DN > Utrikes

Sunday, 31 May, 18:40

DN - 23 maj 20 kl. 11:02

Ståhlis: Även i fantasin blir det tågstoppKåseri. Får ett mejl med rubriken ”Saknar du att resa? Få tågkänslan hemma i soffan”..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Saknar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ståhlis, Äveni , fantasinblir det , tågstopp
Skånskan - 30 aug 19 kl. 05:00

Satsning på tågstopp i Börringe får positivt gehör

BÖRRINGE Förverkliga att tåget stannar i Börringe och ansluter till en busslinje mellan Sturup-Börringe-Anderslöv - och det före 2022.
Det anser Carl Ramel i Börringe som vill se en snabbutredning ihop med grannkommunerna.– Sturupspendeln utreddes och skrotades 2015 för att det blev för dyrt med 19 kilometer järnväg till Sturup från Börringe.

SmålandsPosten - 20 jan 15 kl. 09:12

Skruv kämpar för tågstopp

Vissefjärda fick ett tågstopp. Och det blev rena lyftet för samhället.
– Tågstoppet har ökat inflyttningen och lett till en mer positiv känsla i samhället, säger samhällsförningens ord­förande Sixten Siverland.

Uppsalanyheter.se - 30 maj 14 kl. 02:51

Fortsatt tågstopp hela helgen

Det tågstopp som uppstod i onsdags ser ut att bli långvarigt, nu meddelar Trafikverket att trafiken som tidigast kan återupptas måndag den 2 juni, i bästa fall.Det tågstopp som uppstod i onsdags ser ut att bli långvarigt, nu meddelar Trafikverket att trafiken som tidigast kan återupptas måndag den 2 juni, i bästa fall.   Det fel som uppstod efter att en kontaktledning revs ner på rälsen och en gräsbrand uppstått i Märsta får långt större konsekvenser än vad Trafikverket första befarade.

BT - 28 maj 14 kl. 16:41

Tusentals drabbades av tågstopp

Flera olyckor har skapat tågkaos under dagen. I Myrbacken norr om Stockholm orsakade en nedriven elledning tågstopp. Även Västra stambanan har drabbats av störningar.

BT - 28 maj 14 kl. 19:24

Nedriven ledning orsakade tågstopp

Flera olyckor har skapat tågkaos under dagen. I Myrbacken norr om Stockholm orsakade en nedriven elledning tågstopp. Även Västra stambanan har drabbats av störningar.

Skånskan - 10 mar 17 kl. 11:24

Tågstopp Lund-Hässleholm

Lund ERWP.fif(0)På grund av det fortsatta arbetet med att byta ut slitna kontaktledningar stoppas tågtrafiken mellan Lund och Hässleholm under helgen. Stoppet gäller mellan klockan 01.

Kristianstadsbladet - 19 jun 13 kl. 14:15

Vattenläcka orsakar tågstopp


En stor vattenläcka i Nybro kommun orsakar tågstopp mellan Emmaboda och Kalmar. Tågstoppet berör trafik på Kust-till-kust banan mellan Göteborg och Kalmar och beräknas vara under hela onsdagen. Trafiken ersätts med bussar.

BT - 19 jun 13 kl. 15:45

Vattenläcka orsakade tågstopp

En stor vattenläcka i Nybro kommun orsakade tågstopp mellan Emmaboda och Kalmar i dag. Trafiken på Kust-till-kust banan mellan Göteborg och Kalmar drabbades och ersattes med bussar. Tågtrafiken släpptes på sedan det konstaterats att vattenläckan inte orsakat några skador på banvallen.

BT - 03 dec 13 kl. 21:25

Stort tågstopp efter dödsolycka

En dödsolycka orsakade stora störningar i tågtrafiken i södra Sverige på tisdagskvällen. Uppemot 5 000 resenärer på SJ:s tåg drabbades av förseningar.Olyckan inträffade 17.

BT - 03 dec 13 kl. 19:45

Stort tågstopp efter dödsolycka

En dödsolycka orsakade stora störningar i tågtrafiken i södra Sverige på tisdagskvällen. Herrljunga var en av stationerna som påverkades. Uppemot 5 000 resenärer på SJ:s tåg drabbades av förseningar.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

President: Omfattande strider i Moçambique

Omfattande strider mellan regeringsstyrkor och islamistiska extremister pågår i Moçambique, meddelar president Filipe Nyusi i statlig tv..

DN - 15 minuter sedan

30 dödade på marknad i Burkina Faso

Beväpnade män har mördat omkring 30 människor på en marknad i staden Kompienbiga i östra Burkina Faso, uppger vittnen och lokala….

DN - 45 minuter sedan

Läkemedelsverket: ”Läget är ännu inte glasklart”

Efter DN:s granskning av läkemedelförsörjningen bekräftar nu Läkemedelsverket att det ännu råder osäkerheter om ansvarsfördelningen. .

DN - 1 timme sedan

George Floyds bror om samtalet med Trump: ”Han fortsatte avbryta mig”

Brodern till George Floyd, vars död utlöst kraftiga protester i USA, kallar det som hans bror utsattes för en ”nutida lynchning”..

DN - 3 timmar sedan

Flera motorcykelolyckor – en person död

Ett antal motorcykelolyckor ägde rum på kort tid under söndagen – en i Strängnäs, en utanför Kungsbacka, två i Askersund och en i Växjö..

DN - 3 timmar sedan

Fotbollsfansen tillbaka i Ungern

Bundesligamatcher spelas inför tomma läktare. Samma plan finns kring allsvenskan, Premier League, La Liga....

DN - 6 timmar sedan

Bomb på buss – tio döda

Bombdåd i närheten av Somalias huvudstad..

DN - 7 timmar sedan

Så halkade Sverige efter i den globala jakten på läkemedel

När en hel värld hamstrade läkemedel stod svenska myndigheter handlingsförlamade..

DN - 8 timmar sedan

Nej, hon är inte Annie Lööfs syster – men med Emmyly Bönfors har Centern återuppstått i Göteborg

I det historiskt liberala fästet Göteborg har liberala centerpartister i decennier varit ungefär lika osynliga som de bilister som kör….

DN - 9 timmar sedan

Vad väntar nu för Amerikas splittrade stater?

USA är ett land på väg att slitas isär.  Presidenten skyller i ena stunden brister i hur pandemin bekämpas på delstaternas guvernörer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.