BT > Nyheter

Tuesday, 26 May, 19:25

BT - 23 maj 20 kl. 15:28

Borås stads informationssatsning – broschyr om krisberedskapDenna vecka får Borås medborgare en broschyr om krisberedskap. Där listas bland annat saker som kan vara bra att ha i matförrådet..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Borås, stads, informationssatsning, broschyrom , krisberedskap
BT - 20 aug 13 kl. 11:10

Borås stads hemsida ligger nere

Vid halv elva-tiden på tisdagsförmiddagen fick Borås stads hemsida tekniska problem och ligger sedan dess nere. I nuläget finns ingen prognos över när teknikstrulet ska vara löst. ?

BT - 18 mar 19 kl. 06:41

Borås stads skog hårt drabbad av granbarkborren: ”Det är frustrerande”

Borås stads skog består av mycket gammal skog. Och förra sommarens torka försvagade många äldre träd, vilket öppnade för granbarkborren. ”Vi måste avverka tio gånger mer än normalt”, säger Borås stads Anders Hägerström..

BT - 03 nov 14 kl. 16:25

Fjärrvärmekunderna får ta notan för Borås Stads olönsamma gasaffärer

35 miljoner kronor. Så mycket skrivs värdet av Borås stads biogasproduktion ned i år. Alltså till noll.

BT - 28 okt 13 kl. 12:32

"Borås stads beredskap är god."

Borås stads beredskap är god. Så säger Marie Ingvarsson, kommunikationschef. Borås stad förbereder sig inför den annalkande stormen.

BT - 01 jun 17 kl. 06:20

Tre år senare - allt mer svenskt kött i Borås stads kök

För tre år sedan orsakade thailändsk kyckling het debatt i Borås. Idag ser det annorlunda ut – allt mer av köttet som serveras i Borås stads kök är svenskt..

BT - 03 jun 17 kl. 19:45

Nu ska alla Borås stads kök Krav-certifieras

En tredjedel av all mat som serveras i Borås stads kök är ekologisk. Nu tar man nästa steg: efter sommaren blir alla köken Krav-certifierade..

BT - 14 jun 17 kl. 20:37

De är Borås stads nya kulturstipendiater

Konstnären Klara Brydenwall Sandquist, skådespelaren Jesper Gester och designern Josefin Strid tog i går emot Borås stads kulturstipendium på 15 000 kronor vardera..

BT - 25 sep 17 kl. 13:41

Borås stads många viteshot ska analyseras

Borås stads många viteshot ska analyseras. Slutsatserna ska redovisas i november.

BT - 15 okt 17 kl. 21:07

Borås stads IT-kontor kan flytta – kan frigöra lokaler i centrum

Borås stads IT-kontor kan flytta från Nornan till Pantängen - vilket kan frigöra centrala lokaler till andra kommunala verksamheter. Lokalförsörjningsnämnden har fått uppdraget att göra en förstudie. .

BT - 05 jul 18 kl. 13:33

Borås stads avtal om unga asylsökande granskas

Ett bistånd från socialtjänsten eller inte? Borås stads avtal med föreningsnätverket Agape om boende för ensamkommande har blivit föremål för granskning..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Rovdjur angrep får i hage: ”Typiska skador från varg”

Under söndagen gjorde en bonde i Kölingared en faslig upptäckt – tre av hens får låg döda i hagen och ett lamm var illa sargat. Av skadorna att döma var det en varg som hade angripit djuren. .

BT - 30 minuter sedan

NHL: Besked om säsongen i kväll

BT - 30 minuter sedan

PRO: "Svårt att ändra åldersgränsen"

Med tanke på smittspridningen i samhället var det inte förvånande att Folkhälsomyndighetens rekommendationer för äldre över 70 blev kvar, säger PRO:s ordförande Christina Tallberg..

BT - 30 minuter sedan

Regering förlorade strid om fosterdiagnostik

Det norska stortinget har röstat ja till äggdonation och nya regler för fosterdiagnostik. Beslutet är ett bakslag för regeringen och barn- och familjeminister Kjell Ingolf Ropstad kallar det "ett stort steg bakåt för jämlikheten"..

BT - 45 minuter sedan

Därför har kostnaden för att minska rasrisken skjutit i höjden

Kommunen behöver gräva även på andra sidan Viskan. Det är anledningen till att kostnaderna skjutit i höjden för att ta bort rasrisken vid Hedbo..

BT - 45 minuter sedan

Kostnad för rasrisk stiger: ”Inget enkelt beslut att ta”

Kostnaden för att mark inte ska rasa ner i Viskan har ökat från 8,7 miljoner kronor till 21 miljoner. Nu ska frågan behandlas i kommunstyrelsen. – Det är inte ett enkelt beslut att ta och det rör sig om väldigt mycket pengar, säger Tomas Johansson (M)..

BT - 1 timme sedan

Stockholm börjar testa nya grupper

Region Stockholm är på väg att kunna erbjuda drygt 40 000 coronatester per vecka. Med den kapaciteten kommer även personer i kategorin " övrig samhällsviktig verksamhet" att börja testas, enligt hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson..

BT - 1 timme sedan

Högkostnadsskydd för tandvård kan förlängas

Inställda tandläkarbesök i virustider riskerar att ge hål även i plånboken. Regeringen försöker nu förlänga skyddet mot höga tandvårdskostnader för den enskilde som löper ut innan behandlingar är färdiga..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.