Expressen > Nyheter

Monday, 01 June, 21:42

Expressen - 23 maj 20 kl. 13:36

Hallengren: Trodde naivt att det skulle vara huggsexaLena Hallengren (S) erkänner att hon har varit ”naiv” när hon utlovade att 100 000 coronavirustester i veckan skulle kunna genomföras. Socialministern uttrycker förvåning över att Sveriges regioner har haft svårt att se till att det finns möjlighet att genomföra provtagningar. – Vi måste testa mycket mer än vad vi gör, säger hon i Ekots Lördagsintervjun..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hallengren, Sveriges, Ekots Lördagsintervjun

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hallengren, Trodde, naivtatt det skulle vara , huggsexa
Barometern - 12 apr 18 kl. 19:25

Hallengren förbannad på M: ”Trodde de var vuxnare än så”

Statsrådet Lena Hallengren (S) från Kalmar reagerar nu kraftfullt på Moderaternas påstående att islamsk rätt införs i Sverige om barnkonventionen görs till lag. – Att Moderaterna ljuger i en fråga som handlar om hur svenska barn ska få en bättre uppväxt gör mig förbannad, säger hon till TT..

BT - 05 sep 11 kl. 14:46

Risk för huggsexa i valrörelsen - Metall vill inte satsa på kvinnorna

LO:s samordning sprack redan innan avtalsrörelsen började. Metall trotsar den kvinnopott som de andra vill ha. Även arbetsgivarna beklagar och fruktar nu en huggsexa.

Barometern - 29 aug 14 kl. 11:31

Lena Hallengren mötte Vissefjärda

De som har jobb får ständig övertid medan många går arbetslösa. På torsdagen talade riksdagsleda­moten Lena Hallengren med bland andra Vissefjärdabon Conny Franzén. Socialdemokraterna har under två dagar ägnat sig åt att knacka dörr.

DN - 04 mar 18 kl. 14:30

Huggsexa på legaliserad marknad för cannabis

RIO DE JANEIRO. Legaliseringen av cannabis i Uruguay har blivit en succé. Långt fler än vad staten trodde har registrerat sig för att köpa statligt cannabis.

Barometern - 15 sep 14 kl. 18:40

Hallengren minister igen?

Socialdemokraterna kommer att ansvara för regeringsbildandet. Frågan är nu, gör Lena Hallengren comeback som minister? Riksdagsvalet är avgjort.

Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 07:16

"Naivt" av Tele2:s vd om avlyssning

Tele2:s vd är "inte särskilt intresserad" av om regimen i Kazakstan kan tvinga domstolar att godkänna telefonavlyssning.Mycket naivt och oansvarigt, anser människorättsorganisationer.
- Det är samma lagliga grund, samma process här i Sverige och i västvärlden som i österled.

Trelleborgs Allehanda - 22 maj 14 kl. 07:16

"Naivt" av Tele2:s vd om avlyssning

Tele2:s vd är "inte särskilt intresserad" av om regimen i Kazakstan kan tvinga domstolar att godkänna telefonavlyssning.Mycket naivt och oansvarigt, anser människorättsorganisationer.
- Det är samma lagliga grund, samma process här i Sverige och i västvärlden som i österled.

BT - 22 maj 14 kl. 07:16

"Naivt" av Tele2:s vd om avlyssning

Tele2:s vd är "inte särskilt intresserad" av om regimen i Kazakstan kan tvinga domstolar att godkänna telefonavlyssning. Mycket naivt och oansvarigt, anser människorättsorganisationer.- Det är samma lagliga grund, samma process här i Sverige och i västvärlden som i österled.

News55 - 24 maj 20 kl. 18:14

Hallengren: Osäkert om vi gjort rätt

Socialminister Lena Hallengren menar att det inte är säkert att Sverige valt den rätta vägen när det gäller att hantera coronapandemin. – Jag skall svara helt ärligt och säga att det är klart att ingen av oss vet om vi gör rätt, säger hon i intervjun. Ministern uppger också att det är väldigt tragiskt att så många äldre har gått bort och att det är lätt att tappa perspektiven.

