SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 06 June, 23:57

SmålandsPosten - 23 maj 20 kl. 05:30

Ökad trygghet inom …äldreomsorgen”Inte minst coronavirusets framfart har visat att vi behöver en säkrare och tryggare äldreomsorg och då har utbildning, kompetens och bemanning stor betydelse”, skriver Gunnel Jansson (MP) och Guje Larsson (MP)..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Gunnel Jansson, Guje Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökad, trygghetinom , äldreomsorgen
Skånskan - 21 nov 15 kl. 14:00

Lovar mer synlighet och ökad trygghet

STAFFANSTORP Staffanstorp är redan testkommun i ett dna-märkningsprojekt för att förebygga bostadsinbrott och lättare spåra stulet gods.
Nu tar kommunen ännu ett steg och klubbar medborgarlöften till invånarna.Syftet är även här att minska bostadsinbrotten och öka tryggheten.

Blekinge Läns tidning - 04 mar 20 kl. 14:56

De vill satsa en miljon på ökad trygghet i parken

M, KD och V vill satsa fem miljoner på ökad trygghet och förebyggande arbete. En miljon ska användas till ökad trygghet i Hoglands park..

Sydsvenskan - 30 maj 18 kl. 05:29

S lovar ökad trygghet på arbetsmarknaden

Socialdemokraterna presenterar i dag en handlingsplan för ökad trygghet på arbetsmarknaden. Ett vallöfte är att avskaffa allmän visstidsanställning. – Det är en handlingsplan för ordning och reda och trygghet på arbetsmarknaden och den är ganska omfatta.

Skånskan - 05 sep 18 kl. 17:22

Moderaterna sätter ökad trygghet i fokus

ystad En av Moderaternas viktigaste valfrågor är ökad trygghet och säkerhet i Ystads kommun. De ska öka med bland annat fler övervakningskameror, ordningsvakter och poliser, men också med livräddare, äldreombudsman och olika slags boenden för äldre.– Vi har lagt ett antal motioner och förslag om trygghet och säkerhet men vi har inte fått gehör från styret Socialdemokraterna och Centerpartiet för det.

Kristianstadsbladet - 11 mar 20 kl. 18:00

För ökad trygghet – bybor pratade om körpass med bilen runt samhället

På tisdagen var det byaträff i Näsum. Årets tema är trygghet. Bland annat pratade Näsumsborna med politikerna om att börja med Nattögat igen, föreningen där medlemmarna kör runt samhället med bil för ökad trygghet.

Polisen - 10 feb 17 kl. 15:00

Delaktighet för ökad trygghet

Ökad trygghet står i fokus när Mölndal lanserar sitt medborgarlöfte. Under året lovar polisen bland annat en ökad närvaro. Samtidigt satsar Mölndals stad på trygghetsskapande åtgärder.

SmålandsPosten - 23 jan 15 kl. 07:02

Digitala larm ger ökad trygghet

Sveriges kommuner har kommit olika långt i arbetet med övergången från analoga till digitala trygghetslarm. En del kommuner är klara med arbetet, andra har inte påbörjat. I Uppvidinge kommun är nu alla larm utbytta.

Polisen - 14 dec 15 kl. 14:50

Ett gemensamt medborgarlöfte för ökad trygghet i Hudiksvall

Medborgarna ska uppleva en ökad trygghet i de centrala delarna av Hudiksvall. Det är huvuddragen i Hudiksvalls medborgarlöfte som undertecknades idag av lokalpolisområdeschef Kristina Holgersson och kommunstyrelsens ordförande Mikael Löthstam..

UNT - 28 jan 16 kl. 20:15

Mer polisnärvaro för ökad trygghet

På torsdagen undertecknade lokalpolischefen i Tierp och kommunstyrelsens ordförande ett medborgarlöfte om mer samverkan för ökad trygghet..

Polisen - 23 jun 16 kl. 08:36

Central överenskommelse för ökad trygghet i Göteborg

Polisen i Storgöteborg och Göteborgs Stad har undertecknat en central samverkansöverenskommelse för ökad trygghet och minskad brottslighet..

Barometern - 21 okt 16 kl. 23:17

Mat och musik för ökad trygghet

Mat och musik för ökad trygghet och integration är ett vinnande koncept. Det märktes på besökarna på fredagens gemenskapskväll..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Explosion – kontorsbyggnad i Vellinge skadad

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Minnesstund för George Floyd i North Carolina

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Djävulskt motiverat nej till namnbyte i Kalmar

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Iran: Svarta lådorna hjälper inte

De svarta lådorna från det passagerarflygplan som sköts ned av iranskt luftvärn utanför Teheran i Iran i januari kommer inte att bidra till några utredningar, rapporterar iranska statliga medier. Men trots det säger sig Iran vara redo att låta andra länder ta del av lådornas innehåll..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Olycka: Epa-traktor körde av vägen - en till sjukhus

En epatraktor körde av vägen i Angelstad i Ljungby kommun. En pojke mellan 15 och 18 år vårdas sjukhus..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Inga smittade vid senaste PL-tester

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Vill sätta norska demonstranter i karantän

Alla norrmän som deltagit i helgens demonstrationer bör omedelbart sättas i 14 dagars karantän, det anser högerpopulistiska Fremskrittspartiets Jon Engen-Helgheim. Han kritiserar även beslutet att inte stoppa demonstrationen av smittskyddsskäl..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ortens skamfläck kan åter bli turistmagnet

Smultronstället ska rivas. Det finns planer för en husbilsparkering när det fallfärdiga värdshuset är borta. – Nu städar vi, säger Patrik Ivarsson, samhällsserviceförvaltningschef på Uppvidinge kommun..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Löfven: Saker kommer att förändras

Statsminister Stefan Löfven (S) påminde i sitt nationaldagstal att det kommer en tid efter coronakrisen – och underströk att saker inte kommer att vara som förut..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Jimmie Åkesson: Anders Tegnell bör avgå

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.