BT > Nyheter

Tuesday, 26 May, 12:25

BT - 23 maj 20 kl. 03:45

Elin Thornberg: Vi ska bli arga när vi inte får alternativEn olustig känsla sprider sig när näthandelssajten Adlibris startsida tapetseras av samma författare och samma bok. Och det är bra att det gör det..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Thornberg, Adlibris

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elin, ThornbergVi ska bli , arganär vi inte , får alternativ
Kristianstadsbladet - 18 feb 13 kl. 09:11

Även Elin Borg i U23-landslaget

KDFF-stjärnan Mia Carlsson får sällskap i U23-landslaget. Nya klubbkompisen Elin Borg kallas in till lägret i La Manga. ?

NSD - 26 nov 15 kl. 07:30

Elin Ruth bjuder på alternativ jul i Luleå

Elin Ruth älskar julen, men har tröttnat på jullåtarna..

DI - 10 maj 11 kl. 19:59

Grekisk tvåbarnsfar: "Alla är arga"

Det blir värre för varje dag. Orden är Sterios Vratolis, kemiingenjör och tvåbarnsfar som varit tillfälligt anställd i åtta år. Han gillar inte att andra européer tvingas hålla Grekland under armarna, men ser inget alternativ..

Cornucopia - 25 nov 14 kl. 16:16

Insändare: Arga SMS istället för incidentberedskap

Metro har publicerat en insändare som föreslår att vi ska inrätta en incidentberedskap som består av en operatör med mobiltelefon, som skickar ett skarpt formulerat SMS till Vladimir Putin varje gång ryskt flyg eller ryska fartyg kränker svenskt territorium. Lysande, varför har ingen tänkt på det förut?

Insändaren Ivo skriver:"I stället skulle man kunna påtala kränkningar i sms till Nato och Ryssland (Putin).

YLE - 06 jul 16 kl. 06:12

Prenumeranter arga på Västis fakturor

Det står nu helt klart att papperstidningen Västra Nyland i framtiden endast kommer ut två gånger i veckan. Men prenumeranter debiteras för närvarande fortfarande fullt pris för ett år. Det har fått många kunder att ilskna till.

GöteborgsPosten - 10 mar 19 kl. 20:50

"Jag hade inga andra alternativ"

Elin Hallagård var på väg att lägga av – skrev på för seriekonkurrenten..

Kristianstadsbladet - 05 jun 14 kl. 07:00

"Välj att se det som en buffé"

Politikerna har bestämt att 130 miljoner kronor ska investeras i Idrottsområde Söder. Konsultens rapport, som Bladetsporten tagit del av, visar att notan i själva verket landar på cirka 300 miljoner kronor. ”Man ska se det här som en buffé med godbitar och sedan gäller det att plocka ut det vi vill ha för de pengar vi har att röra oss med”, säger Anders Magnusson, avdelningschef på Kommunledningskontoret.

Skånskan - 06 feb 20 kl. 16:29

Spelarna chockade efter LB07-beslutet

Dagen efter att spelarna fått beskedet om att LB07 väljer att dra sig ur Elitettan har Amanda Kander fortfarande inte hunnit bearbeta sina känslor.Mittfältaren Amanda Kander, 24, som gjort 43 matcher i A-laget är upprörd.
– Det känns fruktansvärt.

TA - 02 maj 11 kl. 10:39

Lättnad i Sverige efter dödsbesked

Svenska politiker uttrycker lättnad efter beskedet att Usama bin Ladin dödats av amerikanska styrkor i Pakistan. Säpo analyserar nu om bin Ladins död kan påverka hotbilden mot Sverige.
Utrikesminister Carl Bildt har kommenterat Usama bin Ladins död på nätverkssajten Twitter.

YLE - 27 dec 15 kl. 08:00

Aggressionens många ansikten

Aggressionens många ansikten Duvor, hökar eller duvhökar? Nu så här i jultider ser statistiken över familjevåldet dyster ut i vårt land. Det har att göra med många olika orsaker, som till exempel att vi spenderar mera tid hemma, att spänningar som funnits under ytan bubblar upp, att vi dricker mera alkohol och att impulskontrollen försvagas.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Döv strokepatient lämnades utan uppsikt – dog efter ny stroke

SÄS anmäler ett patientärende till IVO enligt Lex Maria. En döv patient, med strokehistorik, fick kramper och en akut stroke när hen lämnats utan uppsikt inne på akutmottagningen. .

BT - 15 minuter sedan

Fastställda straff i bedrägerihärva mot äldre

Äldre övertalades att logga in på banken via bank-id eller bankdosa och lurades på flera miljoner kronor. Men polisen kom bedragarna på spåren och i tingsrätten dömdes totalt 37 personer. Nu fastställer hovrätten straffen för dem som överklagade..

BT - 30 minuter sedan

Osäker framtid för kommunal kultur

Efter coronapandemins utbrott har regeringen höjt de generella anslagen till kommuner och regioner med 21 miljarder kronor. Men prioriterar kommunerna verkligen en frivillig sektor som kultur?.

BT - 1 timme sedan

Körde avloppsvatten i tankbil i två dygn: ”Ingen trevlig historia...”

I helgen jobbade kommunen härdigt med att hålla avloppsvattnet borta från Häggån – men när söndagens tunga regn kom gick det inte längre. – Vi tvingades att släppa ut avloppsvattnet under kontrollerade former, säger Magnus Palm, chef på teknik- och serviceförvaltningen..

BT - 1 timme sedan

Viceminister avgår i protest mot Cummings

Douglas Ross, Storbritanniens biträdande Skottlandsminister, avgår. Beslutet är en protest mot hanteringen av stormen kring premiärminister Boris Johnsons närmaste rådgivare Dominic Cummings – som brutit mot landets virusrestriktioner..

BT - 1 timme sedan

Lagrådet kritiserar regeringens glesbygdsskatt

Regeringen sviker en viktig princip för skattepolitiken i sitt förslag om lägre skatt för människor i 76 glest befolkade kommuner, anser Lagrådet. Skatteregler bör vara lika för alla, enligt Lagrådet..

BT - 1 timme sedan

Karlsson och Northug i tv-utmaning

Den ena är mitt uppe i en framgångsrik karriär, den andra har nyligen avslutat sin. Nu ska skidstjärnorna Frida Karlsson och Petter Northug samarbeta – i tv-programmet "Vem kan slå Anja och Foppa"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.