DN > Inrikes

Wednesday, 27 May, 07:50

DN - 23 maj 20 kl. 21:00

Niklas Sivelöv förflyttar sig med ilfart kors och tvärsFörutom att vara en flitig konsertpianist är Niklas Sivelöv också en kompositör vars pianokonserter är kul och drömmande på samma gång; en. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sivelöv, Niklas Sivelöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niklas, Sivelöv, förflyttarsig med , ilfart, korsoch , tvärs
Sydsvenskan - 14 jan 15 kl. 09:17

Sommartoner i skånsk vokallyrik

Imorgon drar en varm vind in på Konserthuset. Gunnar Janssons "Kulmen" med text av Niklas Törnlund förflyttar med skånsk vokallyrik publiken till en högsommardag..

Kristianstadsbladet - 02 apr 13 kl. 11:12

Det rätta Sällskapet genom ett svartvitt Europa

När Sällskapets Pelle Ossler, Niklas Hellberg och Joakim Thåström, började jobba med sin andra skiva hade de med sig några ledord: Europa, svartvitt och drömtillstånd. - Då var det bara att sätta igång och vrida på knapparna, säger Niklas Hellberg.
Niklas Hellberg och Thåström har gjort musik ihop i mer än tjugo år.

Kristianstadsbladet - 08 apr 13 kl. 09:54

Genom ett svartvitt Europa

Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
När Sällskapets Pelle Ossler, Niklas Hellberg och Joakim Thåström, började jobba med sin andra skiva hade de med sig några ledord: Europa, svartvitt och drömtillstånd.
? Då var det bara att sätta igång och vrida på knapparna, säger Niklas Hellberg.

YLE - 05 dec 13 kl. 05:32

Begravningsentreprenören har ett tungt jobb

Ett hundratal gånger per år dör någon under sådana omständigheter i Hangö, Raseborg och Ingå att polisens hjälp behövs. Det konstaterar begravningsentreprenör Niklas Dahlqvist som ofta finns på plats vid polisens sida eftersom han sköter transporter. Hans jobb är både psykiskt och fysiskt tungt.

Expressen - 20 okt 14 kl. 11:29

Insatsen flyttas snabbt söderut i skärgården

Sökoperationen har förflyttats söderut i Stockholms skärgård. Expressens reporter Niklas Svensson befinner sig i en helikopter ovanför Mysingen. – Det är stor aktivitet och från luften ser vi att de förflyttar sig snabbt, säger han..

Skånskan - 24 nov 19 kl. 14:37

Hyllningar när julmarknaden fyllde 25

KILLHULT Svensköpsbygdens julmarknad fyllde 25 år och samlade gott om utställare och besökare på lördagen.Det är byföreningens största evenemang och många är engagerade både i styrelsen och bland utställarna, som Lanthandeln, NP Möllers Fynd, Hörby församling och på Svensköpsgården som fixar julbordet.
I år är det 25 år sedan julmarknaden i Killhult såg dagens ljus på initiativ av dåvarande affärsidkarna i Svensköps Livs, Astrid och Ronny Erlandsson, samt Kjell-Åke Espersson och hans personal på Lokalföreningen.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Flera bilbränder inom loppet av en halvtimme

Bilar brann på sex olika platser i Upplands-Bro, nordväst om Stockholm i natt. Larmen kom inom loppet av en halvtimme med några minuters….

DN - 15 minuter sedan

Ordkrig mellan Trump och Biden om munskydd: ”Dårskap”

Ett nytt ordkrig med fokus på munskydd blossar upp mellan Donald Trump och Joe Biden, efter att presidenten delat ett hånfullt inlägg på….

DN - 1 timme sedan

AP-fonder minskade koldioxidavtryck

Första AP-fonden avyttrar nu sina innehav i fossila verksamheter. Under förra året minskade koldioxidutsläppen från samtliga AP-fonders….

DN - 1 timme sedan

Studio DN 27 maj: Ainos lidande speglar äldrevårdens kris

Dagens avsnitt av podden Studio DN handlar om krisen i äldrevården under coronapandemin..

DN - 1 timme sedan

Misstänkt farligt föremål hittat vid kommunhus

Ett misstänkt farligt föremål har hittats utanför kommunhuset vid Furuhällsplan i Kungsängen, rapporterar Sveriges Radio..

DN - 2 timmar sedan

Forskare undersöker snusets effekt på covid-19

Studie om nikotinet i snus kan skydda från allvarlig covid-19..

DN - 2 timmar sedan

Poliser sparkas efter uppmärksammat dödsfall

En film som visar hur poliser i Minnesota misshandlar obeväpnad svart man har spridits på internet och väckt fördömanden och avsky..

DN - 2 timmar sedan

Misstänkt förövare greps efter helikopterjakt

Flera polispatruller och en helikopter letade på tisdagskvällen efter en misstänkt gärningsman sedan en person blivit misshandlad med en….

DN - 9 timmar sedan

Coronakrisen riskerar sänka Hurtigruten

2020 såg åt att bli ett rekordår för norska Hurtigruten, men nu riskerar coronakrisen att sänka det mer än 100 år gamla rederiet. 14 av 16….

DN - 10 timmar sedan

Tegnell: Ålder riskfaktor även för fullt friska

Ny rapport publiceras på onsdagen • Därför ändrades inte riktlinjerna för de över 70..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.