SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 25 May, 15:12

SmålandsPosten - I förrgår: 04:00

Lunchlösning hyllas – men ger liten effekt på små orterTeknikstrul har varit det genomgående problemet med kommunens lösning för att ge gymnasieelever skollunch. Utöver det hyllas initiativet av näringsidkarna, i alla fall de som finns i centralorterna..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lunchlösning, hyllasmen ger , liten, effekt, små, orter
Cornucopia - 25 feb 16 kl. 12:00

Lunchläsning: BT har låst upp intervjun med mig


En kort lunchblänkare.
Borås Tidning har nu låst upp intervjun med mig från i helgen, så den går nu att läsa för alla.
Ni hittar intervjun här.

Dalarnas tidningar - 08 okt 17 kl. 13:00

Matlådor – läcker lösning i vardagen

Matlådor – i bästa fall en läcker lösning till lunch, i värsta fall en stressfaktor för den som inte hinner.
I Smedjebacken har Icabutiken satsat på en kock i butiken – Fredrik Remes har fått ett rejält skafferi och har hittills komponerat 60-talet lådrätter.
Här tipsar duon om fyra lunchlådefavoriter..

Dagensanalys.se - 24 okt 16 kl. 12:26

Förra veckans intressantaste nyheter

Här kommer så en titt på några av förra veckans nyheter som verkar ha intresserat våra läsare – som en massa tips om allt från hur man skapar den perfekta kampanjen till hur de sociala mediejättarna mäter videovisningar. Även president Obama får lite tips och svar på sina frågor! Video (i synnerhet live-video) är en spännande trend på nätet, i synnerhet som en följd av att de stora jättarna som Facebook och Twitter satsat sina kort i den avdelningen.

YLE - 19 dec 14 kl. 10:31

Finland står modell för brittisk skolmat

Skolbarnen i Storbritannien får sedan början av hösten gratis skolmat enligt finländsk modell. Det är de yngsta eleverna som får en skattefinansierad skollunch.
Nu är det slut på chips till lunch.

BT - 26 apr 13 kl. 08:07

Barn utan omsorg vid strejk

15 barn blir utan omsorg när Kinnaborgs förskola stänger igen. Om Kommunals strejk blir verklighet på måndag kommer även hundratals elever bli utan skolmat, när kommunens satsar all kraft för att lösa matfrågan för de äldre. ?

Sydsvenskan - 18 jan 13 kl. 06:00

Smaklig spis i stilla borg

Eftersom det ännu bara är i början av vårterminen, och inte ens i närheten av vår, är Tegnérs matsalar befriande luftigt inredda med studenter. Vi behöver inte slåss om vårt bord mot en enda person, det bara står där, helt ledigt. Vanligtvis måste man kämpa för sin plats mot horder av tjugoplussare, nyutsläppta ur föreläsningssalarna och i stort behov av att göda hjärnan med näring.

Kristianstadsbladet - 06 aug 13 kl. 10:00

Fond för vanvårdade katter

Foto: Privat
Katten Malva lämnades vind för våg. Nu startas en minnesfond där pengarna ska gå till veterinärkostnaderna för vanvårdade katter.
Så länge Malva var liten och gullig togs den omhand.

YLE - 12 apr 17 kl. 14:48

Praoelever lärde sig mycket under en vecka på Yle Österbotten

Aurora Nigmann går på årskurs åtta i Korsholms högstadium. Under en veckas tid var hon och Isabella Erickson praoelever på Yle Österbotten. Nigmann tyckte det var roligt och lärorikt att följa med arbetet på Yle.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Skenande personalkostnader bekymrar alliansen

Socialnämnden och utbildningsnämnden saknar i runda tal 19 respektive 17 miljoner för en budget i balans. Alliansen vill effektivisera och spara även inom andra områden – för att ha resurser att stötta inom vård, omsorg och skola och slippa höja skatten. .

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Alla partier bakom samma budget: "Historiskt"

Alla partier är eniga om budgeten redan innan den lagts fram i fullmäktige. Den för Sverige ovanliga modellen har blivit lösningen i både Helsingborg och Skövde. Det är en engångsföreteelse i kristid, försäkrar Helsingborgs kommunstyrelseordförande..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

"Ring P1" fälls efter rasistiska uttalanden

SmålandsPosten - 1 timme sedan

The Glass Factory uppmärksammade GAS-helgen

Den stora glaskonferensen GAS 2020 blev inte av, men i fredags sände The Glass Factory direkt på nätet, för konferensen skulle ha hållits under den gångna helgen..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Uppgifter: Zlatan skadad på träning

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Chef döms efter björnattacken i Orsa

En 18-årig djurvårdare dödades av en björn på Orsa rovdjurspark för snart tre år sedan. En tidigare chef för parken döms nu för vållande till annans död..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Eldebrink klar för spansk toppklubb

Frida Eldebrink fortsätter karriären i Spanien. 32-åringen har skrivit på för spanska ligatvåan Girona. "Vi har värvat en kvalitetsspelare", säger sportchefen Pere Puig..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Vattenlöst efter avgrävd huvudvattenledning

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.