DN > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 23:24

DN - 23 maj 20 kl. 12:56

Tvärnit för hyrbilsföretagen – ner med 40 procentHyrbilsföretagen går knackigt. Branschorganisationen Biluthyrarna rapporterar att bokningarna väntas gå ner med 40 procent jämfört med 2019.
Läs mer på DN
Läs mer om:
Biluthyrarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvärnitför , hyrbilsföretagen, nermed 40 procent
Helsingborgs Dagblad - 06 dec 12 kl. 07:49

Tvärnit för bemanningsföretagen

Omsättningen för bemanningsbranschen sjönk med 2 procent till drygt 5 miljarder kronor i tredje kvartalet i år, visar statistik från Bemanningsföretagen som TT har tagit del av..

DI - 06 apr 18 kl. 22:27

Peter Fellman: Oväntad tvärnit för USA-jobben

NEW YORK. Har de amerikanska företagen svårt att hitta folk eller behöver de inte anställa fler? Det är frågan som Federal Reserve kommer att ställa sig efter fredagens jobbstatistik, som visade att få nya jobb skapades i mars..

GöteborgsPosten - 06 maj 20 kl. 09:11

Tvärnit i tjänstesektorn

Inköpschefsindex för den privata tjänstesektorn sjönk rejält i april – och tjänsteföretagen ser dyster på det kommande halvåret..

GöteborgsPosten - 06 maj 20 kl. 09:11

Tvärnit i tjänstesektorn

Inköpschefsindex för den privata tjänstesektorn sjönk rejält i april – och tjänsteföretagen ser dyster på det kommande halvåret..

DI - 19 okt 18 kl. 11:24

Fortsatt fordonsslakt i Europa – Michelins tvärnit sänder chockvågor

Fredagen ser ut att bli ytterligare en blodig dag för den europeiska fordonssektorn. Vid 11-tiden var sektorindexet Stoxx Europe 600 Automobiles & Parts ner 2,9 procent. Sedan årsskiftet har indexet nu tappat drygt 21 procent.

DI - 06 dec 18 kl. 10:43

Tvärnit för europeiska fordonsaktier

Europeiska fordonsaktier faller på bred front under torsdagen och vid halv elva var sektorindexet Stoxx Europe 600 Automobiles & Parts ner 2,6 procent. .

GöteborgsPosten - 04 maj 20 kl. 14:19

Tvärnit i eurozonens industrikonjunktur

Coronaviruspandemin har lett till en kraftig inbromsning i den europeiska tillverkningsindustrin. I vissa länder har myndigheternas restriktioner lett till att fabriker tvingats stänga helt och på andra håll har exempelvis problem med brutna leveranskedjor dragit ner på aktiviteten. Samtidigt sjunker efterfrågan då människor stannar hemma för att minska smittspridningen och inte konsumerar som vanligt..

PrivataAffärer - 06 apr 20 kl. 10:27

Analys: Påbörjade bostäder kan falla 70 procent

”De strikta begränsningsåtgärder som genomförs runt om i världen orsakar en ekonomisk tvärnit som går så fort att det till och med i vissa delar aldrig tidigare har upplevts eller uppmätts”, skriver de. Med tanke på den stora osäkerheten har Byggföretagen räknat på tre olika scenarier för byggbranschen, där konjunkturen utvecklas på olika sätt. De gör ingen värdering av vilket scenario som är mest troligt, utan återkommer till detta i en konjunkturprognos i maj.

Kristianstadsbladet - 02 jan 13 kl. 05:58

Kongressen godkände krisbudgeten

Representanthuset har röstat ja till det av senaten godkända budgetförslag för att lösa USA:s finanskris.
Därmed är det hotande budgetstupet tillfällig avvärjt, sedan beslutet om kraftiga nedskärningar i budgeten skjutits upp i två månader. Samtidigt kvarstår skattelättnaderna, som infördes under president George W Bushs tid, för dem som tjänar upp till 400 00 dollar för enskilda och 450 00 dollar för familjer.

Cornucopia - 03 apr 20 kl. 10:16

Bostadspriserna - vad talar för och emot stigande priser?

Dags för en liten mikroanalys av bostadspriserna framöver. Vad talar för fortsatt stigande priser på bostäder, framför allt lägenheter och villor i våra storstadsområden?
Hammarby Sjöstad.

Fler nyheter från DN

DN - 7 timmar sedan

H&M öppnar fler och fler butiker

Klädjätten H&M har sedan förra veckan återöppnat ytterligare 500 butiker som tidigare varit stängda på grund av coronapandemin..

DN - 13 timmar sedan

Börsen fortsätter uppåt

Det positiva humöret på Stockholmsbörsen håller i sig. Precis som övriga börser världen över stiger de ledande indexen på förhoppningar om….

DN - Igår: 20:19

Betaltjänsten Swish nere – ingen prognos

Betaltjänsten Swish ligger nere sedan halv sju-tiden på måndagskvällen, uppger bolagets presstjänst..

DN - Igår: 18:57

Mindre mjölk från Arla i Sverige – ökning i Danmark

Arlas mjölkproduktion i Sverige minskar stadigt – medan den i grannlandet Danmark istället ökar..

DN - Igår: 10:41

Tjockare plastkasse kan slippa extraskatt

Tillverkare driver fall i Skatterättsnämnden för att upphäva besked från Skatteverket..

DN - Igår: 05:55

Oro för ny underklass i rika grannlandet

Coronakrisen ökar risken för att skapa en permanent underklass i Norge, varnar landets arbets- och socialminister Torbjørn Røe Isaksen (.

DN - I förrgår: 21:55

Kommunal om nya las-förslaget: ”Våldsamt angrepp på medlemmar på arbetsplatser”

Den 1 juni lämnar regeringens utredare över förslaget om förändringar i arbetsrätten till arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S). .

DN - I förrgår: 17:00

Så väljer du rätt husbil inför sommarsemestern

Stort utbud av begagnade alternativ • Här är allt du behöver tänka på..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.