Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 05 June, 01:44

Kristianstadsbladet - 23 maj 20 kl. 05:00

Claës Wachtmeister blir ordförande i godsstiftelseClaës Wachtmeister ställer sig bakom planerna på en stiftelse på Trolle Ljungby gods. Efter ändringar blir han själv ordförande..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Wachtmeister, Trolle Ljungby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Claës, Wachtmeisterblir , ordförandei , godsstiftelse
Kristianstadsbladet - 31 jan 13 kl. 16:50

Thielskas ordförande avsatt


Turerna kring Thielska galleriet på Djurgården fortsätter. Nu avsätter regeringen stiftelsens ordföranden Claës Wachtmeister, skriver Svenska Dagbladet. - Det är ett politiskt beslut och synnerligen olämpligt en vecka före Munch-utställningen som är galleriet största satsning genom historien, säger en bestört Wachtmeister till tidningen.

BT - 01 aug 14 kl. 14:41

Biståndsministern: Faran inte över

Biståndsminister Hillevi Engström (M) välkomnar nyheten om den hävda anti-gaylagen i Uganda - men understryker samtidigt att faran inte är över och att omvärlden måste fortsätta att upprätthålla ett tryck i frågan. - Det är klart att jag välkomnar det här beslutet, för den här lagstiftningen har inte på något sätt varit försvarlig, säger Hillevi Engström till TT.Men eftersom lagen upphävdes med hänvisning till formalia finns en risk för överklagande och fler vändor, framhåller Engtröm.

BT - 01 aug 14 kl. 18:44

Glädjeyra efter hävd anti-gaylag

Homosexuella i Uganda firar att den hårt kritiserade lagen mot dem har ogiltigförklarats i domstol. Men homosexualitet är fortfarande straffbart – och nu väntar ytterligare en strid. – Jag kan inte ens beskriva den glädje vi känner.

Expressen - 13 jun 19 kl. 12:30

Spotify-vd:ns bakslag – får inte riva sin Djursholmsvilla

Spotifygrundaren Daniel Ek, 36, vill riva sin anrika Djursholmsvilla som han köpte för 65 miljoner kronor förra året. I byggnadsnämnden i Danderyds kommun är man dock överens – huset ska inte rivas och rivningsansökan avslås. – Det är ett landmärke för alla Danderydsbor, säger Claës Breitholtz (M), ordförande i byggnadsnämnden i Danderyd..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Börsrekord i coronakrisen

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Gotland hoppas på turister – skickar hem sjuka

Gotlands näringsliv drar en lättnadens suck efter regeringens besked om inrikes resor. Men sjukvården oroas för vad konsekvenserna kan bli..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Positiva besked från Milan om Zlatan

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Diego Costa dömd för skattebrott

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Försökte köra på sitt offer – döms till fängelse

En 21-årig man döms till fängelse för att ha misshandlat och försökt köra på två personer med bil vid länsstyrelsen i mars. .

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Så slår coronakrisen mot nordöstra Skåne

Hotell, restauranger och resebyråer hör till de branscher som drabbats hårdast av coronapandemin. Det visar en ny konjunkturrapport. Utvecklingen oroar lokala företag i Kristianstad.

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Så lyckas du få en fin grönyta i trädgården

− Det finns inga genvägar, och man blir inte av med precis allt ogräs, säger Marie Åkesson Meijer på Solhaga Garden i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Hagen vill inte längre samarbeta i utredning

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Lufthansa: Nio av tio flyg i gång i september

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Demonstrationen kan få konsekvenser i sommar

Tusentals människor samlades på Sergels Torg i Stockholm för en demonstration, trots att som mest 50 personer får samlas på grund av coronapandemin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.