BT > Nyheter

Tuesday, 26 May, 18:20

BT - I förrgår: 01:00

Dyrt att bilda kommunalt fastighetsbolagDet skulle kosta flera miljoner att föra över Bollebygds kommuns fastigheter och eventuellt även Bollebos lägenheter till ett kommunalt fastighetsbolag, visar en utredning..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Bollebygds, Bollebos

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dyrtatt , bilda, kommunalt, fastighetsbolag
NSD - 29 dec 11 kl. 18:51

V vill bilda nytt fastighetsbolag

Vänsterpartiet i Pajala vill bilda ett helt nytt bostadsbolag med kommunen som delägare för att lösa bostadsbristen. - Vi har vädrat förslaget, men det verkar ha gått prestige i frågan, säger gruppledaren Birger Lahti..

Nya Wermlands Tidningen - 26 feb 13 kl. 13:02

Vill bilda kommunalt naturreservat på Skutberget

Strandremsan mellan Vänern och campingen på Skutberget ska bli ett kommunalt naturreservat. Det föreslår den politiska majoriteten. ?

DalaDemokraten - 25 aug 17 kl. 09:01

Vill bilda kommunalt va-verksamhetsområde – miljöpolitiker säger nej

Att fastigheter är anslutna till ett kommunalt vatten- och avloppsnät är inte alltid liktydigt med att det är kommunen som ansvarar för underhåll av ledningar och pumpstationer..

Dalarnas tidningar - 25 aug 17 kl. 09:01

Vill bilda kommunalt va-verksamhetsområde – miljöpolitiker säger nej

Att fastigheter är anslutna till ett kommunalt vatten- och avloppsnät är inte alltid liktydigt med att det är kommunen som ansvarar för underhåll av ledningar och pumpstationer..

UNT - 02 jun 11 kl. 12:10

Nytt fastighetsbolag bildas

Ett nytt kommunalt fastighetsbolag bildas i Tierp. Kommunstyrelsen fattade vid sitt majsammanträde ett inriktningsbeslut som ska behandlas vid nästa kommunfullmäktige..

Dalarnas tidningar - 01 apr 14 kl. 20:16

Journalist fick rätt mot fastighetsbolag

Ett kommunalt fastighetsbolag har inte rätt att hemlighålla sina tjänstemäns löner eller löneförändringar..

NSD - 03 nov 14 kl. 17:24

Boden blir utan fastighetsbolag

Det blir inget kommunalt fastighetsbolag i Boden..

Nya Wermlands Tidningen - 12 apr 16 kl. 15:24

Fastighetsbolag kan ta över Nuntorp

Ett kommunalt fastighetsbolag kan komma att ta över Dalslands naturbruksgymnasium i Nuntorp.– Regionen har inte sagt ja än men de ser oss som en potentiell köpare, säger Marie Dahlin..

Västerbottens Folkblad - 02 nov 16 kl. 15:14

[PLUS] Nytt gemensamt fastighetsbolag

Vännäs Fastigheter och Kaj Johansson Gruppen vill bilda gemensamt fastighetsbolag. Tanken är att....

Barometern - 01 dec 16 kl. 06:47

Nybro vill starta nytt fastighetsbolag

Kommunen har planer på att bilda ett fastighetsbolag. Bakgrunden är många år med bristande underhåll av fastigheter. Kommunen behöver höja hyrorna rejält..

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Stockholm börjar testa nya grupper

Region Stockholm är på väg att kunna erbjuda drygt 40 000 coronatester per vecka. Med den kapaciteten kommer även personer i kategorin " övrig samhällsviktig verksamhet" att börja testas, enligt hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson..

BT - 5 minuter sedan

Högkostnadsskydd för tandvård kan förlängas

Inställda tandläkarbesök i virustider riskerar att ge hål även i plånboken. Regeringen försöker nu förlänga skyddet mot höga tandvårdskostnader för den enskilde som löper ut innan behandlingar är färdiga..

BT - 15 minuter sedan

Del 8: Unika listan – så lever profilerna idag: ✓ Regionchef ✓ Lagerjobb ✓ Klubbutveckling

Sedan återkomsten 1997 har 155 spelare representerat Elfsborg i allsvenskan. I den åttonde och sista delen av BT-sportens kartläggning presenteras T till Ö med bland annat en mittback som undervisar elitspelare om matchfixning..

BT - 15 minuter sedan

”Jag kommer aldrig ångra något – men hade inte gjort samma val igen”

Senaste hemvändaren – och en gulsvart hjälte. Tio år efter genombrottet berättar Johan Larsson, 30, nu om fotbollsresan från premiärsuccé till utlandsdrömmar, himmel och helvete i Danmark, intressen från IFK Göteborg, panikkänslor i Frankrike – och hur det egentligen var att komma hem. – Jag kommer aldrig att ångra något, men hade jag fått välja hade jag inte gjort samma val igen, säger han i en BT-intervju..

BT - 15 minuter sedan

Linde: Jag förstår skåningars frustration

Snart ger danska regeringen besked om gränsen mot Sverige ska öppnas eller inte. En het politisk fråga, även på den svenska sidan av Öresund..

BT - 30 minuter sedan

Mamman gav annan version än i tidigt förhör

Dagen efter att den treåriga flickan – "Lilla hjärtat" – hittades död berättade mamman i polisförhör hur hon och pappan badade de två minsta barnen när det plötsligt kom ett "donk" från badkaret. De försökte rädda flickan, men ringde inte ambulans. Under andra rättegångsdagen i Norrköpings tingsrätt hävdade hon dock att alla minnen från händelsen är borta..

BT - 15 minuter sedan

"Vill att det försvinner så fort som möjligt"

Frida Karlsson hade gärna sett ett totalförbud mot fluorvalla – under rättvisa förhållanden – redan till kommande säsong..

BT - 45 minuter sedan

Företagare trivs bäst i Vårgårda och Herrljunga

Vårgårda kommun är bland de kommuner i landet som har bäst företagsklimat enligt Svenskt näringslivs rankning. Herrljunga kommun är näst bäst i Sjuhärad efter Vårgårda och har klättrat rejält sedan föregående år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.