-serien på sin webbplats. Tävlinge.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Digital utbildning för korttidspermitterade

Industriföretag erbjuds nu vidareutbildning för korttidspermitterade medarbetare via en ny digital lärportal. – Det är viktigt att använda tiden väl och förkovra sig när man inte är på arbetsplatsen, säger näringsminister Ibrahim Baylan (S). Lärportalen.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Hade el-chockvapen hemma – döms för vapenbrott

Kände sig hotad av en tidigare inneboende..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Dödlig polisskjutning mot soldater utreds

Filippinska myndigheter har inlett en utredning av en händelse där fyra soldater sköts ihjäl av poliser i den oroliga provinsen Sulu i landet södra delar. De civilklädda soldaterna jagade misstänkta attentatsmän från den terrorstämplade gruppen Abu Sayy.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

FOI ska utreda försörjningsberedskap

Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, får i uppdrag att göra en förstudie av hur Sverige ska kunna bygga upp en statlig försörjningsberedskap. Den har successivt avvecklats från 1990-talet och framåt. – Det är ganska komplicerat när man ska bygga upp.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Två bilar i krock på Ängelholmsvägen

Ambulanser och räddningstjänst på plats..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Axnér debuterar mot Polen

Dubbla landskamper mot Polen i Lund och i Ystad – det blir nya förbundskaptenen Tomas Axnérs första matcher med handbollslandslaget. Matcherna spelas den 1 respektive 3 oktober och blir de enda innan EM-truppen ska tas ut. "Jag ser verkligen fram emot a.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Designföretag synkade priser – får betala

Möbel- och designföretagen Artilleriet Interiors och Royal Design Group har gått med på ett så kallat avgiftsföreläggande för otillåtet samarbete, i strid mot konkurrenslagen. Företagen ska betala 75 000 kronor respektive 500 000 kronor i konkurrensskad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.