UNT > Lokalt

Friday, 29 May, 16:00

UNT - 23 maj 20 kl. 03:30

Polisen pepparsprayade avvisad kroggästVid halv tre natten mot lördag larmades flera patruller till ett bråk utanför en krog i Uppsala..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, pepparsprayade, avvisad, kroggäst
NSD - 13 nov 14 kl. 18:08

Polisen pepparsprayade oskyldiga

Polisen gjorde ett misstag när de haffade fel person, en gravt autistisk man, som blev utsatt för pepparspray och batongslag..

Nyan - 07 apr 19 kl. 10:03

Polisen uppmanar: Var försiktig med spriten

Polisen uppmanar helgfirande kroggäster att vara måttlig med alkoholen. Under lördagsnatten hanterades två fall av fylleri och störande beteende. Under kvällen inkom en anmälan om en person som störde gäster vid ett utskänkningsställe i stan.

YA - 02 mar 20 kl. 10:19

Polisen: Stökig kroggäst hade kniv – greps av vakt

Mannen uppträdde stökigt och greps av en ordningsvakt. När han visiterades hittades både en kniv och misstänkt narkotika. .

Polisen - 05 aug 14 kl. 15:30

Polisen arbetar med skogsbranden i Västmanland

Polisen förbereder just nu en strukturerad evakuering i det brandhotade området i Västmanland, om det skulle bli nödvändigt. Om räddningsledaren tar beslut om evakuering kommer Polisen i Västmanland att få förstärkning från andra polismyndigheter  för att kunna evakuera så snabbt som möjligt. Utöver Polisen i Västmanland deltar också Polisen i Stockholm, Örebro och Uppsala i arbetet med....

Polisen - 19 jan 11 kl. 11:46

Polisen biträder Migrationsverket

Varje år verkställer polisen flera utvisningar. I de fall polisen kopplas in handlar det om personer som inte frivilligt lämnar Sverige. För att genomföra utvisningarna på bästa sätt samverkar polisen med Migrationsverket och Kriminalvården..

Polisen - 25 sep 12 kl. 08:51

Så jobbar Polisen i trafiken

I kampen mot rattfylleri arbetar Polisen på två fronter. Den ena är att så många trafikanter som möjligt ser att Polisen genomför kontroller och den andra är att Polisen står på platser där man vet att rattfyllerister åker..

Polisen - 26 mar 14 kl. 09:46

Polisen söker vittnen till skottlossning i Västerås

I går kväll, strax innan klockan 21, larmades Polisen om en skottlossning vid Odensvigatan i Västerås. Polisen är intresserad av att personer som har gjort iakttagelser i samband med händelsen kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Polisen - 09 jul 14 kl. 16:19

Polisen söker vittnen till knivskärning på Tråddragargatan i Västerås

Onsdag morgon larmades polisen till Tråddragargatan på Malmaberg i Västerås med anledning av ett bråk mellan två män. Polisen är nu intresserad av att personer som har iakttagit händelsen kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Fler nyheter från UNT

UNT - 7 timmar sedan

Stepchip AB - nytt företag startar i Uppsala

Den 28 maj registrerades det nya bolaget Stepchip AB hos Bolagsverket..

UNT - 7 timmar sedan

Nytt företag startas i Sigtuna - Handelsbolaget Ullstationen i Odensala

Enligt verksamhetsbeskrivningen ska företaget ägna sig åt "Insamling, sortering och försäljning av ull och ullprodukter.".

UNT - 2 timmar sedan

Efter missade bredbandsmålet: Ygeman svarar på kritiken

Det är regeringens ansvar att Uppsala Län inte klarar bredbandsmålet 2020. Det menar Björn-Owe Björk (KD). Nu svarar energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) på kritiken..

UNT - 7 timmar sedan

Byggbranschen i Uppsala får tillskott - nytt bolag startar

Axis Elinstallationer & Montage har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Elinstallation inom el, byggsnickeri.".

UNT - 7 timmar sedan

Light Effect Scandinavia AB - nytt företag startar i Uppsala

Företaget uppger att det ska "bedriva laserbehandlingar för smärtreduktion, fettreduktion, fotvård, och förebyggande laserbehandlingar för allmänt välmående i kroppen samt därmed förenlig verksamhet.".

UNT - 3 timmar sedan

Fullt upp för äldre: "Fler jobb än vi har personal för"

Det är inte dåligt med jobb för företagen som sysselsätter äldre, trots den pågående pandemin..

UNT - 2 timmar sedan

Ännu oklart hur undervisningen i Uppsala påverkas

Vid lunchtid på fredagen meddelade regeringen att gymnasieskolor, komvux och universitet kan öppna igen från mitten av juni..

UNT - 3 timmar sedan

CIK är färdigställt – i sommar öppnar ishallen

Efter många års arbete, och med närmare 400 miljoner kronor investerade, är nu Centrum för idrott och kultur (CIK) i Knivsta helt färdigställt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.