BT > Nyheter

Thursday, 28 May, 17:51

BT - 23 maj 20 kl. 07:56

Bryt vanföreställningen om coronavirusetSom ett skydd inför framtiden är det viktigt att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap utnyttjar pandemin till att arbeta fram bra rutiner för hur lögner, ryktesspridning och samhällsfarlig information ska kunna stoppas och bemötas, anser skribenterna..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Myndigheten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bryt, vanföreställningenom , coronaviruset
SVT Debatt - 19 dec 13 kl. 14:50

Komplettera bilden av korruption i Sydafrika

KORRUPTION Frågan om korruption i Sydafrika lyftes återigen när Nelson Mandela dog. Som vanligt talades det om den korrumperade staten, en elit som domineras av svarta. Det ger en orättvis bild.

Sydsvenskan - 09 maj 14 kl. 05:30

Maktstudie över samvetslös Rumsfeld

Promemorior, PM, var Donald Rumsfelds genre. De kallades ”snowflakes” eftersom de kom i snöstormar. Som rådgivare åt president Richard Nixon och försvarsminister under presidenterna Gerald Ford och George W Bush producerade han oräkneliga mängder.

Sydsvenskan - 30 maj 15 kl. 04:00

Stafett som inte riktigt når i mål

Vad rör sig på den danska konstscenen? Kunstforeningen Gl Strand ordnar en stafett för att greppa läget. Upplägget är enkelt.

YLE - 27 nov 13 kl. 16:43

Finsk boksuccé blir film med svenska stjärnor

Jonas Karlsson och Josephine Bornebusch spelar den manliga respektive kvinnliga huvudrollen i filmen Hallonbåtsflyktingen som är baserad på Miika Nousiainens succéroman. Karlsson har gestaltat svenska stormän som Gustav III och August Strindberg, medan Bornebusch torde vara mest känd som superpopulära "Mickan" i teveserien Solsidan. Nu blir Karlsson den förvirrade finske mannen Mikko som tror att hans liv ska bli perfekt bara han förvandlas till svensk.

Alliansfritt Sverige - 01 jun 12 kl. 18:00

Eländet i Stockholms gallerior allt värre

PRIVATISERINGSELÄNDE. Rinkeby centrum håller på att gå under. Gallerian har blivit en tummelplats för råttor och kackerlackor och det pågår en infekterad konflikt mellan näringsidkare och bostadsbolag rörande lokalhyrorna.

YA - 14 jan 13 kl. 06:25

Den missförstådda tillväxten

Vi sitter fast i tron på tillväxten. Den ekonomiska tillväxten plundrar planeten på tillgångar. Så tillväxten måste stoppas.

Kristianstadsbladet - 14 jan 13 kl. 06:25

Den missförstådda tillväxten

Vi sitter fast i tron på tillväxten. Den ekonomiska tillväxten plundrar planeten på tillgångar. Så tillväxten måste stoppas.

DN - 17 apr 13 kl. 09:12

Malin Ullgren: Nej, yttrande­friheten hotas inte av en ­feministisk ?konsensuselit?

Det sägs ofta att det offenliga samtalet är kväst av en elit. Jag ser tre skäl till den vanföreställningen..

SVT Debatt - 14 okt 13 kl. 13:02

Vem kom först ? horan eller torsken?

PROSTITUTION Grundbulten i problematiken med prostitution är att vissa män fortsätter att köpa maktkänsla och sexuell tillfredsställelse. Därför är det helt riktigt att straffa köpare och inte säljare av sex. För de prostituerade innebär en arbetsdag förnedring, smärta och känslan av minskat människovärde.

Kristianstadsbladet - 23 okt 13 kl. 11:22

Läkare förklarar zombiesyndrom


Ena sekunden lever du. Den andra är du död, bara för att leva igen en stund senare.Två svenska läkare har upptäckt en mekanism som orsakar Cotards syndrom, ett ovanligt tillstånd då du tror att du är död.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Så firas nationaldagen i SVT

BT - 15 minuter sedan

Klart: Andersson stannar till 2024

Svenska fotbollförbundet förlänger kontraktet med Janne Andersson. Förbundskaptenens nya avtal sträcker sig över EM i Tyskland 2024..

BT - 1 timme sedan

Tufft budgetläge – mindre pengar till alla nämnder utreds

Ekonomichefen i Marks kommun beskriver det ekonomiska läget inför nästa år som ”bekymmersamt”. Nu får alla nämnder i uppdrag att titta på vad nedskärningar får för konsekvenser..

BT - 1 timme sedan

Svensk fotboll får ett extra transferfönster

Idag fick svensk fotboll klartecken från Fifa för ett extra transferfönster. Det nya fönstret, som förväntas klubbas formellt ikväll, gäller mellan 31 maj och 13 juni..

BT - 1 timme sedan

Spänningsbefriad redogörelse över Danmarks förbannade år

Verklighetsbaserat drama om en dansk familj som delas av konflikter i världskrigets skugga. ”De förbannade åren” är välspelad men alltför stel och spänningsbefriad..

BT - 1 timme sedan

Boråsspelet har nått en miljon

I början av mars släpptes mobil- och datorspelet ”Bombergrounds: Battle Royal”. Nu har över en miljon spelat Boråsföretagets spel..

BT - 1 timme sedan

Polis får ökad rätt till kroppsvisitation

Polisen ska ha rätt att kroppsvisitera personer som tagits in till förhör. Syftet är att öka polisens säkerhet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.