Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 31 May, 21:53

Aftonbladet - 23 maj 20 kl. 23:34

Skoterolycka – körde ut för ett stup▸ En skoterolycka har inträffat i Storumans kommun, rapporterar Västerbottens-Kuriren..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Storumans,  västerbottens-kuriren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skoterolycka, kördeut för ett , stup
UNT - 22 feb 17 kl. 15:00

Lindriga skador efter skoterolycka

En ung kvinna som i går kväll körde utför ett stup i närheten av sjön Nukutusjärvi utanför Kiruna bedöms som lindrigt skadad och har flyttats till vårdavdelning, rapporterar NSD..

DN - 21 feb 17 kl. 21:19

Lindriga skador efter skoterolycka

En ung kvinna som i går kväll körde utför ett stup i närheten av sjön Nukutusjärvi utanför Kiruna bedöms som lindrigt skadad och har flyttats till vårdavdelning, rapporterar NSD..

HBL - 23 mar 15 kl. 17:07

Man skadades illa i snöskoterolycka

En medelålders man skadades allvarligt då han körde rakt mot ett träd med en snöskoter i Sodankylä i Lappland. Olyckan inträffade vid lunchtid i Luosto på måndagen.Mannen körde in i en kurva med en hastighet på cirka 60 kilometer i timmen då han förlorade herraväldet över snöskotern, krockade med trädet och flög vidare ner på marken.

Kristianstadsbladet - 01 feb 14 kl. 19:44

Kvinna illa skadad i skoterolycka


En 19-årig kvinna fick allvarliga skador i en skoterolycka vid 17-tiden på lördagen i trakterna av Kolbäck väster om Västerås. - Hon var passagerare på skotern som körde i ett betongfundament, säger Martina Saghamre, befäl vid Västmanlandspolisens kommunikationscentral.Polisen har inga uppgifter om hur allvarligt skadad kvinnan är, men skadorna ska inte vara livshotande.

BT - 01 feb 14 kl. 19:51

Kvinna illa skadad i skoterolycka

En 19-årig kvinna fick allvarliga skador i en skoterolycka vid 17-tiden på lördagen i trakterna av Kolbäck väster om Västerås. - Hon var passagerare på skotern som körde in i ett betongfundament, säger Martina Saghamre, befäl vid Västmanlandspolisens kommunikationscentral.Polisen har inga uppgifter om hur allvarligt skadad kvinnan är, men skadorna ska inte vara livshotande.

YLE - 22 mar 15 kl. 17:02

Tysk turist omkom i snöskoterolycka

En person omkom och en skadadades i en snöskoterolycka i Rovaniemi i dag. Enligt uppgifter från räddningsverket är det fråga om två tyska turister. Den omkomna är en kvinna i 30-årsåldern som var passagerare på en snöskoter.

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 14 kl. 19:47

Kvinna illa skadad i skoterolycka

En 19-årig kvinna fick allvarliga skador i en skoterolycka vid 17-tiden på lördagen i trakterna av Kolbäck väster om Västerås. — Hon var passagerare på skotern som körde i ett betongfundament, säger Martina Saghamre, befäl vid Västmanlandspolisens kommunikationscentral. Polisen har inga uppgifter om hur allvarligt skadad kvinnan är, men skadorna ska inte vara livshotande..

UNT - 01 feb 14 kl. 19:49

Kvinna illa skadad i skoterolycka

En 19-årig kvinna skadades allvarligt i en skoterolycka i dag i trakterna av Kolbäck väster om Västerås. Hon var passagerare på skotern. Den man som körde misstänks ha varit berusad och skadades lindrigt.

DN - 14 mar 15 kl. 17:11

Kvinna död i skoterolycka

En kvinna i 60-årsåldern omkom i en skoterolycka utanför Piteå på lördagen. Kvinnan fick en vajer över halsen när hon körde förbi en kraftledning, uppger Norrbottenspolisen..

Expressen - 23 apr 15 kl. 14:32

En pojke har skadats efter skoterolycka

En pojke har skadats efter en skoterolycka i Kungshamn, Knivsta kommun. Han ska ha varit ute med sin familj när det inträffade när de av okänd anledning körde på något i vattnet. – Det är fyra personer förda till sjukhus.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 30 minuter sedan

Åtalas för grovt telefonbedrägeri

▸ En 22-årig man har åtalats misstänkt för att ha lurat Telia på mobiltelefoner till ett värde som uppskattas till 320 000….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Myndighetsritual ger trygghet i viruskrisen

▸ En ritual, en lägereld och en samlingspunkt. Alltihop lett av en "vanlig hygglig människa" med ryggsäck som cyklar till….

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Experten om Space X-raketen: Ett stort steg

▸ Rymdfantaster från hela världen bevittnade i helgen hur en raket från den privata aktören Space X sköts upp i rymden..

Aftonbladet - 1 timme sedan

Två bilar i krock – livshotande skador

▸ Två bilar har krockat utanför Katrineholm på riksväg 55, rapporterar P4 Sörmland..

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Trump: Antifa en terrororganisation

▸ Donald Trump meddelade i dag på Twitter att han ämnar beteckna den antifascistiska organisationen Antifa som en….

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Krog och konditori får stänga i centrala Stockholm

▸ En krog och ett konditori i centrala Stockholm tvingas stänga med omedelbar verkan på söndagen efter beslut från Region….

Aftonbladet - 3 timmar sedan

IS-anhängare med barn flydde till Finland

▸ Tre kvinnor, som flytt lägret al-Hol i Syrien där misstänkta IS-anhängare hålls fångna, har tagit sig till Finland..

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Här skjuter polisen mot familjen – på deras egen trappa

▸ Tanya Kerssen stod på sin egen trappa och tittade på när polisen och nationalgardet drog fram på hennes tomma gata..

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Åtta hektar brinner i naturreservat i Haninge

▸ Skogbranden som rasar i Svartsjöns naturreservat i Haninge, söder om Stockholm, växer i omfång..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.