Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 03 June, 16:00

Blekinge Läns tidning - 23 maj 20 kl. 05:30

Populär led rustas upp och förlängsDen sex mil långa vildmarksleden mellan Strångamåla och Räntemåla ska rustas upp. Dessutom är planen en fortsättning till Eringsboda..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Strångamåla, Räntemåla, Eringsboda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Populär, led, rustasupp och , förlängs
Barometern - 11 sep 17 kl. 16:45

Populär led fyller 40 år

Den är 16 mil lång och ringlar sig fram genom skogar, längs med insjöar och kustbandet i Oskarshamns kommun. Åtta övernattningsstugor finns utmed vandringsleden Ostkustleden som i år firar 40-årsjubileum..

HBL - 02 jul 13 kl. 16:27

Blå vägen ? Finland i ett nötskal

Vi har sökt Finlands högsta vattenfall, Korkeakoski (34 meter), en god stund och stannar slutligen för att fråga vid ett litet vägkafé. ? Korkeakoski?

Dagens PS - 26 jun 18 kl. 15:45

BILTEST: ”Nya” Mercedes C-Klass – uppgraderad på 6 500 punkter

Hösten 2013 visade Mercedes upp nuvarande generation av sin mellanklassbil, C-Klass. En bil som blivit den tyska tillverkarens mest sålda modell…förutom i Sverige där E-Klass har täten. I trakterna runt Trier i Tyskland fick vi testa den kraftigt uppgraderade versionen som ska leva ytterligare ett par år.

Trelleborgs Allehanda - 13 feb 13 kl. 21:15

Trafikpoliserna blir fler i Skåne

Foto: Tommy Svensson
Trafikpolisens resurser i Skåne ska öka med cirka 50 procent. Som ett led i Rikspolisstyrelsens senaste trafiksäkerhetsstrategi blir tjänstgöringstiderna längre och trafikpoliserna fler i länet under året. Målet är att halvera antalet dödsfall i trafiken fram till 2020.

BT - 08 jun 14 kl. 09:25

Fartfylld runda kräver hänsyn

Med allt fler cyklister på vägarna ökar också konfrontationerna mellan trafikanter på två och fyra hjul. Trots regnoväder har 38 tappra cyklister samlats på Statoil i Fristad. Det är onsdagskväll och dags för årets femte Pro Tour i Borås, en träningsform där alla cyklister med en tävlingscykel är välkomna - oavsett om man tillhör någon cykelklubb eller ej.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetången ”A shot in the dark”, kanske. Men det var det närmaste jag kommit Nadine i min genomgång. Syrien låg i Mellersta Östern och det var ju därifrån hon kom.

Skånskan - 01 jul 19 kl. 14:30

Hörby laddar för årets i särklass största folkfest

HÖRBY Den här veckan förvandlas Hörby åter till ett myller av marknadsbesökare och knallar när det är dags för årets stora folkfest – Hörby marknad.
– Marknaden får hela Hörby att blomma, säger projektledaren Emma Sander.Det är bråda dagar för Emma Sander och Erika Wetterholtz, projektledare respektive koordinator för Hörby marknad, som i vanlig ordning arrangeras av kommunen.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Avdelning på sjukhuset stängs

Avdelning 36, geriatriken, på Blekingesjukhuset stängs tills vidare. Enligt Region Blekinge är en så pass stor andel av personalen sjuka att man inte kan vårda patienterna..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Rosengård först i Sverige med "pappskallar"

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Mindre pengar till räddningstjänsten

Räddningskårerna i Karlskrona och Ronneby får en mindre budget. De bägge kommunerna har föreslagit besparingar och vill minska på pengen som skjuts till från respektive håll..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Museet får extra bidrag

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Sojakorv får inte heta korv i Frankrike

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Ingen fixarservice i kommunal regi

I en medborgarmotion lyfts än en gång önskemålet om att kommunen på nytt ska införa en fixarservice. Behovet finns, men tjänsten är inte ekonomiskt försvarbar menar kommunstyrelsen..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Besara tillbaka i Örebro SK

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Corona: Årets sjörövarkonsert sänds live på fredag

Åtta musiker och en skådespelare medverkar i årets sjörövarkonsert i Karlskrona. Alltihop sänds från en studio på Ronnebygatan. - Den som vill kan se konserten direkt, men eftersom den spelas in kan den ju så småningom också ses över hela världen, det känns spännande, säger Joakim Berg från Marinens Musikkår..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

VM-rallyt i Finland ställs in

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nöjesbranschen begär regeringshjälp

Coronakrisen har slagit hårt mot den svenska nöjesnäringen – vilket har fått branschorganisationen för sponsrings- och eventindustrin, SES, att skicka en hemställan till näringsminister Ibrahim Baylan (S) där man begär hjälp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.