Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 02 June, 03:41

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 20 kl. 10:37

Teckomatorp får lekplats för funktionshindradeKommunen har anslagit två miljoner kronor..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teckomatorpfår , lekplatsför , funktionshindrade
Dalarnas tidningar - 07 nov 13 kl. 07:50

Ny lekplats för funktionshindrade

På Walla håller det icke vinstdrivande företaget Omtanken Dalarna på att anlägga en handikappsanpassad lekplats för funktionshindrade..

BT - 04 apr 14 kl. 07:52

Test: Ny lekplats får toppbetyg

Den gamla lekplatsen var gammal och uttjänt. Se tv-klipp och bildspel i artikeln! Nu står en ny och lite annorlunda attraktion på plats i Ramnaparken.

Nya Wermlands Tidningen - 20 jun 16 kl. 18:00

Vill skapa lekplats för funktionshindrade

Sverigedemokraterna i Säffle vill att kommunen ska kunna erbjuda bra lekplatser även till funktionshindrade barn..

Skånskan - 01 mar 16 kl. 14:00

Tar sikte på Teckomatorp för bygge av fler höghus

TECKOMATORP Efter hyreshussatsningen i Svalöv fortsätter en eventuell byggnation i Teckomatorp.Kommunala bostadsbolaget Svalövsbostäder ligger i startgroparna att erbjuda fler bostäder och på senaste styrelsemötet klubbades att se över hus stort intresset egentligen är i samhället.
– Svalöv och Teckomatorp är de två platserna som folk visat största intresse att bo i.

Skånskan - 22 okt 19 kl. 15:30

Vill lyfta upp Teckomatorp som en självklar knutpunkt

SVALÖV Teckomatorp kommer att betyda mycket i framtiden. Inte minst när tågtrafiken på Söderåsbanan rullar igång.
Därför måste en speciell plan för samhället skapas.

Skånskan - 29 maj 19 kl. 14:37

Hus på 100 kvadratmeter från 1939 sålt i Teckomatorp

Teckomatorp 1 300 000 kronor fick Frida och Zsolt Blumelhuber, 29 och 50 år, ge för huset på Teckomatorp 1359 i Teckomatorp. Husets byggår är 1939 och det har en boyta på 100 kvadratmeter. Köpet från säljaren David och Cecilia Nilzon blev klart i maj 2019.

Sydsvenskan - 07 maj 11 kl. 23:01

Fem bränder på fyra dagar i Teckomatorp

Foto: Patrick Persson
Jörgen Anderberg, brandkårschef i Teckomatorp, var en av de första på plats när den ideella brandstationen brann i onsdags. - Det är ett rejält slag under bältet.
Han är trött efter att ha jobbat nästan dygnet runt i flera dagar.

Skånskan - 14 jun 19 kl. 16:12

Fastighet i Teckomatorp såld till nya ägare

Teckomatorp 2 800 000 kronor fick Agneta Helene Grönvall, 46, och Peter Andersson, 51, från Eslöv, ge för tomten på Mejerigatan 29 i Teckomatorp. Köpet från säljaren Maxxifier Management AB blev klart i maj 2019. Tomten är 836 kvadratmeter stor.

Skånskan - 30 okt 19 kl. 11:15

160 kvadratmeter stort hus i Teckomatorp sålt

Teckomatorp Fastigheten på Tånggatan 2 i Teckomatorp har fått nya ägare. Köpare är Katja Susanna Kunnari, 39, och Martin Tryggvason, 37, tidigare boende på Tånggatan 2 i Teckomatorp och säljare är Pernilla Fransson. Köpet blev klart i oktober 2019 och priset blev 2 300 000 kronor.

Skånskan - 08 dec 16 kl. 13:26

Babben gör populärt turnéstopp i Teckomatorp

TECKOMATORP Ännu en riktigt rolig kändis äntrar scenen på Folkets hus i Teckomatorp.
Babben Larsson gästar och det är Humorfabriken som står bakom arrangemanget. ERWP.

Skånskan - 24 maj 17 kl. 14:00

Vandring i Teckomatorp

Teckomatorp ERWP.fif(1)På torsdag, kristi himmelsfärdsdag, hålls en byavandring i Teckomatorp. Samling klockan 13.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Flera bilar i brand i Lerum

Polis och räddningstjänst larmades under natten till en parkering i Lerum, öster om Göteborg, där flera bilar misstänks ha satts i brand. – Det är avspärrat för teknisk undersökning. Man hittar inte någon naturlig förklaring och det rubriceras som mordb.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Expert: Trump känner sig trängd

Hotet om att skicka ut landets militär på gatorna i USA är ett tecken på att presidenten känner sig trängd. – Han vet helt enkelt inte vad han ska göra, hans första instinkt är att vara tuff, säger den amerikanska statsvetaren Dennis Goldford. USA:s pre.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Kvinna försökte strypa sovande sambo

En kvinna döms till ett års fängelse för misshandel efter att flera gånger har attackerat sin sambo, skriver Helsingborgs Dagblad. I mars larmade kvinnan själv polisen och sade att hon hade försökt strypa sambon. Hon hade då virat en hörlurssladd kring.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Trump hotar kalla in militären

USA:s president Donald Trump säger vid ett tal från Vita huset att han kan komma att kalla in militären för att möta protester i amerikanska städer. Militären kan kallas in om guvernörerna inte får stopp på protesterna, säger han. Strax innan Trump skul.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

New York City inför nattligt utegångsförbud

I sex dagar och nätter har protester pågått mot rasism och polisvåld runt om i USA. På söndagen införde även New York City utegångsförbud. En privat beställd obduktionsrapport visar att George Floyd, vars död fått protesterna att blossa upp, dog av kväv.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

The Met kortar nästa säsong med tre månader

The Metropolitan Opera – eller The Met – i New York skjuter på starten av nästa säsong med drygt tre månader. Det blir den senaste starten i scenkonstinstitutionens 137-åriga historia, rapporterar ABC News. Tidigare i år meddelade The Met att vårsäsonge.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Skånska Skurup inför förbud mot tiggeri

Skurups kommun inför tiggeriförbud efter ett beslut från kommunfullmäktige på måndagskvällen, skriver Skånska Dagbladet. – Det är angeläget att tiggeriet upphör. Det har ökat lavinartat den senaste tiden av något skäl, sade kommunstyrelseordförande Joha.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Stort försäljningsras för smarta telefoner

Den globala försäljningen av smarta telefoner har fallit med drygt 20 procent under årets första tre månader. Totalt såldes då 299 miljoner telefoner jämfört med 375 miljoner under motsvarande period förra året, enligt en undersökning från analysföretag.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Floyd kvävdes enligt privatbeställd obduktion

Amerikanen George Floyd kvävdes till döds, enligt det preliminära resultatet från en privatbeställd obduktion. Slutsatsen går stick i stäv med den bedömning som gjordes av en rättsläkare strax efter det globalt uppmärksammade dödsfallet. Floyd dog i sam.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Sent inhopp för Forsberg när Leipzig vann

Emil Forsberg har lämnat bänken – men frågan är om han närmade sig en startplats i Leipzig. Tränaren Julian Nagelsmann satsade på nytt på Christopher Nkunku. Fransmannen bidrog till att Leipzig vände och vann med 4–2 borta mot FC Köln i Bundesligafotbol.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.