YA > Nyheter

Monday, 25 May, 22:02

YA - I förrgår: 08:48

Miljö: Rekordstor plantering av viktigt ålgräs
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljö, Rekordstor, planteringav , viktigt, ålgräs
Sydsvenskan - 13 nov 19 kl. 10:30

Miljöpsykologen: ”Dagsljuset är viktigt för tonåringars arbetsmiljö”

Vi tog med en expert på skolans fysiska miljö till högstadiet på Höjaskolan..

Supermiljöbloggen - 09 sep 14 kl. 09:35

70 procent av svenskarna tycker inte regeringen gör tillräckligt för att skydda miljön

Ny undersökning från EU-kommissionen ser på EU-medborgarnas uppfattningar, attityder och handlingsmönster i miljöfrågor. En ny Eurobarometerundersökning om miljön (pdf) har kommit, tre år efter den senaste. Sammanlagt 27 998 personer från EU:s 28 medlemsländer intervjuades under april och maj i år, det här framgår av ett pressmeddelande från EU-kommissionen som kom under gårdagen.

Nyan - 06 jun 19 kl. 13:28

Miljöfokus för nyutbyggd butik

Varuboden har satsat två miljoner på att renovera och bygga ut butiken i Jomala med 700 kvadratmeter. Med nya kylar, energisnål belysning och ekovaror i diskarna har miljötänk legat i fokus. Planerna på att öppna en fjärde butik lever ännu.

Trelleborgs Allehanda - 04 jun 19 kl. 00:01

Debatt: M som i miljö?

Miljö och klimat är viktigt. Ja, till och med så viktigt att det ska överordnas alla andra politiska frågor. Det tycker både Moderaterna och Miljöpartiet i Trelleborg.

SmålandsPosten - 29 okt 13 kl. 07:15

Miljöpartiets budget ger 600 nya jobb i Kronoberg

Sverige behöver en offensiv politik med investeringar för att stärka skolan och möta klimatutmaningen. Det är en politik som skapar nya jobb. I Kronobergs län handlar det om 600 jobb på kort sikt, skriver Per Bolund, ekonomisk-politisk talesperson, MP, Cheryl Jones Fur, språkrör Kronobergs län, MP och Michael Öberg, språkrör Kronobergs län, MP.

SmålandsPosten - 06 maj 14 kl. 06:20

Akitivitetsdag för miljön

Elever på Åsedaskolan plockade skräp och planterade blommor igår för att värna om miljön. En aktivitet som uppskattades av eleverna i klass 4B. – Det var jätteroligt att plocka skräp.

Skånskan - 16 maj 17 kl. 14:00

Ny Merab-vd vill göra skillnad för miljön

ESLÖV/HÖRBY/HÖÖR 1 juni får det regionala avfallsbolaget Merab en ny vd i Åsa Winkler när nuvarande chefen Bengt Svensson pensioneras. Åsa Winkler brinner för miljöarbete, men tror inte Mellanskåningarna kommer att märka någon större skillnad för att hon tar över. ERWP.

Vimmerby Tidning - 21 nov 17 kl. 18:00

"Lyssna på Mark-och miljödomstolen"

I drygt två år har frågan om gamla vattentornet ska få en påbyggnad eller ej diskuterats. Miljö-och byggnadsnämnden gav klartecken men många grannar och enskilda har engagerat sig mot de planerna. En av dem är Åsa F Jägerhorn.

Nya Wermlands Tidningen - 23 mar 20 kl. 08:00

Miljö är för viktigt för att handla om symbolpolitik

Supermiljöbloggen - 02 feb 16 kl. 12:44

Lise Nordin (MP): Rekordsatsning på sol med Miljöpartiet

Miljöpartiets energipolitiska talesperson Lise Nordin svarar på Rickard Nordins (C) debattartikel "Svårt att begripa Miljöpartiets solskatt".  Regeringen har ett mål om 100 % förnybar energi och solenergi är en viktig pusselbit. För att nå dit behövs långsiktiga spelregler och stöd för att sätta fart på investeringarna.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Ung man död i MC-olycka i Malmö

YA - 15 minuter sedan

Ökad inlämning av elavfall

Över 147 000 ton elektronik lämnades till återvinning under 2019, enligt statistik från El-Kretsen. Det är en liten viktuppgång jämfört med 2018. Även antalet dumpade elprodukter ökade..

YA - 1 timme sedan

Egna skyddsmasker får inte användas

Försvarets skyddsmask 90 blir inget förstahandsalternativ inom den skånska vården. Dessutom avråds från att personal får använda egna, privata skyddsmasker. Nu har regionen dessutom säkrat leveranser av skyddsmasker en tid framåt..

YA - 1 timme sedan

Politiker föreslår längre parkeringstid

Idag är det två timmar med P-skiva som gäller på majoriteten av parkeringsplatserna på Stortorget i Skurup. Nicklas ”Niffe” Ohlsson (M) föreslår nu att tiden förlängs i delar av centrum..

YA - 1 timme sedan

Full fart hos cykelhandlarna: ”Det bara exploderade”

Hjulen rullar snabbt för Ystads cykelhandlare i coronatider. Både försäljning och reparationer går för högtryck. – Folk vill hålla igång och träna.

YA - 45 minuter sedan

Döden kommer nära - rusning till arkivtjänster

"Jag vill ligga i familjens grav, och det ska vara vita blommor på begravningen". Under pandemin vill allt fler vägleda anhöriga om hur de vill ha det efter döden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.