DI > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 23:11

DI - 23 maj 20 kl. 09:21

Fler länder öppnar sina gränser – ny verklighet för flygindustrinKrav på munskydd. Ingen mat eller dryck när serveringsvagnen slopas. Och om vill du kissa, räck upp handen för att påkalla kabinpersonalens. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flerländer öppnar sina , gränserny , verklighetför , flygindustrin
Trelleborgs Allehanda - 25 jul 18 kl. 11:50

Wifi på fler platser snart verklighet

Det kan kosta närmare 400 000 kronor att installera trådlöst nätverk, wifi, på Trelleborgen, Dalabadets camping, Anderslövsbadet, Pilevallen samt i Liljeborgsskolans idrottshall. Trelleborg.

Nyteknik - 12 mar 14 kl. 08:01

Flygindustrin testar ny metod

Forskare på Blekinge tekniska högskola har utvecklat ett sätt att visualisera hur designen påverkar värdet på produkten. Modellen är på god väg in i flygindustrin. – I stället för att modellera ett koncept, skapar vi hundratals varianter som utvärderas ur många fler aspekter, säger Ola Isaksson på flygmotortillverkaren GKN..

YLE - 26 sep 14 kl. 18:00

Wikipedia - en vit västerländsk verklighet

Det kallas för världens största och mest demokratiska uppslagsverk. Det uppdateras ständigt på webben, också i skrivande stund. Vi talar om Wikipedia.

Barometern - 21 jan 16 kl. 12:53

Trycket vid EU:s gränser fortsätter

"Dödlig hinderbana" - så beskrivs flykten från kriget till Europa av Läkare utan gränser. Trots fler hinder är trycket stort vid EU:s yttre gränser - till Grekland har det i år kommit 21 gånger fler flyktingar än hela januari i fjol.(TT) "Dödlig hinderbana" - så beskrivs flykten från kriget till Europa av Läkare utan gränser.

Supermiljöbloggen - 14 feb 19 kl. 08:23

Fler nattåg till Europa i Januari-avtalet

Januariavtalet inkluderade bland annat satsningar på nattågstrafiken från Sverige. Nu ser det ut att bli verklighet, även om det ser ut att bli en kostsam historia. Regeringens mål är dagliga tåg till flera av europas största städer.

Supermiljöbloggen - 14 feb 19 kl. 08:23

Fler nattåg till Europa i Januariavtalet

Januariavtalet inkluderade bland annat satsningar på nattågstrafiken från Sverige. Nu ser det ut att bli verklighet, även om det kan bli en kostsam historia. Regeringens mål är dagliga tåg till flera av Europas största städer.

Nyheter 24 - 27 mar 14 kl. 11:33

"Hoppas att fler tar åt sig av våra berättelser"Ord och begrepp

"Jag kan inte gå in på "killtoaletter" för där blir jag nedslagen och kan ej gå på "tjejtoaletter" där jag blir utkastad". Det är ett av de inlägg som Lo Silverstjärna skrivit på Twitter det senaste dygnet. Hen är en av de som berättat om sina upplevelser under hashtaggen #queerverklighet, som drogs igång på onsdagen.

YLE - 09 feb 17 kl. 15:35

"Vasaregionen behöver färre gränser och fler pilotprojekt"

En sjätte plats är ingen dålig placering, särskilt inte när skillnaden i poäng är så minimal i toppen. Men visst finns det gränser som borde rivas om man ytterligare vill främja företagandet i Österbotten. Det säger Pekka Haapanen vid Vasek om den regionranking som slår fast Seinäjoki som företagarvänligast i landet.

Barometern - 22 jun 16 kl. 12:04

Gala ska få fler att öppna famnen

En gala som spränger alla gränser mellan människors olika kulturer är på väg att bli verklighet i Högsby. Reidar Eek planerar för fullt för Öppen Famn- galan..

Opinionen.se - 19 dec 13 kl. 08:36

Gripenaffär ger fler svenska jobb


Brasilien köper Saabs stridsflygplan Gripen och affären var välkommen, säger försvarsminister Karin Enström. Ordern om 36 plan kommer att resultera i fler svenska jobb, säger Lennart Sindahl, vice vd för Saab. – För vårt försvar betyder det att ytterligare en partner är med och utvecklar och driver det här stridsflygsystemet.

BT - 19 dec 13 kl. 08:41

Gripenaffär ger fler svenska jobb

Brasilien köper Saabs stridsflygplan Gripen och affären var välkommen, säger försvarsminister Karin Enström. Ordern om 36 plan kommer att resultera i fler svenska jobb, säger Lennart Sindahl, vice vd för Saab.- För vårt försvar betyder det att ytterligare en partner är med och utvecklar och driver det här stridsflygsystemet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Skuldberget växer: ”Det här är inte rätt tillfälle att snåla”

Under coronakrisen kommer statsskulden att öka ordentligt, men det bör inte vara något hinder för fler miljardinjektioner..

DI - 15 minuter sedan

Bullet Capital nu största ägare i kryptovalutabolaget Quickbit

Bullet Capital har blivit största ägare i kryptovalutabolaget Quickbit. .

DI - 30 minuter sedan

Öresundsbron fyller 20 år – vilka har tjänat mest på förbindelsen?

Öresundsbron fyller 20 år i år. De högt ställda förväntningarna på den fasta förbindelsen mellan Sverige och Danmark har inte helt infriats….

DI - 45 minuter sedan

Historisk rymdresa ska göra USA kvitt Rysslandberoende

På onsdag kan Space X skriva historia. Om vädret tillåter är planen att Elon Musks rymdbolag som första privata aktör ska genomföra en….

DI - 1 timme sedan

80 miljarder fryser inne när utlänningarna uteblir

I juni, juli och augusti förra året konsumerade utländska turister i Sverige för 80,4 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

Uppåt på Wall Street – flygbolag och bank vinnare

USA-börserna föll tillbaka i tisdagens avslutande handeln men stängde fortfarande på plus när optimism kring återöppningen av ekonomin gav….

DI - 1 timme sedan

Jukka Moisio ny vd för Nokian Renkaat

Däcktillverkaren Nokias Renkaats styrelse har utsett Jukka Moisio till ny vd med omedelbar verkan..

DI - 1 timme sedan

Handlarna ger Volvo Cars bottenbetyg – rasar från toppen mot botten

Det gnisslar rejält i relationen mellan Volvohandlarna och Volvo Cars. I den årliga återförsäljarrankningen ramlar Volvo mot botten. ”Volvo….

DI - 1 timme sedan

Volvo Cars svar till handlarna: Nödvändig förändring

Förändringar i hur bilar säljs är nödvändiga, men Volvo Cars tänker inte vända handlarna ryggen.  ”Rankning är kortsiktigt..

DI - 2 timmar sedan

Bottenrekord: Liberalerna under 3 procent i mätning

Liberalerna får under 3 procent av väljarstödet i DN/Ipsos majmätning, skriver Dagens Nyheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.