Realtid > Ekonomi

Sunday, 31 May, 03:02

Realtid - 23 maj 20 kl. 08:06

Framtiden för Sverige oroar läsarnaArtiklar om svårare konjunkturläge för Sverige. för aktier och för obligationer lockade många läsare i veckan. Här är listan över de tio mest lästa artiklarna..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Framtidenför , Sverige, oroar, läsarna
Alliansfritt Sverige - 22 jun 14 kl. 14:01

Alliansfritt Sverige: Gamla meriter duger i för DN ännu en gång

DN:s chefredaktör Peter Wolodarski ville inte i sin senaste ledare kommentera Alliansfritt Sverige. Men om han ändå hade tagit chansen att tycka till om vår blogg, tror jag han hade sagt följande: Grattis kamrater. Även om ni på papperet tillhör motståndarlägret är jag smått imponerad av vad ni åstadkommit!

Politologerna - 25 okt 17 kl. 06:46

Sverige i världstoppen för politisk kunskap

Hur kunniga är svenska väljare egentligen om politik? Kanske bland de kunnigare, om man får tro de försök till jämförbara kunskapsmätningar som gjorts. Varför är fortfarande oklart.

Barometern - 21 sep 13 kl. 11:29

Anders Enström?Vi ska betyda något för läsarna?

Karriären började redan under gymnasietiden som biorecensent och sportskribent på Nya Wermlands-Tidningen. Efter många olika arbetsplatser runt om i Sverige tar Anders Enström nu över jobbet som chefredaktör på Barometern-OT.
?

Dagensanalys.se - 10 nov 16 kl. 13:20

Bäst i Sverige på Facebook

Vi fick en pratstund med Johan Rikner som har byggt upp Newsner och nyheter365 till ett av Sveriges snabbast växande mediehus, vi ville veta vad som är nyckeln till framgången. Hej Johan kul att få en pratstund med dig, kan du berätta lite kort om iden bakom Newsner och vad som är din vision för framtiden. – Idén från början var faktiskt ingen annan än att prova om det fungerade.

YLE - 02 okt 13 kl. 14:32

Kvaliteten på webben oroar nordisk journalistkår

Kvaliteten och etiken i webbjournalistiken gör också den nordiska journalistkåren betänksam. Vi befinner oss i ett brytningsskede där det gäller att snabbt få ut nyheter på nätet. Nu betonas snabbheten för mycket.

HBL - 27 aug 14 kl. 07:40

Nu blir vinpåsarna till cement

Påsen från lådvinet har återanvänts på många fantasifulla sätt – den har fungerat som dyna, flytkudde och i saftkonservering. Nu blir den cement.Alko har i sommar placerat ut insamlingskärl för vinpåsar med kran i sina butiker i Nyland.

Dagens PS - 15 jul 19 kl. 08:26

Läsarna oense om marijuanan i Sverige

PS-BAROMETERN – här sammanställer vi svaren från Dagens Fråga. Vad tycker läsarna egentligen om nyhetsveckan som gått? I skrivande stund har 2313 av Dagens PS läsare valt att avlägga en röst i våra dagliga frågor.

Skånskan - 28 nov 16 kl. 22:12

”Den gifter sig bra med läsarna”

Augustpriset Augustpriset i kategorin årets svenska skönlitterära bok gick i år till Lina Wolff. Den lundafödda författaren, som numera bor i Hörby, fick priset för romanen De polyglotta älskarna.
– När jag började skriva om Ellinor hade jag aldrig kunnat tänka mig att hon skulle ta mig ända hit, sade en märkbart rörd Lina Wolff i sitt korta tacktal.

Dagensanalys.se - 30 nov 17 kl. 10:31

Framtiden för e-journalistik ser ljus ut avslöjar ny studie

Papperstidningarna fortsätter att tappa såväl prenumeranter som intäkter, och det som tidigare var tidningar fyllda med artiklar och intressanta nyheter är idag inte mycket mer än reklamblad. Att flytta sin verksamhet till internet är något som många kämpat länge med, men nu visar en undersökning att kommande generationer kanske är lösningen på e-journalistikens lönsamhet. Otaliga försök har gjorts med online-prenumerationer, betalväggar, delvis gratis tillgång, reklambanners, sponsring, bidrag med mera.

Cornucopia - 12 feb 19 kl. 12:12

Mer än hälften av bloggläsarna har fått sänkt real pension sedan 2017

Tidigare bloggenkät visar att 57% av svarande bloggläsare fått sänkt real pension sedan 2017. Höjningarna av den allmänna pensionen har ätits upp av KPI-inflationen och trots att läsarna generellt är högutbildade och högavlönade har de alltså fått sänkt allmän pension de senaste två åren.Bloggläsarnas reala allmänna pensionsutveckling 2017 - 2019.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 16 timmar sedan

"Väsentliga osäkerhetsfaktorer om fortsatt drift"

Oscar Properties Holding har efter sex framflyttade datum offentliggjort sin årsredovisning för 2019. Årsredovisningen innehåller en särskild revisorsupplysning om väsentliga osäkerhetsfaktorer avseende antagandet om fortsatt drift..

Realtid - 18 timmar sedan

Företag som coronatestar personalen gör en insats för Sverige

Cornonaskammen, Osar Propertis indiantrick och Dalarnas Marin Wolf. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 18 timmar sedan

Sveriges största misstag enligt läsarna

En ödesdiger krönika om covid-19 och livstips om börspsykologi har lockat många läsare till Realtid denna vecka. Här är de tio mest lästa artiklarna..

Realtid - Igår: 17:33

Fallande kurser på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen avslutade veckan med tydligt fallande aktiekurser..

Realtid - Igår: 14:21

Båda Baldercheferna häktade

UPPDATERAD: Stockholms tingsrätt häktar både Balders finanschef Marcus Hansson och ekonomidirektören Magnus Björndahl. .

Realtid - Igår: 16:30

Oscar Properties tar Solitairtimmen till nya höjder

Det krisdrabbade Oscar Properties tar den så kallade Solitairtimmen till nya höjder genom att släppa sin delårsrapport klockan 23 på torsdagskvällen. Den här gången följer det dock EU-reglerna MAR. Det skriver Realtids Torbjörn Isacson..

Realtid - Igår: 15:51

Olika riktning på Wall Streets index            

De amerikanska ledande indexen handlas åt olika håll i fredagens inledande handel..

Realtid - Igår: 15:01

Varför vågar inte storägarna utmana ordförande Persson?

Storägarnas slapphänta agerande efter penningtvättsskandalen är en gåta, skriver Realtids Per Agerman..

Realtid - Igår: 14:21

Baltertoppen häktad

Balders finanschef Marcus Hansson häktas. .

Realtid - Igår: 14:13

"Botten kan vara passerad"

Danske Banks Boprisindikator, som publiceras i dag, visar att den mindre stabiliseringen i bostadspriser som banken såg i mitten på maj har hållit i sig månaden ut..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.