Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 26 May, 01:59

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 07:26

Osäkert om andelen smittade i Stockholm”Det finns fler förklaringar till att man inte ska gräva ned sig i siffran”..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Osäkertom , andelen, smittadei , Stockholm
Aftonbladet - I förrgår: 02:59

Osäkert om andelen smittade i Stockholm

▸ Enligt Folkhälsomyndighetens matematiska modell skulle 17 procent av befolkningen i Stockholm ha smittats av….

DI - I förrgår: 08:05

Osäkert om andelen smittade i Stockholm: ”Finns förklaringar”

Enligt Folkhälsomyndighetens matematiska modell skulle 17 procent av befolkningen i Stockholm ha smittats av coronaviruset den 11 april..

DN - I förrgår: 09:38

Osäkert om andelen smittade i Stockholm

Enligt Folkhälsomyndighetens matematiska modell skulle 17 procent av befolkningen i Stockholm ha smittats av coronaviruset den 11 april..

GöteborgsPosten - I förrgår: 06:26

Osäkert om andelen smittade i Stockholm

Enligt Folkhälsomyndighetens matematiska modell skulle 17 procent av befolkningen i Stockholm ha smittats av coronaviruset den 11 april. Men enligt myndighetens nyligen presenterade antikroppsstudie hade endast 7,3 procent av stockholmarna smittats runt den perioden..

Barometern - I förrgår: 08:41

Osäkerhet om andelen smittade efter nya tester

Enligt Folkhälsomyndighetens matematiska modell skulle 17 procent av befolkningen i Stockholm ha smittats av coronaviruset den 11 april. Men enligt myndighetens nyligen presenterade antikroppsstudie hade endast 7,3 procent av stockholmarna smittats runt den perioden. – Det finns fler förklaringar till att man inte ska gräva ned sig i siffran, säger statsepidemiolog Anders Tegnell..

Sydsvenskan - I förrgår: 07:26

Osäkert om andelen smittade i Stockholm

”Det finns fler förklaringar till att man inte ska gräva ned sig i siffran”..

SR - 13 maj 20 kl. 19:03

Lägre andel smittade på LSS-boenden

Andelen smittade är lägre på LSS-boenden än äldrevården enligt en rapport från Socialstyrelsen som presenterades på Folkhälsomyndighetens presskonferens i dag. Smittspridningen på LSS-boenden är jämförbar med resten av befolkningen, säger Kain Flyckt, sakkunnig på Socialstyrelsen..

Expressen - 24 sep 13 kl. 15:00

Hiv - andelen smittade barn har halverats

Hälften så många barn smittas av hiv, jämfört med för tio år sedan. Det visar en ny FN-rapport från UNAIDS som säger att man närmar sig målet att stoppa spridningen av sjukdomen vid 2015..

Cornucopia - 08 mar 20 kl. 15:38

Utmärkt smittspårning i Sverige - således många identifierade smittade, inga döda (just nu)

De svenska smittskyddet och sjukvårdens smittspårning är mycket effektiv, vilket lett till att Sverige likt Sydkorea snabbt klättrar på listorna över smittade av coronavriuset SARS-CoV-2. Samtidigt är antalet döda i skrivande stund noll, i kontrast mot Italiens sex döda vid lika många smittade.
Norditalien alldeles söder om Mont Blanc-tunneln.

Polisen - 08 mar 16 kl. 11:31

Andelen kvinnliga chefer ökar

Andelen kvinnor på ledande befattningar har sakta men säkert ökat inom region Stockholm. För närvarande har regionen 32 procent kvinnliga chefer i jämförelse med hösten 2015 då andelen var 26 procent..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Miljarder liter avlopp släpps ut

Planerna på att släppa ut stora mängder orenat avloppsvatten i Öresund från Danmark sköts i söndags upp till hösten. Men det utsläppet skulle bara vara en droppe i havet jämfört med vad danska kommuner redan har släppt ut, rapporterar Sveriges Radio Eko.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fortsatt snabb spridning i Chile

Över en veckas "total karantän" i huvudstaden Santiago har inte hjälpt, covid-19 sprids snabbt i Chile. Under måndagen rapporterades 5 000 smittofall, den hittills högsta dagliga ökningen. Totalt är 74 000 smittade, varav 90 procent i Santiago.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Villabrand utanför Sjöbo – en till sjukhus

En person har förts med ambulans till sjukhus i samband med en villabrand i Sjöbo kommun. Larmet om branden kom vid 23-tiden. – Den ska tydligen vara delvis övertänd i alla fall, så de får jobba med att se till att det inte sprider sig, säger Nina Janow.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Taipei filmfestival anordnas trots pandemi

Filmfestivalen i Taipei äger rum i juni. men i år utan några besökare från utlandet, rapporterar Variety. Det blir den första filmfestivalen att anordnas sedan coronapandemin startade.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Hundratals migranter återförda till Libyen

Libyens kustbevakning har stoppat och återfört närmare 400 migranter i fem olika båtar som försökt ta sig över Medelhavet, enligt FN:s internationella migrationsorganisation IOM. Det rör sig 317 migranter som återfördes till läger i Libyen i söndags kvä.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Dansk ”kattnappare” dömd till böter

Flera katter försvann i Rønne på den danska ön Bornholm. Polisen hade inga spår, men efter att ha fått in ett antal tips riktades misstankarna mot en 50-årig man. Mannen misstänktes för att fram till den 14 mars i fjol fångat in minst sju katter i en fä.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Man misshandlad i Ängelholm – förd till sjukhus

En man utsattes under måndagskvällen för en misshandel i Ängelholm. Han hade stick- eller skärskador när han fördes med ambulans till sjukhus, enligt polisen..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Miljarder liter kloakvatten ut i Öresund

Planerna på att släppa ut stora mängder orenat avloppsvatten från Köpenhamn i Öresund under fem dagar har väckt uppståndelse i både Sverige och Danmark. Planerna har skjutits upp men nu avslöjas att betydligt större mängder kloakvatten har släppts ut i.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Vanligare med streetrace i nedstängt Frankrike

När de franska gatorna ligger tomma under nedstängningen på grund av coronapandemin passar unga fartdårar med motorcyklar på. Antalet illegala streetrace med motorcykel har ökat kraftigt under nedstängningen, enligt inrikesminister Christophe Castaner..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Ökad inlämning av elavfall

Över 147 000 ton elektronik lämnades till återvinning under 2019, enligt statistik från El-Kretsen. Det är en liten viktuppgång jämfört med 2018. Även antalet dumpade elprodukter ökade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.