Expressen > Opinion

Monday, 25 May, 23:01

Expressen - I förrgår: 07:15

När det verkligen gäller struntar MP i miljönGång på gång läggs din skatt på ineffektiva reformer – men var är Miljöpartiets engagemang för rent vatten och miljö? Det är en fråga man måste ställa sig efter hur de agerar i praktiken i stället för i retorik, skriver moderaterna Lars Beckman och William Elofsson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
MP, Miljöpartiets, Lars Beckman, William Elofsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När det verkligen, gäller, struntarMP i , miljön
SVT - 26 jan 15 kl. 12:10

”Brukar vinna mot Polen när det verkligen gäller”

Det svenska laget ställs mot Polen i åttondelsfinal i handbolls-VM i Qatar. En tuff motståndare om man kollar på de senaste årens drabbningarna. Men SVT:s handbollsexpert Magnus Grahn är optimistisk.

Expressen - 18 maj 17 kl. 19:30

Lööf struntar i miljön när det verkligen gäller

Centerpartiet har högst förtroende i miljöfrågan. Men vet väljarna att Annie Lööf driver på för att urholka hela klimatpolitiken?.

Barometern - 11 dec 15 kl. 09:09

När det verkligen gäller gillar vänstern inte FN

Sexpartiöverenskommelsen om åtgärder mot terrorism innehåller en del angeläget, en del självklart och en del utfyllnad..

Skånskan - 12 aug 18 kl. 16:42

Karolina Skog – miljöminister u p a

Vad säger hon? blir min reaktion när jag läser en intervju med miljöminister Karolina Skog i Kvällposten/Expressen. För det är verkligen märkliga och smått sensationella uttalanden landets främste miljöpolitiker gör.

Skånskan - 08 jul 16 kl. 14:00

Glöm inte miljöfrågorna

Krönika Resultatet i den mätning som tagits fram av Ipsos på uppdrag av Dagens Nyheter är kanske inte så underlig. I varje fall inte efter en helg då Miljöpartiet löpt gatlopp hos miljöintresserade sedan man i regering godkänt försäljningen av Vattenfalls brunkolsverksamhet. Detta trots den mycket hårda inställning och aggressiva argumentation som partiets stod för i valrörelsen.

Sydsvenskan - 17 nov 12 kl. 06:30

Kommer repet verkligen att hålla i längden?

Efter två veckors överläggning hade juryn kommit fram till sin dom. Dess representanter Per Nilsson och Håkan Jeppsson förklarade de båda kombattanterna ?icke skyldiga?

Nerikes Allehanda - 11 sep 13 kl. 05:07

Vill du verkligen bli filmad här?

Någon klottrar ner ett hot på en toalett på en skola i Örebro. Det leder till polisanmälan, krisgrupper sammankallas, elever ska informeras. Sannolikt är det ett tomt hot.

Expressen - 12 mar 20 kl. 19:00

De ställer upp för dem som inte kan ta sig ut

Äldre och riskgrupper håller sig inne.Men alla har inte släkt och vänner som kan hjälpa till med matinköp. Därför har Malin Fors och Ida Malmlöf skapat en Facebookgrupp.

Nyteknik - 13 nov 18 kl. 11:19

Forskarna närmare böjliga solceller som håller länge

Amerikanska forskare har tagit viktiga steg mot böjliga organiska solceller som verkligen håller. De kan målas eller tryckas, exempelvis på textil eller fönster..

Expressen - 27 apr 13 kl. 09:07

Nyström: Han är bäst när det verkligen gäller

Idrottsmän på elitnivå är vinnarskallar. Jimmie Ericsson tar det längre än de flesta. Därför var han ett givet val till att bli säsongens sjunde kandidat till Guldpucken.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 6 timmar sedan

S vill ”utvisa fler” – det klingar oerhört falskt

Socialdemokraterna har styrt detta land med systematisk slapphet och lagt grunden för den ökade otryggheten.Nu vill de signalera ett uppvaknande. Börja då med att ta ansvar och be det svenska folket om ursäkt för att ni gång på gång sopat problemen under mattan, skriver Jimmie Åkesson och Adam Marttinen (SD)..

Expressen - 17 timmar sedan

Det är inte vårdbolagen som skapat vårdkrisen

Två vänsterpartister anklagar Kristdemokraterna för att vilja bygga om Sveriges sjukvård. De har de rätt i, skriver Acko Ankarberg Johansson (KD)..

Expressen - Igår: 07:15

MP: Tänk om vi alla kunde arbeta mindre

Frågan är om det normala är bra. Och framför allt, vad kostar det oss i längden?Om vi hade växlat in de tekniska framstegen i kortare arbetstid, då hade 4-timmars arbetsdag kunnat förverkligas, skriver flera riksdagsledamöter från Miljöpartiet..

Expressen - 22 maj 20 kl. 06:30

Förbjud Hizbollahs aktiviteter i Sverige

Hizbollah finns mitt bland oss, oroväckande nära. Sverige borde följa Tysklands och Storbritanniens exempel och säkerställa att terrorister inte tillåts verka i landet och utnyttja svensk infrastruktur, skriver Efrat Hochstetler, vice beskickningschef på israeliska ambassaden..

Expressen - 21 maj 20 kl. 07:15

S: Fler brottslingar ska kunna utvisas

Sverige ska vara ett säkert och tryggt land för alla.  Konsekvenserna för den som gör sig skyldig till allvarliga brott ska vara kännbara, samtidigt som den som blir utsatt för brott ska skyddas. Nu tillsätter regeringen en utredning för att fler ska kunna utvisas på grund av brott, skriver Rikard Larsson och Fredrik Lundh Sammeli (S).

Expressen - 20 maj 20 kl. 09:30

Fördömandet av Paolo Roberto har spårat ur

Det är inte ovanligt att framgångsrika personer tar destruktiva risker där de sätter hela sin karriär på spel.Att socialt dödförklara de som köpt sex är ingen bra metod för att skapa förändring, skriver psykoterapeut Börje Svensson. .

Expressen - 19 maj 20 kl. 12:02

Feminister tystar oss frivilliga sexarbetare

Bara de sexarbetare som identifierar sig som offer får höras i det svenska feministiska rummet.Jag gillar mitt yrke och har valt det av egen fri vilja – för det möts jag av hat och härskartekniker, skriver Lilla Lilith, sexarbetare i Amsterdam..

Expressen - 18 maj 20 kl. 15:26

Absurt att torskar lättare får stöd än deras offer

Paolo Roberto börjar dagen med löpning och sedan terapi för att ta tag i sina demoner. Offren för prostitution och människohandel har en helt annan verklighet. Stödverksamheter för offren nedmonteras, offren har få ställen att vända sig till och möts sedan av långa väntetider, skriver bland andra Ida Östensson och Gabriella Kärnekull Wolfe..

Expressen - 18 maj 20 kl. 06:00

Inga bevis för att färre dör vid en legalisering

Det är anmärkningsvärt att socialministern får utstå så mycket kritik nu.Ökad användning av narkotika skulle innebära ökade påfrestningar på folkhälsan. Är det verkligen något vi som samhälle önskar i en tid när våra sjukvårdssystem redan är pressade till bristningsgränsen?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.