Barometern > Nyheter

Monday, 25 May, 20:37

Barometern - I förrgår: 08:27

Kommunförrådet ska få förbättringar.Kommunförrådet på Sågverksgatan i Torsås ska få förbättringsåtgärder för cirka två miljoner kronor redan i år..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Sågverksgatan, Torsås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunförrådetska , , förbättringar
YLE - 05 dec 14 kl. 14:44

Försiktig budget i Ingå 2015

I Ingå har kommunen nu jobbat ihop ett nytt budgetförslag efter att fullmäktige i höstas gav tummen ner till det förslag nämnder och tjänstemän hade arbetat ihop. Bildningen sparar mest i det nya förslaget. På måndag (8.

YLE - 13 jun 12 kl. 11:05

Enkät: Bristfällig service på svenska

Finskspråkiga minoriteter i tvåspråkiga kommuner får vanligen fullgod offentlig service på finska, men däremot säger en av fyra svenskspråkiga att de sällan eller aldrig får service på svenska. Det visar enkäten Språkbarometern 2012, där tillgången till service på finska eller svenska i tvåspråkiga kommuner utreddes. Var tredje svenskspråkig upplever att servicen på det egna språket i den egna kommunen har blivit sämre.

YLE - 21 jan 14 kl. 18:40

"Hur kan en gemensam förvaltning göra någonting bättre?"

Det program för de svenska tjänsterna i metropolen som Marcus Henricson presenterade på kommunförbundet på tisdag togs emot med viss misstänksamhet bland representanterna för de mindre kommuner som berördes av förslaget. I Esbo, Vanda och Helsingfors är man rörande eniga om att bättre lösningar behövs men i Kyrkslätt, Grankulla och Sibbo där servicen redan fungerar bra på svenska har man svårt att se att en gemensam förvaltning kunde innebära några som helst förbättringar. -Jag är emot separata lösningar för de svenskspråkiga säger Veronica Rehn-Kivi stadsstyrelsemedlem (SFP) i Grankulla.

YLE - 11 maj 16 kl. 04:30

Karlebybor säger sin åsikt

I Karleby är man mest missnöjd med vägarna. Nöjd är man däremot med biblioteket och kulturutbudet. Så var det för fyra år sedan.

YLE - 22 mar 17 kl. 11:16

Här är Finlands viktigaste vägar och järnvägar

Näringslivet, flera fackförbund och myndigheter har sammanställt en utredning där man lyfter fram vilka väg- och banprojekt som är viktiga för Finlands ekonomi. Bättre vägar och banavsnitt skulle enligt rapporten förbättra Finlands konkurrenskraft. I rapporten räknar man upp flera projekt som skulle bidra till större ekonomisk tillväxt i Finland.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Betaltjänsten Swish nere – ingen prognos

Barometern - 15 minuter sedan

Allvarligt våldsbrott i Värnamo

Barometern - 15 minuter sedan

Kvinna frias efter torpedattacken i Växjö

Hovrätten frikänner kvinnan som tidigare dömts till ett långt fängelsestraff för att ha lejt en torped från Kalmar som skulle misshandla hennes ex-man på Högstorp. Den friande domen är enhällig..

Barometern - 30 minuter sedan

Utredare vill satsa på dubbla stationer: ”Bygga en hållplats”

Kommunens utredare vill anlägga en ny hållplats vid Brageplan – och samtidigt behålla och bygga ut den nuvarande stationen. Men när eller om det blir verklighet ligger i Trafikverkets händer..

Barometern - 30 minuter sedan

Två av tre korsningar i centrum kan stängas och ersättas

Två av tre plankorsningar i Kalmar stängs för biltrafik och ersätts av tunnlar för cyklister och fotgängare. .

Barometern - 30 minuter sedan

Biden bryter coronaisolering

Barometern - 45 minuter sedan

Elever anmälda för att ha hostat på lärare

Barometern - 45 minuter sedan

Danmark backar om kärleksbevis

Danmark har öppnat för att nordbor och tyskar får komma in i landet om de har en dansk partner. Efter kritik backar regeringen från det tidigare kravet på att förhållandet ska styrkas med bland annat sms och bilder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.