SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 25 May, 15:15

SmålandsPosten - I förrgår: 04:00

Från elev till lärare för Hiba
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Hiba

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Från elevtill , lärareför , Hiba
Länstidningen i Jämtland - 24 sep 19 kl. 13:30

Elev misshandlade annan elev – lärare gick mellan

En elev slog en elev med knuten näve i ansiktet. Det framgår av en polisanmälan från en skola i....

Barometern - 28 apr 16 kl. 08:18

Elev: "Lärare kränkte mig"

En elev på gymnasiet i Hultsfred har anmält en lärare till Skolinspektionen och Beo, Barn- och elevombudet. Eleven menar att läraren förnedrat honom en längre tid inför klasskompisarna..

Aftonbladet - 06 maj 15 kl. 07:27

Knuffade elev – lärare döms för misshandel

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

Barometern - 14 feb 14 kl. 07:47

Samspelet mellan elever och lärare det viktiga

på debattinlägg av Håkan Juholt (S) med flera Under februari månad gör vi Moderata lokal-, regional- och rikspolitiker studiebesök i skolor runt om i Kalmar län. Tillsammans har Alliansen sjösatt en helt ny skola, den största reformen inom utbildningsväsendet sedan folkskolan infördes, med fokus på kunskap och lärande. Det är positivt att Socialdemokraterna äntligen svängt i skolfrågan.

Barometern - 14 feb 14 kl. 07:47

Samspelet mellan elever och lärare är det viktiga

Under februari månad gör vi Moderata lokal-, regional- och rikspolitiker studiebesök i skolor runt om i Kalmar län. Tillsammans har Alliansen sjösatt en helt ny skola, den största reformen inom utbildningsväsendet sedan folkskolan infördes, med fokus på kunskap och lärande. Det är positivt att Socialdemokraterna äntligen svängt i skolfrågan.

Barometern - 10 jun 14 kl. 06:41

Lärare varnas för Facebookinlägg

En rektor som höjer betyget när inflytelserika föräldrar klagar, lärare som får utskällning efter Facebookinlägg och mejl som stängs av när inne­hållet inte passar. Flera lärare vittnar nu om toppstyrning, hot och skrämseltaktik bland Kalmarsunds gymnasieskolor.
– Det är en sorglig utveckling, säger lärare som Barometern har talat med.

BT - 10 mar 14 kl. 11:46

Trafiklärare utreds för sexuella ofredanden

En bilskollärare i Borås misstänks ha ofredat kvinnliga elever och förundersökning pågår. Kränkningar är oacceptabla och skadar alla trafikskolor, anser man i branschen. Minst två anmälningar mot läraren utreds av polisen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Lärare letade bomb i elevs väska – hänvisade till ISLärare fick inte vara med

STOCKHOLM. Förra veckan kränktes en elev av en gymnasielärare i Stockholmsområdet på grund av sin religiösa bakgrund. Det hela hände när eleven gick på toaletten och läraren tog tag i elevens väska, enligt eleven.

BT - 11 okt 14 kl. 17:48

Många sexofredade på trafikskola ? två lärare riskerar nu åtal

Många kvinnliga elever har anmält att de blivit sexuellt ofredade på en trafikskola i Borås och två lärare riskerar åtal. – Han tyckte det var effektivt att lägga handen på mitt ben när jag skulle sakta ner och sa att prostitution var naturligt, har en elev berättat.
Polisen vill inte närmare gå in på fallet, men bekräftar att mer än en person är misstänkt och att det kan finnas många målsägande, det vill säga personer som anmält att de utsatts för brott.

YLE - 03 sep 17 kl. 15:43

Utbrända lärare ryter till

Den ökade arbetsmängden i skolorna gör att lärare känner sig utmattade. I dag kräver många elever speciell uppmärksamhet. Byråkratin tar också oskäligt mycket tid.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Skenande personalkostnader bekymrar alliansen

Socialnämnden och utbildningsnämnden saknar i runda tal 19 respektive 17 miljoner för en budget i balans. Alliansen vill effektivisera och spara även inom andra områden – för att ha resurser att stötta inom vård, omsorg och skola och slippa höja skatten. .

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Alla partier bakom samma budget: "Historiskt"

Alla partier är eniga om budgeten redan innan den lagts fram i fullmäktige. Den för Sverige ovanliga modellen har blivit lösningen i både Helsingborg och Skövde. Det är en engångsföreteelse i kristid, försäkrar Helsingborgs kommunstyrelseordförande..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

"Ring P1" fälls efter rasistiska uttalanden

SmålandsPosten - 1 timme sedan

The Glass Factory uppmärksammade GAS-helgen

Den stora glaskonferensen GAS 2020 blev inte av, men i fredags sände The Glass Factory direkt på nätet, för konferensen skulle ha hållits under den gångna helgen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Uppgifter: Zlatan skadad på träning

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Chef döms efter björnattacken i Orsa

En 18-årig djurvårdare dödades av en björn på Orsa rovdjurspark för snart tre år sedan. En tidigare chef för parken döms nu för vållande till annans död..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Eldebrink klar för spansk toppklubb

Frida Eldebrink fortsätter karriären i Spanien. 32-åringen har skrivit på för spanska ligatvåan Girona. "Vi har värvat en kvalitetsspelare", säger sportchefen Pere Puig..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Vattenlöst efter avgrävd huvudvattenledning

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.