Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 26 May, 22:31

Kristianstadsbladet - 23 maj 20 kl. 05:00

Badet firar 60 år med total makeoverTorsebrobadet firar 60 år med en total makeover. Nya bassänger, ny lekplats, nya bänkar och uteduschar. Till och med nytt gräs rullas ut. Och i veckan kom vattnet..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Badet, firar60 , årmed , total, makeover
Skånskan - 24 mar 18 kl. 14:00

Total enighet om nytt bad på Åttan

STAFFANSTORP I total enighet beslöt Staffanstorps kommunfullmäktige att kommunens nya badhus ska ligga på Åttans gamla idrottsplats.Investeringen på cirka 200 miljoner är den största någonsin i kommunen och därför är stor politisk enighet viktig, sade kommunstyrelsens ordförande, Christian Sonesson (M). Nu ska detaljplan som tillåter bygget göras, badhuset beställas och hyresnivå liksom innehåll bestämmas.

Alingsås tidning - 25 jan 16 kl. 05:30

Nu firar badet 40 år

Badet i Vårgårda firar 40 år. Under hela denna vecka kommer jubileumet att firas.
– Det känns lite häftigt att det har funnits så länge, säger badföreståndare Marianne Oscarsson.

Skånskan - 13 jun 18 kl. 14:00

Ryttarna firar 50 år med en ny hoppbana

STAFFANSTORP Staffanstorps Ridsportförening fyller 50 år i år och firar med att bygga en ny hoppbana.Banan ska invigas den 18 augusti under föreningens 50-årsjubileum.
– Det blir ett evenemang i ridsportens och hästnäringens tecken där vi bjuder in alla kommuninvånare, säger föreningens ordförande, Lotta Fransén.

Barometern - 20 nov 13 kl. 07:35

Kommunen vill dra sig ur Göjsöbadet

Högsby kommun arrenderar till och med 2015 Göjsöbadet med tillhörande campingplats. Sedan vill kommunen upphöra med sitt engagemang. – Vi håller på att diskutera Gösjöbadets framtid i de kommunala instanserna med målsättningen att allt ska vara klart när arrendet går ut om drygt två år, säger kommunalrådet Ingemar Svanström (C).

Magazin24 - 02 maj 12 kl. 14:12

Föreningen som kämpar för att förbättra badet

När Ekbacksbadet höll stängt under förra sommaren bestämde sig ett gäng arbogabor för att förbättra Villagatsbadet. Förra året anlade de en ny träläktare men de har många fler planer för det anrika badet. Varje tisdag förra sommaren träffades ett gäng arbogabor vid Villagatsbadet för att göra förbättringar vid badet.

BT - 16 jun 14 kl. 21:19

Renovering av badet dröjer

Efter dalande besökssiffror träffades berörda politiker och tjänstemän i dag för att diskutera Stadsparksbadets framtid. Bland annat är badet i stort behov av renovering. – Det skulle man ha gjort förra året, säger Cecilia Andersson (C).

SmålandsPosten - 31 jan 15 kl. 09:43

Romerska badet förblir stängt

Det blir inga fler bad i romerska badet. Det står klart efter ännu en utredning av renoveringskostnaderna. Smålandsposten har tidigare berättat om romerska badet i Växjö simhall som stängde på grund av omfattande läckor.

SN - 07 jul 15 kl. 19:28

Schismen total i Vivestakonflikten

Schismen mellan badplatsen Vivestas ägare Göran Haglund och Oxelösunds kommun är uppenbar. Det kan SN avslöja av mejlväxlingen mellan parterna. Men det gäller inte bara vem som ska driva badet utan även bajamajor..

Kristianstadsbladet - 27 jul 13 kl. 08:00

Badet kan gå plus på att ha öppet längre

Nu engagerar sig "Glimåkra utveckling" för Trollabadet. Fakta som föreningen tagit fram visar att kommunen troligen skulle gå plus ekonomiskt på att ha öppet längre.
Kristianstadsbladet skrev i går att Trollabadet i Glimåkra stänger nästa helg, två veckor tidigare eftersom man också öppnade två veckor tidigare.

BT - 18 dec 13 kl. 10:00

Allt färre besöker badet

Stadsparksbadet lockar allt färre besökare. I år pekar prognosen på 25 000 färre bad än beräknat. – Det är viktigt att något händer om badet ska förbli den magnet för staden som den har varit, säger badchefen Anette Ekberg.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Larm: Man sågs med skjutvapenliknande föremål

Polis larmades på tisdagen om att en man i 60-årsåldern gick omkring med ett skjutvapenliknande föremål i Broby..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Klass 2-varning för Norrbottens inland

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Akademien delar ut arbetsstipendier

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Varning för skadliga granbarkborren

De ovälkomna granbarkborrarna har börjat svärma i större delen av Götaland och Svealand, konstaterar och varnar för stor risk att redan hårt drabbade områden drabbas av nya angrepp..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bärgare i gängkrig i Kanada

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

EU häver restriktioner på export

Från och med tisdagen krävs inget särskilt tillstånd för att exportera sjukvårdsutrustning till länder utanför EU. Beskedet välkomnas av utrikeshandelsminister Anna Hallberg (S)..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fritt fram för stärkande kurbad efter krisen

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Liberalerna under 3 procent i opinionsmätning

Liberalerna får under 3 procent av väljarstödet i DN/Ipsos majmätning, skriver Dagens Nyheter. Resultatet är det lägsta för partiet sedan mätningarna inleddes 1979..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Trädgårdsrunda i ställe för trädgårdsdag

Arrangörerna av Trädgårdsdagen i Sölvesborg väljer att ställa om i stället för att ställa in. Nu planeras för ett nytt upplägg, som påminner om konstrundans..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skola får bänk för 290 000 kronor

Villaskolan i Åhus ska smyckas med en bänk av den danske konstnären Jeppe Hein. Pris: 290 000 kronor. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.