DN > Opinion

Sunday, 31 May, 18:05

DN - 23 maj 20 kl. 15:00

Låt inte pandemin sätta munskydd på demokratins aktivisterLjusskygga ledare tar varje chans att använda corona för att kväva demokratin och friheten..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtinte , pandemin, sätta, munskydd, demokratins, aktivister
Cornucopia - 02 maj 20 kl. 13:51

Tyska statliga Koch-institutet: Coronapandemin kan fortsätta i 24 månader

Det tyska statliga Robert Koch-institutets  (RKI) ordförande ska i veckan sagt att coronapandemin kan fortlöpa i ytterligare två år och kommer inte upphöra förrän antingen ca 70% av världens befolkning smittats eller ett vaccin tagits fram. En rapport från University of Michigan säger det samma. Stämmer detta måste samhället hitta en nivå där det kan fortsätta fungera, för att t ex isolera alla i riskgrupper i två år är knappast möjligt.

Expressen - 05 maj 20 kl. 16:15

Ung tjej med munskydd stal smycken från äldre

En äldre kvinna i 90-årsåldern från Limhamn har drabbats av en ny typ av corona-bluff.När kvinnan öppnade dörren stod en ung tjej med matkassar som påstod vilja hjälpa till.Några minuter senare försvann hon med smycken och kontanter.

PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 11:07

Pandemin slår hårt mot världsekonomin

När aktiehandeln öppnade på Wall Street under tisdagsmorgonen föll aktieindexet S&P 500 med 0,7 procent på bara några minuter, Dow Jones dök under samma tidsintervall med 0,5 procent och Nasdaq med 0,2 procent. Totalt har årets första kvartal sett S&P falla med drygt 19 procent till följd av de ekonomiska effekter som den rådande pandemin har haft på ekonomin. Efter vad som var en lovande start på året har världsekonomin bromsat in efter att det nya coronaviruset började sprida sig vilt i februari.

Cornucopia - 22 maj 20 kl. 20:58

Fredagmys: Zoomfester och annat socialt umgänge på nätet under pandemin

Dags för lite fredagsmys. Vi är många som upptäckt videomöten via Skype, Zoom, Facetime, Discord, Teams eller livestreaming via t ex Facebook mfl tjänster under självisoleringen under coronapandemin. Kanske inte samma sak som att träffas i verkligheten, men faktiskt fungerande så länge - med både för- och nackdelar.

Corren - 23 mar 20 kl. 14:00

Så ska kommunen stötta Motalas näringsliv

Motala kommun har beslutat om att försöka underlätta för Motalas näringsliv under pandemin..

Sydöstran - 01 apr 20 kl. 17:28

En chans att rätta till brister i samhället

Ingen önskade ett utbrott av covid-19. Pandemin kommer med ett enormt mänskligt pris som vi ska leva med och hantera. Nära och kära kommer att bli allvarligt sjuka och flera människor kommer att avlida till följd av sjukdomen.

Sydöstran - 03 apr 20 kl. 11:02

Ny krisåtgärd - så vill de stötta näringslivet

Den pågående pandemin ger tydliga avtryck på arbetsmarknaden i Blekinge. Nu har Region Blekinge öppnat en företagsjour för att stötta näringslivet..

Computer Sweden - 08 maj 20 kl. 11:47

Många positiva till att jobba hemma – vill fortsätta


När coronapandemin kom blev distansjobb vardag för många människor runt om i världen. Och det tycks ha gett mersmak – över hälften av de som jobbar hemma i USA vill fortsätta med det även när pandemin är över..

IDG - 08 maj 20 kl. 11:47

Många positiva till att jobba hemma – vill fortsätta


När coronapandemin kom blev distansjobb vardag för många människor runt om i världen. Och det tycks ha gett mersmak – över hälften av de som jobbar hemma i USA vill fortsätta med det även när pandemin är över..

Sydöstran - 31 mar 20 kl. 17:22

Tvätta händerna, stanna hemma och våga drömma!

Corona-rapporteringen totaldominerar allt vad media heter. I de traditionella kanalerna, både i tryckta medier och eterkanalerna, ägnas nästan hela utrymmet åt att försöka hitta nya vinklar på effekter och konsekvenser av den pågående pandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.