YA > Nyheter

Friday, 29 May, 08:52

YA - 23 maj 20 kl. 08:48

YA:s sportquiz: Leif GW gör ett oväntat gästspelYA-sportens populära lördagsquiz fortsätter. För åttonde veckan i rad har vi blandat ihop frågesport av varierad svårighetsgrad. För första gången har dessutom kriminologen Leif GW Persson fått en oväntad roll i tävlingen. Lycka till!.
Läs mer på YA
Läs mer om:
GW, Leif GW Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: YA:s, sportquiz, LeifGW , görett , oväntat, gästspel
Kristianstadsbladet - 05 mar 11 kl. 13:57

Leif laddar för sitt 25:e Vasalopp

Foto: Peter Åklundh
Vasaloppet är höjdpunkten på året för Leif Johnsson.
Han ska fylla 67, men är rena krutpaketet.

Hela Leif Johnsson utstrålar energi, och glittret i ögonen som dyker upp så fort vi börjar tala om olika fysiska utmaningar vittnar om den inneboende lusten till idrott, motion och glädjen att röra på sig.

YLE - 04 mar 17 kl. 08:12

Leif Salmén: Islam har påverkat oss på tusen sätt - araberna är våra systrar och brödrar

De europeiska ledarna är politikens pygméer då de inte vågar stå upp för sina ideal i flyktingkrisen. Den offentliga debatten är ytlig och förstörd av att vem som helst kan kalla sig intellektuell. Finlands regering visar oerhörd likgiltighet inför demokratiska processer.

YLE - 04 mar 17 kl. 08:12

Leif Salmén: Grymtningar om flyktingar, homon och docenter räcker för att räknas som seriös debattör

De europeiska ledarna är politikens pygméer då de inte vågar stå upp för sina ideal i flyktingkrisen. Islam har påverkat oss på tusen sätt. Resonemanget i journalisten och författaren Leif Salméns nya essäbok, Det orientaliska rummet, rör sig från antik till dagspolitik och binder samman alla kulturer som inbördes och ömsesidigt beroende av varandra.

YLE - 19 jan 16 kl. 14:55

Nu börjar Leif Strengells andra konstnärsliv

- Jag var så fruktansvärt intresserad av stilskrivning. Jag var den enda i klassen som satt och skrev och skrev - och njöt så mycket av det. De andra ville ju bara bort därifrån.

Sydsvenskan - 27 sep 11 kl. 06:31

Livet enligt Leif

Gustavs grabb. Berättelsen om min klassresa. Albert Bonniers förlag.

News55 - 04 nov 16 kl. 15:26

Leif GW Persson fick sy elva stygn i huvudet: ”Årets jävla katastrof”

Leif GW Persson har tidigare berättat att han brukar hålla sig nykter fram till midsommar varje år, men att han sedan dricker som vanligt resterande delen av året. I somras höll det dock på att gå illa för kriminologen när han avslutade sin nyktra period på ett hejdundrande sätt, skriver Expressen. – Jag brukar bjuda mina kompisar på en stor lunch.

Kristianstadsbladet - 27 sep 11 kl. 06:30

Leif GW Persson är Gustavs grabb

Foto: Scanpix
En koppartunna, en konjaksflaska och en klackring. Det är allt Leif GW Persson har kvar efter sin far. I boken "Gustavs grabb" berättar han om kärleken till pappa Gustav och den ångest som styrt livet sedan barndomen.

YLE - 11 jun 15 kl. 04:38

Familjerådgivaren är en sparringpartner, säger Leif Westerlund

Efter 26 år som familjerådgivare - och efter att ha träffat omkring 4000 klienter - går Leif Westerlund nu i pension. Sin sista arbetsdag på Vasa kyrkliga samfällighets familjerådgivningsbyrå gör han tisdagen den 16 juni. - Egentligen är det en liten överraskning för mig själv också att jag landade i det här, säger han om arbetet som kom att utgöra lejonparten av hans yrkesverksamma liv.

YLE - 18 jun 17 kl. 08:47

Leif Olin - Med Jesus som förebild

Leif Olin har arbetat som pastor och med missbrukarvård på Pixnekliniken och Tolvis behandlingshem. Han är engagerad i flyktingarnas situation och han drar sig inte för att öppna sitt eget hem under långa perioder för människor i nöd. -Vi fick i mitt barndomshem besök av romer nästan varje vecka.

Kristianstadsbladet - 09 jan 14 kl. 11:49

Leif Andrée rör de andra till tårar

Skådespelaren Leif Andrée har synts i uppmärksammade roller, både på film och teaterscenen.I lördagens avsnitt av "Stjärnorna på slottet" chockar han de andra stjärnorna när han berättar om sitt förflutna.
Leif Andrées dag på slottet blir en känslosam historia för resten av gänget, Maria Lundqvist, Lasse Åberg, Malena Ernman och Claes Månsson.

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

De får pris av Svenska Akademien

YA - 45 minuter sedan

Besked om resor i sommar dröjer

YA - 1 timme sedan

Spänd väntan inför danskt gränsbesked

Timslånga bilköer med danskar på väg hem vid svenska sidan bron – samtidigt som irritationen i Skåne växer över Danmarks stängda gräns. I dag väntas danska regeringen lämna besked om man öppnar upp mot Sverige – eller ej..

YA - 1 timme sedan

Oljefonden emot ansvarsfrihet för Idermark

Den statliga norska oljefonden NBIM röstade nej till ansvarsfrihet för Lars Idermark och Ulrika Francke på Swedbanks årsstämma i torsdags. Det framgår av en röstdeklaration som NBIM publicerat på sin hemsida..

YA - 1 timme sedan

Polis jagade misstänkt rattfyllerist genom samhället

Flera polispatruller jagade en misstänkt rattfyllerist genom Tomelilla under natten till fredagen. Föraren vägrade stanna, men gav upp och greps misstänkt för en rad brott..

YA - 1 timme sedan

Hornugglorna har fått ungar

Hornugglorna som håller till i Borrby har fått smått. Tre små ”ulliga” ungar har synts i träden. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.