Sydöstran > Nyheter

Sunday, 31 May, 10:04

Sydöstran - 23 maj 20 kl. 08:00

Funderingar kring krypto och utseendePå grund av en teknikmiss råkade vårt telekrypto falla bort en dag i förra veckan. Det var längesedan telefonen gick så varm på redaktionen. Och jag som hade tänkt ta bort kryptot. .
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Funderingarkring , kryptooch , utseende
Kristianstadsbladet - 27 sep 14 kl. 08:00

Tornet får nytt utseende

Arkivfoto: Peter Åklundh
Efter 34 år ska vattentornet få ett nytt utseende. Texten LB-Hus ska bort till förmån för en symbol för kommunen.
Vattentornet utgör egentligen ensamt Bromöllas skyline och sägs vara den bästa reklamplatsen på orten.

DN - 06 okt 17 kl. 05:28

Polisen struntade i försvarets nej – använde eget krypto

Försvarsmakten varnade polisen om att myndigheten skulle bryta mot Säkerhetsskyddsförordningen om polisen valde att använda ett krypto som inte var godkänt av försvaret. Trots det beslöt rikspolischefen Dan Eliasson att polisens egna krypto skulle användas, rapporterar Sveriges radio Ekot..

DN - 06 okt 17 kl. 05:28

Polisen struntade i försvarets nej – använde eget krypto

Försvarsmakten varnade polisen om att myndigheten skulle bryta mot Säkerhetsskyddsförordningen om polisen valde att använda ett krypto som inte var godkänt av försvaret. Trots det beslöt rikspolischefen Dan Eliasson att polisens egna krypto skulle användas, rapporterar Sveriges radio Ekot..

Dagens PS - 28 maj 19 kl. 10:05

Facebooks nya krypto-valuta kommer nästa år

Dagens techbrief handlar om Alibabas börsplaner, säkerhetskäbbel mellan Apple och Google samt Facebooks nya kryptovaluta. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Alibaba söker 20 miljarder dollar i kapital – funderar på en andra börsnotering Asiens största e-handlare är redan börsnoterad i New York, men funderar nu på att gå in på Hong Kong-börsen.

Nyteknik - 26 jun 19 kl. 14:46

Utmaning: Kan du lösa FRA:s krypto?

Har du vad som krävs för att jobba på Försvarets radioanstalt, FRA? Testa och se om du kan lösa myndighetens krypto..

Dagens PS - 14 aug 19 kl. 10:40

Storbanken Barclays slopar krypto-samarbete

Den brittiska storbanken Barclays har avslutat sitt samarbete med kryptoplattformen Coinbase. Det uppger källor till nyhetssajten Coindesk. Barclays har tidigare möjliggjort för kunderna på Coindesks handelsplattform att genomföra snabba uttag och depositioner via banken.

Kristianstadsbladet - 19 apr 11 kl. 06:30

Funderingar som ger andrum

Foto: Chris Pizzello
Budskapen i Yoko Onos nya funderingsbok är inte unika, konstaterar Stefan Whilde, men det är budskap vi behöver. Budskap om vikten av enkelhet.
Ibland får man intrycket av att en hel värld hatar Yoko Ono.

YLE - 06 feb 13 kl. 11:49

Sportens utseende fräschas upp

Måndagen den 11.2 får Yle Sporten nytt utseende och ny ljudmiljö i TV, radio och på webben. Se video på hur sportnyheternas utseende i TV förändrats under årens lopp.

Posh24 - 14 apr 14 kl. 13:02

Så ändrar Lady Gaga sitt utseende - utan plastikingrepp!

Lady Gaga har avslöjat hur hon ändrar sitt ansiktes utseende från dag till dag, helt utan hjälp från plastikkirurgi. Stjärnan förklarar att hon använder sig av tejp för att skaffa sig en ny look varje dag.

"När jag vaknar säger jag "I dag är en ny dag" och jag får välja att skapa mitt utseende efter hur jag mår just då...

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är landet där folk är som mest nöjda med sitt utseende

I en stor studie genomförd av marknadsundersökningsgruppen GfK har man frågat 27 000 människor över 15 år i 22 länder om vad de tycker om sitt utseende.De som tycker mest om sitt eget utseende är mexikanerna, där 74 procent är helt eller ganska nöjda.
Salma Hayek, mexikansk skådis.

Alliansfritt Sverige - 08 jan 11 kl. 16:54

Nytt år. Nytt utseende. Nytt innehåll.

NYSTART. Nu lanserar Alliansfritt ett nytt utseende. Den nya designen har många fördelar, vilket tiden kommer att utvisa.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Byggcontainer på Pantarholmen brinner

Sydöstran - 1 timme sedan

Svenskar välkomna i Grekland – men inte alla

Sverige var inte med på listan över länder som får grönt ljus av Grekland vid gränsöppningen i juni. Men landet lättar nu på reglerna. Enligt nya riktlinjer är svenskar välkomna – men de som flyger från Stockholm måste sättas i karantän vid ankomst till Grekland..

Sydöstran - 45 minuter sedan

al-Aqsa öppnar igen efter coronastängning

Sydöstran - 1 timme sedan

Antikroppstester riskerar bli en besvikelse

Antikroppstester i stor skala beskrivs som ett mycket viktigt redskap för att få en bild av hur covid-19 har spridits i samhället – och på så vis kunna planera det fortsatta smittskyddsarbetet. Men allt mer tyder på att bilden blir missvisande..

Sydöstran - 1 timme sedan

Fallen ökar – men Indien vill rädda ekonomin

En blödande ekonomi ställs mot liv och hälsa när världens mest omfattande nedstängning går mot sitt slut. Ett orosmoln är att antalet nya virusfall ökar i Indien..

Sydöstran - 1 timme sedan

WHO planerar för coronavaccin före årets slut

Arbetet med att få fram ett vaccin mot covid-19 går framåt i snabbare takt än vad man tidigare trott. Nu hoppas Världshälsoorganisationen (WHO) att vaccinet ska vara klart före årsskiftet, skriver .

Sydöstran - 1 timme sedan

Risk för skogsbränder – stor spridningsrisk

Försommar, sol – och bränder. Det varma och torra vädret medför just nu en risk för gräs- och skogsbränder i stora delar av Sverige..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Narkotikapriser blir allt lägre

Hasch, marijuana, amfetamin och kokain finns och säljs över hela landet – omsättningen uppskattas till flera miljarder kronor. – Det är inga obetydliga summor, säger Ulf Guttormsson, avdelningschef på CAN. Men priserna har sjunkit..

Sydöstran - 1 timme sedan

Dinoasteroid med dödligast möjliga vinkel

Jätteasteroidens nedslag för omkring 66 miljoner år sedan hade kanske inte behövt bli fullt så förödande. Men den slog ner med "dödligast möjliga" vinkel, nämligen 60 grader, har forskare nu slagit fast..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Mordanklagad ex-ledare lämnade Lesotho

Den långdragna mordhärvan runt Lesothos förre premiärminister Thomas Thabane och hans hustru Maesaiah Thabane har nu tagit en ny vänding sedan de uppges ha lämnat landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.