SR > Nyheter

Wednesday, 27 May, 15:16

SR - 23 maj 20 kl. 14:09

3 992 inrapporterade dödsfall i SverigeNya siffror från Folkhälsomyndigheten visar att 3 992 dödsfall till följd av covid-19 nu har registrerats i Sverige. Det är en ökning med 67 fall sedan i går..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige, Folkhälsomyndigheten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 3 992, inrapporterade, dödsfalli , Sverige
SR - 24 maj 20 kl. 14:02

3 998 inrapporterade dödsfall i Sverige

Nya siffror från Folkhälsomyndigheten visar att 3 998 dödsfall till följd av covid-19 nu har registrerats i Sverige. Det är en ökning med 6 fall sedan i går..

SVT - 27 apr 20 kl. 16:07

80 nya rapporterade dödsfall i Sverige

2 224 personer som har varit sjuka i covid-19 har nu avlidit i Sverige. Antalet inrapporterade dödsfall det senaste dygnet är 80. Det framkom under Folkhälsomyndighetens dagliga pressträff på måndagen.

Expressen - 15 maj 20 kl. 14:01

35 nya dödsfall till följd av i corona i Västra Götaland

Antalet inrapporterade dödsfall i Västra Götalandsregionen av covid-19 ökade med 35 personer under fredagen.Totalt har 389 dött till följd av coronaviruset i regionen..

Expressen - 15 maj 20 kl. 15:30

Inga nya inrapporterade dödsfall i corona i Kina

Hotellnätter till sjukhuspersonal – och ett svenskt projekt som ska rädda liv. Här kommer några av dagens positiva besked. .

DI - 23 maj 20 kl. 14:04

67 nya dödsfall i covid-19 i Sverige – 3.992 totalt

Totalt 3.992 personer har avlidit med konstaterad covid-19 i Sverige, visar Folkhälsomyndighetens senaste statistik..

SVT - 23 maj 20 kl. 16:19

Nära 4 000 personer döda i covid-19 i Sverige

Totalt har nu 3 992 personer med bekräftad covid-19 avlidit i Sverige, visar Folkhälsomyndighetens senaste statistik. Det innebär att ytterligare 67 dödsfall i sjukdomen har registrerats det senaste dygnet. – Det går inte att dra några slutsatser utifrån dagens siffra, säger Folkhälsomyndighetens presschef Christer Janson till SVT Nyheter..

Expressen - 24 maj 20 kl. 13:56

Så många har dött i corona i Sverige

Klockan 14.00 redovisar Folkhälsomyndigheten de senaste dödsfallen till följd av coronaviruset.Fram till lördagen hade 3 992 dödsfall bekräftats i Sverige..

SVT - 26 apr 20 kl. 17:15

Bara två nya dödsfall inrapporterade

Under söndagen har det bara bekräftats två dödsfall relaterade till covid-19. Enligt statsepidemiolog ska siffrorna ses som ”väldigt preliminära”..

Expressen - 11 apr 20 kl. 12:30

Nya skånska dödsfall – 20 vårdas på intensiven

Skåne står fortfarande för bara en måttlig ökning av inrapporterade covid-19-fall.Under det senaste dygnet har ytterligare två personer avlidit på sjukhus. Det totala antalet avlidna är nu uppe i 22 personer, rapporterar Region Skåne.

Expressen - 14 maj 20 kl. 14:01

Tre nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Antalet inrapporterade döda i covid-19 i Västra Götalandsregionen har stigit med tre fall.Det innebär att det totala antalet döda till följd av coronaviruset landar på 354 i regionen..

Fler nyheter från SR

SR - 10 minuter sedan

Egyptiska läkare kritiserar coronastrategi

I Egypten, arabvärldens folkrikaste land med 100 miljoner invånare, blir de krassa orättvisorna inom sjukvården alltmer synliga ju fler som insjuknar i covid-19. Läkare och sjukvårdspersonal protesterar för att de inte får tillgång till skyddsmaterial..

SR - 45 minuter sedan

95 nya dödsfall har rapporterats

Folkhälsomyndigheten har i dag lämnat nya siffror om antalet döda i covid 19. Totalt har nu 4220 personer avlidit, vilket är 95 fler än i går. Antalet bekräftat smittade i Sverige är uppe i 35 088 personer..

SR - 1 timme sedan

Trump twittrar att Twitter kan stängas

USA:s president Donald Trump hotar med att ”stänga ner” sociala medier sedan Twitter flaggat två av hans inlägg på plattformen som ”ogrundade påståenden”..

SR - 1 timme sedan

”Förstod inte att kommuner skulle ta hand om smittade"

Kommuner prioriterades ner inför coronapandemin, och det fick stora konsekvenser för äldreomsorgen, enligt bland andra Elisa Reinikainen, medicinskt ansvarig sjuksköterska i Nacka kommun..

SR - 1 timme sedan

Spanien inleder tio dagars landssorg

I Spanien inleds idag tio dagars landssorg för att hedra de människor som avlidit i covid-19. Det är den längsta sorgeperioden under Spaniens demokratiska styre..

SR - 2 timmar sedan

EU föreslår 500 miljarder i bidrag till coronadrabbade länder

EU-kommissionen tänker föreslå att återhämtningspaketet till följd av coronapandemin ska innehålla 500 miljarder euro i bidrag och 250 miljarder euro i lån. Siffrorna har bekräftas av EU:s ekonomikommissionär Paolo Gentiloni..

SR - 3 timmar sedan

SEB: "Fallande BNP ska tas med en nypa salt"

Statistiken över de kraftiga fallen i länders BNP måste nu tas med en betydligt större nypa salt än normalt och siffrorna kan mycket väl ge en alltför negativ bild av verkligheten. Det säger banken SEB:s chefsekonom Robert Bergqvist..

SR - 3 timmar sedan

Nordea: ”Svensk ekonomi kan bli ännu sämre”

Enligt Nordea kommer svensk ekonomi att krympa med sex procent. Men bankens chefsekonom Annika Winsth utesluter inte att det blir värre..

SR - 5 timmar sedan

Tegnell övervägde andra restriktioner för män

Folkhälsomyndigheten övervägde att införa olika restriktioner för män och kvinnor, berättar statsepidemiolog Anders Tegnell under en intervju i SVT:s Morgonstudion. Anledningen är att män i högre grad riskerar att bli allvarligt sjuka av viruset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.