SR > Nyheter

Wednesday, 27 May, 13:44

SR - 23 maj 20 kl. 15:26

20 miljoner euro till cykling i FrankrikeI Frankrike och Italien uppmuntrar regeringarna till att fler ska ta cykeln istället för att åka kollektivt nu när coronapandemin börjar mattas av. I Frankrike satsar regeringen 20 miljoner euro..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Frankrike, Italien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 20 miljoner eurotill , cyklingi , Frankrike
Sydsvenskan - 12 sep 19 kl. 18:42

Google betalar en miljard euro till Frankrike

Nätjätten Google går med på att betala närmare en miljard euro, omkring 10 miljarder kronor, till franska myndigheter i en överenskommelse som rört ekonomiskt bedrägeri. Uppgörelsen kom efter fyra års utredning, där Googles verksamhet i Frankrike har gr.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 19 kl. 18:42

Google betalar en miljard euro till Frankrike

Nätjätten Google går med på att betala närmare en miljard euro, omkring 10 miljarder kronor, till franska myndigheter i en överenskommelse som rört ekonomiskt bedrägeri. Uppgörelsen kom efter fyra års utredning, där Googles verksamhet i Frankrike har gr.

SR - 12 sep 19 kl. 19:26

Google betalar en miljard euro till Frankrike

Nätjätten Google går med på att betala närmare en miljard euro, omkring 10 miljarder kronor, till franska myndigheter i en överenskommelse som rört ekonomiskt bedrägeri. Uppgörelsen kom efter fyra års utredning, där Googles verksamhet i Frankrike har granskats..

DN - 22 nov 16 kl. 22:01

Systrar rånades på fem miljoner euro i Frankrike

Två systrar tvingades av motorvägen av maskerade men och rånades på värdesaker till ett värde av fem miljoner euro, motsvarande nästan 49 miljoner kronor, rapporterar AFP..

DN - 12 sep 19 kl. 19:08

Google betalar en miljard euro till Frankrike

Nätjätten Google går med på att betala närmare en miljard euro, omkring 10 miljarder kronor, till franska myndigheter i….

GöteborgsPosten - 12 sep 19 kl. 18:43

Google betalar en miljard euro till Frankrike

Google går med på att betala närmare en miljard euro till franska myndigheter i en överenskommelse som rört ekonomiskt bedrägeri..

Nyteknik - 13 sep 19 kl. 07:23

Googles skattetvist löst – betalar miljard euro till Frankrike

Nätjätten Google går med på att betala närmare en miljard euro, omkring 10 miljarder kronor, till franska myndigheter i en överenskommelse som rört ekonomiskt bedrägeri..

Dagen - 02 sep 11 kl. 03:00

1,5 miljarder euro till libyska rebeller

Frankrike har fått FN:s tillstånd att tillgängliggöra 1,5 miljarder euro för rebellernas övergångsråd (NTC) i tidigare frysta libyska tillgångar. Pengarna ska gå till att bygga upp landet, säger Frankrikes utrikesminister Alain Juppé enligt Reuters.

Enligt Juppé har situationen i Libyen i stort sett stabiliserats efter det uppslitande inbördeskriget.

Dagensanalys.se - 18 maj 16 kl. 17:47

Europeiska annonseringen online överträffar TV-marknaden med rekordhöga 36.2 miljarder euro

Under den 10:e upplagan av sin årliga konferens Interact meddelade IAB Europe att annonseringen online växte med 13,1% till ett marknadsvärde av 36.2 miljarder euro för 2015 och därmed överträffar den europeiska TV marknadens reklaminvesteringar med 33,3 miljarder euro. IAB Europe Adex Benchmark Research visar i år på en ökning på 30 miljarder euro netto för online annonsering under de senaste 10 åren.

DI - 12 aug 19 kl. 08:41

Savosolar tar mångmiljardbeställning i Frankrike

Det finländska solvärmebolaget Savo-Solar, vars aktie handlas på First North i Stockholm, har fått en order värd 3,8 miljoner euro i Frankrike. .

Computer Sweden - 12 sep 19 kl. 16:44

Google betalar 53 miljarder till Frankrike efter granskning om skattefusk


Google går med på att betala 500 miljoner euro till Frankrike för att lösa en skattetvist som pågått i fyra år..

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

EU föreslår 500 miljarder i bidrag till coronadrabbade länder

EU-kommissionen tänker föreslå att återhämtningspaketet till följd av coronapandemin ska innehålla 500 miljarder euro i bidrag och 250 miljarder euro i lån. Siffrorna har bekräftas av EU:s ekonomikommissionär Paolo Gentiloni..

SR - 1 timme sedan

SEB: "Fallande BNP ska tas med en nypa salt"

Statistiken över de kraftiga fallen i länders BNP måste nu tas med en betydligt större nypa salt än normalt och siffrorna kan mycket väl ge en alltför negativ bild av verkligheten. Det säger banken SEB:s chefsekonom Robert Bergqvist..

SR - 2 timmar sedan

Nordea: ”Svensk ekonomi kan bli ännu sämre”

Enligt Nordea kommer svensk ekonomi att krympa med sex procent. Men bankens chefsekonom Annika Winsth utesluter inte att det blir värre..

SR - 3 timmar sedan

Tegnell övervägde andra restriktioner för män

Folkhälsomyndigheten övervägde att införa olika restriktioner för män och kvinnor, berättar statsepidemiolog Anders Tegnell under en intervju i SVT:s Morgonstudion. Anledningen är att män i högre grad riskerar att bli allvarligt sjuka av viruset..

SR - 5 timmar sedan

Ramberg: Den politiska borgfreden spricker allt mer

De höga svenska dödstalen håller på att spräcka den politiska borgfred som gällt sen coronautbrottet. Trots att alla partier i grunden varit överens om strategin börjar oppositionen titta mot utgångarna, säger Ekots politiske kommentator Tomas Ramberg..

SR - 5 timmar sedan

Just nu: Tårgas mot demonstranter i Hongkong

Kravallutrustad polis har omringat Hongkongs parlamentsbyggnad. Tårgas och pepparsprej har satts in för att skingra demonstranter..

SR - 7 timmar sedan

Misstänkt föremål har hittats utanför kommunhuset

Ett misstänkt farligt föremål har hittats utanför kommunhuset vid Furuhällsplan 1 i Kungsängen..

SR - 7 timmar sedan

Twitter faktakollar Trumps tweet – presidenten missnöjd

Twitter har för första gången faktakollat Donald Trumps inlägg på plattformen. Under två av presidentens inlägg om poströstande har företaget lagt till länkar där Trumps ord beskrivs som "ogrundade påståenden". Trump anklagar i sin tur Twitter för att hota yttrandefriheten..

SR - 7 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Kungsängen Stockholms län

Ett misstänkt farligt föremål har hittats utanför kommunhuset vid Furuhällsplan 1 i Kungsängen. Boende i närheten av kommunhuset ombeds stanna inomhus tillsvidare. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm..

SR - 7 timmar sedan

Fler kvinnor blir sjuka av sina jobb

Arbetsskadorna ökade förra året, visar ny statistik. Även sjukdomar på grund av arbete ökade och kvinnor är mest drabbade, enligt Arbetsmiljöverket..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.