Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 27 May, 17:33

Sydsvenskan - 23 maj 20 kl. 07:33

Lund mot stort plus – trots coronaLunds kommun ser ut att gå närmare 100 miljoner kronor plus under 2020..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lundmot , stort, plustrots , corona
Skånskan - 14 feb 20 kl. 06:00

Bokslutet visar stort plus 2019

SJÖBO Sjöbo kommun gör ett stort plus 2019, preliminärt 16 miljoner kronor mer än budgeterat.Enligt det preliminära bokslutet slutar kommunens ekonomiska resultat förra året på plus 27 miljoner.
Det är hela 16 miljoner kronor bättre än man räknade med i budgeten för 2019 – trots att hela den kommunala verksamheten kostade en miljon mer än man budgeterat.

Nyan - 14 apr 15 kl. 18:40

Staden landar på stort plus

Ett överskott på 19,1 miljoner euro och 95 nya invånare. 2014 blev ett bra år för Mariehamn. Staden har de senaste åren kämpat med att intäkterna minskat men nu har den kurvan vänt.

Kristianstadsbladet - 08 feb 18 kl. 00:01

Kommunen går med stort plus

Stort plus för kommunen förväntas i bokslutet för 2017. Man räknar med drygt 170 miljoner i överskott. .

Nya Wermlands Tidningen - 21 mar 18 kl. 15:57

Stort plus för kommunen

Sunne kommuns årsredovisning visar att man gick med stort plus under 2017.Totalt hamnar summan på 30 miljoner kronor..

BT - 05 mar 19 kl. 09:13

Ett minus kan sannerligen vara ett stort plus

Enligt jordbruksverkets senaste statistik var köttkonsumtionen 2018 den lägsta på tio år. Ett minus som innebär ett stort plus..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort plus för landstinget 2014

Det sista året med landstinget slutade med ett rejält plus på 246 miljoner kronor, enligt budget skulle överskottet bli 50 miljoner. Samtidigt fortsätter hälso- och sjukvårdsverksamheten att gå med stort underskott. Det visar Örebro läns landstings årsredovisning för 2014..

GöteborgsPosten - 28 mar 18 kl. 16:13

Stort plus för Orust kommun

Det blev ett rejält plus i Orust kommuns budget 2017. I årsredovisningen som håller på att behandlas framgår det att resultatet blir plus 40 miljoner vilket är 7 miljoner bättre än budgeterat..

Sydsvenskan - 13 okt 15 kl. 17:07

Uppåt i Lund – stort ras i Staffanstorp

Staffanstorp rasar och Kävlinge backar också kraftigt i Lärarförbundets rankning "Bästa skolkommun". Lund och Lomma går däremot framåt och hamnar på topp tio i landet..

Nya Wermlands Tidningen - 20 apr 16 kl. 17:59

Politiker kritiska mot oväntat stort plus

När årsredovisningen för 2015 sammanfattas står det klart att Hällefors kommun har ett plus i kassan på 13,5 miljoner. Detta positiva resultat får dock kritik från flera av kommunfullmäktiges ledamöter.– De pengarna hade ju kunnat användas, menar Berit Qvarnström (V)..

DalaDemokraten - 23 feb 17 kl. 07:00

Stort plus för Hedemora kommun 2016

Hedemora kommun visar ett plus på 2,2 miljoner kronor för 2016. Då har man ändå betalat av 70 miljoner på sitt pensionsåtagande. Det stora statliga bidraget, 59 miljoner, för flyktingmottagande är en bakgrund till det goda resultatet..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Svensk travsport efter spödrivningarna: Hårdare straff väntar

På kort tid har en rad fall av hårda drivningar med körspö inträffat i trav-Sverige..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Låg smittspridning – Skåne utökar provtagning

Det finns en samhällsspridning i Skåne – men smittspridningen är låg, uppger Region Skåne som nu utökar sin provtagning. – Vi ser inga trender eller tecken på en ökning, säger regionens smittskyddsläkare Eva Melander under en presskonferens på onsdagen..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Skånsk ultralöpare ska slå personligt rekord – och samla in pengar

Sprang London–Paris förra året: ”Älskar att pusha mig själv både mentalt och fysiskt.”.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Så har OS-stjärnorna påverkats av krisen

81 procent av de svenska OS-idrottarna har kunnat träna nästan som vanligt under coronapandemin. Samtidigt har 3 procent i princip inte kunnat träna alls, visar en ny kartläggning av Sveriges olympiska kommitté (SOK). Stora delar av idrottsvärlden ligge.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Nya speldatum för EM-kvalet

EM-kvalet i fotboll har fått ett nytt spelschema – ihoppusslat av lagen i Sveriges grupp. Kvalet ska starta i september. "Det är bra att vi har ett nytt ramverk framför oss för kvalet", säger förbundskaptenen Peter Gerhardsson.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

”Huaweiprinsessan” kan släppas i dag

Ett domslut i västra Kanada i dag kan avgöra "Huaweiprinsessans" öde – och bli nästa kapitel i den skakiga relationen USA–Kina. Den kinesiska telekomjättens finanschef Meng Wanzhou, dotter till koncernchefen Ren Zhengfei, har sedan 2018 hållits kvar i K.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Tegnell övervägde andra restriktioner för män

Folkhälsomyndigheten övervägde att införa olika restriktioner för män och kvinnor, berättar statsepidemiolog Anders Tegnell under en intervju i SVT:s Morgonstudion. Anledningen är att män i högre grad riskerar att bli allvarligt sjuka av viruset. – Vi h.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Kraftig ökning av anmälda arbetssjukdomar

I fjol ökade antalet anmälda arbetssjukdomar med närmare 20 procent, och det är främst kvinnor som blir sjuka på jobbet, enligt statistik från Arbetsmiljöverket. "Det här förstärker vår bild av att många kvinnodominerade verksamheter har en tung arbetsm.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Fransk BNP rasar 20 procent

Den franska ekonomin har påverkats stenhårt av coronapandemin när landet stängt ned för att stoppa smittan. Landets bruttonationalprodukt, BNP, bedöms rasa med 20 procent under andra kvartalet jämfört med föregående tre månader, enligt den nationella st.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Vädret kan hejda USA:s återkomst i rymden

Efter nio långa år tar USA i dag åter steget ut i rymden. Om inte lynnigt väder över Atlanten ställer till det. Sedan rymdfärjorna flög för sista gången 2011 har USA saknat egen möjlighet att skicka människor till och från jorden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.