BT > Nyheter

Saturday, 06 June, 21:45

BT - 23 maj 20 kl. 05:00

L dribblar bort sigDet är inte bara det exceptionella läget som gynnar de statsbärande partierna i opinionen - de prioriterar också rätt frågor i en kris. När till exempel M driver frågan om masstestning är mindre partier som L och KD upptagna med att ha en uppfattning om Allsvenskan..
Läs mer på BT
Läs mer om:
KD, Allsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: L dribblar, bortsig
DI - 30 jan 17 kl. 07:54

Allra dribblar bort pensionsspararna

Det kändistäta pensionsbolaget Allra, med tidigare justitieministern Tomas Bodström och styrelseproffset Meg Tivéus i styrelsen, dribblar bort pensionsspararna, skriver SvD. Det handlar om miljardbelopp i missad avkastning jämfört med Sjunde AP-fondens Såfa..

Helsingborgs Dagblad - 05 okt 17 kl. 15:00

Insändare: "Alliansen dribblar bort sig"

Miljöpartiet anser att den borgerliga alliansen "dribblar" med besparingarna inom utbildningsförvaltningen..

BT - 27 nov 14 kl. 13:53

Alliansen dribblar bort löfte från valet

Replik på debattartiklar från moderaterna Annette Carlsson och Ulrik Nilsson 19/11 och folkpartisten Anna Svalander 20/11. Gemensamt för de båda debattartiklarna är att de försöker dribbla bort det löfte som gavs till väljarna före valet – att inte ge Sverigedemokraterna något avgörande inflytande över Boråspolitiken. Samma löfte gavs från S, MP och V.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Dribblar bort alla: Här är målet som du måste se för att tro på

Du lyckas dribbla en, två, tre och innan du vet ordet av har du fintat bort hela motståndarlaget. Det är få förunnat att ens ha kunskapen att göra det. LÄS MER: Gör aldrig så här när du ska lämna en rink Det har definitivt den här killen i ett high school-lag.

Kristianstadsbladet - 27 dec 19 kl. 11:30

Debatt: Centerpartiet dribblar bort sin roll i ålfrågan

Centerpartiet lägger ner sina röster i frågan om generationsväxling och hänvisar till punkter i Januariöverenskommelsen som de inte ens själva tror på. Det är inte annat än ett svek mot ålakusten och vårt kulturarv – oavsett hur man försöker dribbla bort detta faktum, skriver Maria Malmer Stenergard (M)..

E24 - 23 jun 11 kl. 14:38

Nordea dribblar bort fondsparare

Nordeas nya högprofilfond Emerging Stars har enligt banken goda förutsättningar att ge "bättre avkastning på sikt". Men bättre än vad? Det vill man inte berätta för spararna, skriver Joel Dahlberg..

Nya Wermlands Tidningen - 04 jan 12 kl. 07:30

Svensk Vindenergi dribblar bort korten

Vindkraft. Som lägst alltså en subventionering på 14 öre, skriver Bengt Byström..

Eurosport - 15 sep 13 kl. 19:11

Fotboll - Bundesliga - TV: Solomål av Hrgota - dribblar bort fyra man

Branimir Hrgota gjorde säsongens första mål i Bundesliga borta mot Hoffenheim. Svensken lurade fyra man innan han reducerade till 1-2..

Aftonbladet - 15 nov 13 kl. 17:23

Svennis dribblar bort sig själv

Sven-Göran Erikssons biografi liknar mest ett matchreferat.

Aftonbladet - 03 sep 15 kl. 13:18

Ni dribblar bort ägandefrågan

Slutreplik från Sofia Fölster om marknadshyror.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Löfven: Saker kommer att förändras

Statsminister Stefan Löfven (S) påminde i sitt nationaldagstal att det kommer en tid efter coronakrisen – och underströk att saker inte kommer att vara som förut..

BT - 45 minuter sedan

Så blir nya sommaraktiviteten i Lundbyparken

Sommarlovet är räddat trots Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För de barn och ungdomar som vill, kommer olika fritidsgårdar runt om i Borås att anordna en ny aktivitet där du kan testa på fiske, frisbeegolf och mountainbike..

BT - 45 minuter sedan

Smygstart för årets sommarblommor i Borås

Nyligen planterade Borås stad de första plantorna av omkring 30 000 sommarblommor som ska i jorden innan midsommar. Rabatten utmed Allégatan är en försmak av årets tema inspirerat av en konstnärlig rörelse med mer än 100 år på nacken..

BT - 45 minuter sedan

Misstänkta "zombiebränder" norr om polcirkeln

Misstänkta så kallade zombiebränder har upptäckts i den ryska delrepubliken Jakutien norr om polcirkeln. Det är en dålig nyhet inför årets skogsbrandssäsong..

BT - 45 minuter sedan

Efter rekordrazziorna – så mycket är knark- och vapenbeslaget värt

Sex män kommer snart åtalas efter de två rekordstora knark- och vapenrazziorna i vintras. Värdet ligger på drygt 15 miljoner kronor. Åklagare och polis har även slagit till mot männens plånböcker..

BT - 1 timme sedan

Regioners kostnader för nätläkartjänster ökar

För att undvika sociala kontakter har många utnyttjat privata vårdappar under coronakrisen. Sjukvårdsregionernas kostnader för vårdapparna har därmed ökat dramatiskt i år..

BT - 1 timme sedan

Kungen: Viljan att hjälpa största tillgången

Kung Carl Gustaf hyllade svenskarnas insatser under coronapandemin i sitt nationaldagstal..

BT - 1 timme sedan

Besöksboom väntas för hamnar under midsommar

Fler semesterfirande svenskar väntas ge sig ut på sjön i sommar. Men det ställer krav på gästhamnarna där båtarna ligger tätt – inte minst i midsommar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.