Sydöstran > Nyheter

Friday, 29 May, 04:39

Sydöstran - 23 maj 20 kl. 07:00

Ska Sölvesborg ha en gymnasieskola?Om SBKF upplöses, vad händer då med Furulundsskolan? Ska kommunen ha en egen gymnasieskola? Den frågan har vi ställt till Sölvesborgs politiker. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Sölvesborg, SBKF, Furulundsskolan, Sölvesborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ska Sölvesborgha en , gymnasieskola
Kristianstadsbladet - 26 apr 13 kl. 10:11

Inga Pågatåg till Sölvesborg 2013

Det blir inga Pågatåg till Sölvesborg 2013. Marginalerna är för små för att hinna vända tågen i Sölvesborg vilket gör att risken för störningar i tågtrafiken är alldeles för stor.
På Skånesidan trodde man att det var klart att Pågatågen skulle rulla mot Karlshamn i december 2013.

Nyheter 24 - 25 feb 14 kl. 17:31

Åkessons lärare: "Jimmie umgicks med fel personer"Invandringen i Sölvesborg

SÖLVESBORG. De senaste dagarna har handlat om barndomsminnen och påstådda lögner för Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. I en intervju i SVT-programmet "Nyfiken på partiledaren" pratade han med terapeuten Poul Perris om sin uppväxt.

Kristianstadsbladet - 17 apr 13 kl. 15:05

Beslut: Pågatågen ska gå till Sölvesborg

Foto: Tom Wall
Det är dags att börja putsa på Pågatågen. Från och med i december 2013 kommer de att rulla in över länsgränsen till Sölvesborg. I?

Kristianstadsbladet - 30 aug 13 kl. 09:00

Sölvesborg säger nej till vindkraft på Ryssberget

Foto: Tomas Nyberg
Stryk tankarna om vindkraftsverk på Ryssberget i översiktsplanen. Den uppmaningen skickas från kommunstyrelsen i Sölvesborg till Bromölla kommun.
I Bromölla kommun håller tjänstemän på att jobba med att ta fram en ny översiktsplan och just nu är den ute på samråd.

Trelleborgs Allehanda - 27 apr 12 kl. 06:30

Ny gymnasieskola söker sig till Trelleborg

165 platser på yrkesförberedande utbildningar planerar Praktiska Sverige AB i Trelleborg. Företaget specialiserar sig på lärlingsutbildningar. Men på bildningsförvaltningen är man orolig för att den nya skolan kan få ytterligare elever att svika Söderslättsgymnasiet.

Skånskan - 23 okt 19 kl. 05:00

Rivning kan ge plats åt ny gymnasieskola

MALMÖ Universitetsholmens nuvarande skollokaler kan komma att rivas och i stället ge plats åt en nybyggd gymnasieskola i Malmö. Den nya skolan ska ha plats för 1 200 elever, enligt ett förslag som ska diskuteras i berörd nämnd på fredag.Om allt går enligt planerna kan den nya skolan stå klar till höstterminen 2023.

Västerbottens Folkblad - 28 nov 11 kl. 09:59

Dålig ordning på gymnasieskola

SKELLEFTEÅ En gymnasieskola i Skellefteå granskas av Skolinspektionen.SKELLEFTEÅ En gymnasieskola i Skellefteå granskas av Skolinspektionen. Anmälan som gjorts av en privatperson tar upp generella brister på skolan och bristande stöd till en enskild elev.

Västerbottens Folkblad - 29 nov 11 kl. 06:30

Gymnasieskola anmäls för bristande struktur

SKELLEFTEÅ En gymnasieskola i Skellefteå har anmälts till Skolinspektionen. Anmälaren menar att skolan har så omfattande brister i ordning och struktur att det påverkar eleverna negativt.SKELLEFTEÅ En gymnasieskola i Skellefteå har anmälts till Skolinspektionen.

Västerbottens Folkblad - 19 sep 12 kl. 11:06

Nej till gymnasieskola i Skellefteå

Drottning Blankas gymnasieskola får inte rätt att starta utbildningar. Drottning Blankas gymnasieskola får inte rätt att starta utbildningar i Skellefteå. Det står klart sedan förvaltningsrätten [...

BT - 16 jan 15 kl. 11:55

Inbrottstjuvar påträffade vid Marks gymnasieskola

Två dagar i rad har Marks gymnasieskola fått påhälsning av inbrottstjuvar. Och det är samma lärarrum som varit målet. Klockan fem på fredagsmorgonen fick polisen ett larm om ett pågående inbrott på Marks gymnasieskola i Skene.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - Igår: 13:18

Forskare: Snus kan skydda mot corona

Svenska forskare har kontaktats av franska kollegor som vill undersöka snusets effekter på covid-19, rapporterar Dagens Nyheter. En tidigare studie från Frankrike antyder att rökare inte löper en lika hög risk att drabbas av allvarliga komplikationer av coronaviruset..

Sydöstran - Igår: 13:21

Kulturskolans nya avtal skickas till domstol – ”Vi slösar bort skattepengar”

Kristdemokraterna i Karlskrona har valt att överklaga kommunfullmäktiges beslut om att godkänna hyresavtalet som är värt 84 miljoner kronor för kulturskolans nya lokaler. Frågan ska nu behandlas av förvaltningsrätten. .

Sydöstran - Igår: 13:24

Mourinho: "Jobbigt att se andra spela"

Sydöstran - Igår: 13:29

Möllebacksrocken sänds digitalt

Årets upplaga av Möllebacksrocken i järnvägsparken ställs in på grund av corona. Istället satsar man på att sända festivalen digitalt. .

Sydöstran - Igår: 12:57

Ryssland: Vi strider inte i Libyen

Ryssland har inte skickat försvarsstyrkor till Libyen, kontrar talesmannen Vladimir Dzjabarov, efter USA:s uppgifter om stridsflyg till östra Libyen..

Sydöstran - Igår: 13:00

Stort intresse för sommarbostäder när vi ”hemestrar” mer

− Vi har märkt av ett stort sug efter fritidshus. Det beror delvis på ovissheten kring reserestriktioner, men också på klimattänk, säger Tobias Norling, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Blekinge och norra Skåne..

Sydöstran - Igår: 13:01

SAS öppnar flera flyglinjer i juni

Under juni öppnar SAS flera flyglinjer, både inrikes och internationella rutter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.