Sydöstran > Nyheter

Friday, 29 May, 12:57

Sydöstran - 23 maj 20 kl. 06:00

Franz 12 år: ”Så skönt att höra ljudet av en bra träff”Våren 2019 kontra våren 2020. Då runt 15 ungdomar, nu cirka 30. Boa Golfklubb har i princip fördubblat sin ungdomsverksamhet. – Vi har ökat markant, så mycket att vi nu kör två grupper, säger Carl-Cedric Söndergaard, ordförande för juniorkommittén..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Golfklubb, Carl-Cedric Söndergaard

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Franz12 , år, , sköntatt , höra, ljudetav , en bra träff
Skånskan - 03 maj 17 kl. 18:31

Harry Franzén förlorar pizzatvist

Röstånga Företagaren och den före detta politikern Harry Franzén har förlorat en tvist med en pizzeriaägare. Harry Franzén krävde 300 000 i hyra av pizzeriaägaren men får i stället stå för dennes rättegångskostnader. ERWP.

Skånskan - 25 feb 19 kl. 11:00

Harry Franzén gör bokslut

röstånga Han blev nationellt känd när han sålde vin i sin livsmedelsbutik 1995. Nu är Röstångahallen såld till kommunen och snart väntar rivning och nya bostäder på platsen. I en intervju med SkD berättar Harry Franzén hur allt började och om uppståndelsen som rådde i mitten på 90-talet.

Nyheter 24 - 08 maj 12 kl. 00:22

Franzéns osmickrande rekord: "Aj då..."


Han spelade fram till tre av målen i 6-4-segern mot Danmark. Nu gör Johan Franzén sitt poängbästa mästerskap ? med fyra poäng.

Skånskan - 25 feb 19 kl. 11:00

Tidigare vd: Franzén var djärv men förlorade stort

Röstånga/Stockholm Tidigare vd:n för Systembolaget Gabriel Romanus minns den rättsliga striden med Harry Franzén för drygt 20 år sedan.
– Han var djärv. Det får jag ge honom på ålderns höst, säger Romanus.

Nyheter 24 - 18 aug 11 kl. 12:55

Bajen i kris - Roger Franzén sparkad


Krisklubben Hammarby väljer att sparka Roger Franzén till förmån för assisterande tränare Roger Sandberg. STOCKHOLM. Hammarby och Roger Franzén går skiljda vägar.

SmålandsPosten - 15 aug 13 kl. 06:24

Franzén vill ha full insyn

Det handlar inte om att lägga ner, det handlar om att ha full öppenhet. Det är Lars-Olof Franzéns (AA) förklaring till Mats Johnssons (M) uttalande om de kommunala bolagen. Det finns kommunala bolag som fungerar utmärkt och som också kan finnas kvar enligt Lars-Olof Franzén, vice ordförande i kommun­styrelsen.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 08:56

Frankkräver förklaring efter kritiken från Franzén

Lars-Olof Franzéns (A-A) uttalande att Växjö kommun inte håller sin del i avtalet om Värends räddningstjänst har retat upp Växjös kommunalråd Bo Frank (M). Bo Frank har bloggat och kräver en förklaring i mejl till Alvestas kommunledning om uttalandet i gårdagens tidning.
I mejlet kräver han att Växjö får ta del av ett underlag, som visar att inte Växjö följer avtalet.

SmålandsPosten - 12 nov 13 kl. 06:15

?Lars-Olof Franzén måste rätta till det här?

Kommunalrådet Mats Johnsson (M) tar direkt avstånd till kollegan Lars-Olof Franzéns (A-A) ut-talanden om Växjös kommunalråd Bo Frank (M).
– Sådana här uttalanden är inte till fördel för någon. Givetvis har det här skadat relationerna med Växjö, säger Mats Johnsson till Smålandsposten.

Nyheter 24 - 03 feb 11 kl. 12:27

Franzéns magiska natt - gjorde fem mål


Blev första femmålskytt på fyra år i NHL. OTTAWA. Johan Franzén önskar nog att hans Detroit kunde resa till Ottawa oftare.

Alingsås tidning - 08 jun 16 kl. 15:48

Franzén skapar handbollsdans

Handboll och teater, hör det ihop?
Nu har vi kanske svaret, då Alingsås HK:s tränare Mikael Franzén koreograferar dansrörelser åt Regionteater Väst. Regionteater Västs kommande föreställning kallas ”Världsrekord”, en föreställning som kommer innehålla allt från skådespelare och dansare till musiker och tekniker.

SmålandsPosten - 05 nov 13 kl. 06:20

Sunesson vill ha svar från Franzén

Måttet är rågat även för Sven Sunesson (C). Han vill ha svar på en rad frågor som han ställer till Lars-Olof Franzén (A-A). Sven Sunesson har skrivit en interpellation och förväntar sig svar från Lars-Olof Franzén på nästa sammanträde i kommunfullmäktige.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - Igår: 13:18

Forskare: Snus kan skydda mot corona

Svenska forskare har kontaktats av franska kollegor som vill undersöka snusets effekter på covid-19, rapporterar Dagens Nyheter. En tidigare studie från Frankrike antyder att rökare inte löper en lika hög risk att drabbas av allvarliga komplikationer av coronaviruset..

Sydöstran - Igår: 13:21

Kulturskolans nya avtal skickas till domstol – ”Vi slösar bort skattepengar”

Kristdemokraterna i Karlskrona har valt att överklaga kommunfullmäktiges beslut om att godkänna hyresavtalet som är värt 84 miljoner kronor för kulturskolans nya lokaler. Frågan ska nu behandlas av förvaltningsrätten. .

Sydöstran - Igår: 13:24

Mourinho: "Jobbigt att se andra spela"

Sydöstran - Igår: 13:29

Möllebacksrocken sänds digitalt

Årets upplaga av Möllebacksrocken i järnvägsparken ställs in på grund av corona. Istället satsar man på att sända festivalen digitalt. .

Sydöstran - I förrgår: 12:57

Ryssland: Vi strider inte i Libyen

Ryssland har inte skickat försvarsstyrkor till Libyen, kontrar talesmannen Vladimir Dzjabarov, efter USA:s uppgifter om stridsflyg till östra Libyen..

Sydöstran - Igår: 13:00

Stort intresse för sommarbostäder när vi ”hemestrar” mer

− Vi har märkt av ett stort sug efter fritidshus. Det beror delvis på ovissheten kring reserestriktioner, men också på klimattänk, säger Tobias Norling, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Blekinge och norra Skåne..

Sydöstran - Igår: 13:01

SAS öppnar flera flyglinjer i juni

Under juni öppnar SAS flera flyglinjer, både inrikes och internationella rutter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.