SVT - 14 feb 11 kl. 08:31

Huggsexa om holländare

Nu blir det huggsexa bland kommunerna om alla holländare som kommer till Mellannorrland..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Svenska jordgubbar räddade till midsommar

Nattfrosten i maj hotade de svenska jordgubbarna. Men den senaste veckans värme i södra Sverige har fått de senare jordgubbssorterna att växa till sig. Bären väntas mogna lagom till midsommar, rapporterar lantbrukets affärstidning ATL..

Expressen - 30 minuter sedan

Iran i chock efter nya smittosiffror

På bara 24 timmar har Iran registrerat cirka 3 000 nya coronafall. Det högsta antalet smittade på två månader.Trots det öppnar landet upp igen som vanligt.

Expressen - 1 timme sedan

Ingen chans att använda Danmark som transitland

Även om Folkhälsomyndigheten skulle lätta på sina reserestriktioner för utlandsresor i sommar ser det mörkt ut för svenskarna att hitta en plats i solen. I veckan kom nyheten om att Danmark lättar på sina restriktioner och tillåter transitresor genom landet, men då svenskar fortsatt inte är välkomna i exempelvis Tyskland och då inga semesterflyg lyfter från Kastrup är möjligheterna att ta sig vidare små. Vill man avnjuta en solsemester framåt sensommaren tros Spanien och Grekland med avresa från Sverige vara bästa alternativen.

Expressen - 1 timme sedan

Flera smittade på skola – efter resa till Sverige

Gymnasiet Roskilde katedralskola i Danmark stoppar all fysisk undervisning för årskurs ett, skriver danska TV2. Detta efter att fem elever testats positivt för coronaviruset – efter en resa till Sverige. .

Expressen - 1 timme sedan

Martina och Andreas träffades under terrorattacken på Drottninggatan

Det har gått tre år sedan terrordådet på Drottninggatan i Stockholm där fem personer dödades och ett tiotal skadades.Men mitt i allt det hemska fann Martina Gahlin, 27, och Andreas Törnqvist, 29, varandra. .

Expressen - 2 timmar sedan

”Norges Tegnell” om dödstalen: Strategi

Sett till folkmängden har coronapandemin skördat tio gånger fler liv i Sverige än i Norge.Frode Forland, smittskyddsdirektör på norska Folkehelsinstituttet, tror att valet av strategi ligger bakom siffrorna.– Vi har haft en policy som gått ut på att ta det säkra före det osäkra, säger han..

Expressen - 2 timmar sedan

Barn på cykel påkört – förd till sjukhus

Ett barn på cykel har blivit påkört av en bilist i Östavall, rapporterar P4 Västernorrland. Personen är förd till sjukhus med oklart skadeläge. .

Expressen - 2 timmar sedan

Här slår polisen till med full kraft: ”Oh my god”

MINNEAPOLIS, USA.Fyra nätter av upplopp och plundringar – på den femte slog polisen till med full kraft.Med hög polisnärvaro och stundtals brutala insatser som spridits som en löpeld i sociala medier lyckades polisen återinföra något slags lugn på gatorna.

Expressen - 2 timmar sedan

Elevernas krav på utspringet: ”Vi vill bara förstå varför”

Det är knappt en vecka kvar tills treorna på Södra Latin ska ta studenten.
Men det är fortfarande ovisst från skolledningen hur det blir med traditionsenliga utspringet.– Det har varit otydligt hela våren.

Expressen - 2 timmar sedan

Skånska patienters telefon- nummer lagras utomlands

För att avlasta skånska vårdcentraler under coronapandemin införde Region Skåne videobesök för patienter.Men det finns säkerhetsbrister i tjänsten då sekretessbelagda uppgifter lagras på utländska dataservrar, rapporterar P4 Malmöhus.– Vi satte patientsäkerhet mot att piloten inte var färdig riktigt fullt ut, säger Pia Lundbom, hälso- och sjukvårdsdirektör som tog beslut att driftsätta tjänsten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.