SVT > Utrikes

Monday, 25 May, 22:53

SVT - I förrgår: 00:17

Bankchef i Pakistan överlevde flygkraschenUppgifterna om överlevande i fredagens flygkrasch i pakistanska Karachi har varit motsägelsefulla. Men några människor överlevde mirakulöst kraschen rapporterar pakistanska medier. En utav dem ska ha varit en högt uppsatt bankchef..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Pakistan, Karachi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankchefi , Pakistan, överlevde, flygkraschen
DN - I förrgår: 14:04

Överlevde flygkraschen: Jag öppnade säkerhetsbältet och såg lite ljus

Två personer av 99 överlevde mirakulöst i den våldsamma flygkraschen i Pakistan på fredagen..

Nya Wermlands Tidningen - 27 mar 13 kl. 10:34

Han överlevde flygkraschen

Företagaren, Jan Thyr från Karlstad, som i mitt av 1990-talet var med om en svår flygkrasch i Indonesien och som klarade sig med livet i behåll, är en av patienterna som hyllar naprapaternas arbete. ? Jag fick mycket svåra ryggproblem efter flygkraschen och jag skulle ha svårt att jobba om jag inte fick behandlingar av naprapaterna.

GöteborgsPosten - 15 dec 16 kl. 20:58

Drömde om flygkraschen – dagen innan tragedin

Efter en tid på Colombiansk sjukhus har nu de tre Chapecoense-spelarna som överlevde flygkraschen förts hem till Brasilien. En av de överlevande, försvararen Neto, har nu fått reda på orsaken till att han befann sig på sjukhuset..

GöteborgsPosten - 15 dec 16 kl. 21:02

Drömde om flygkraschen – kvällen innan tragedin

Efter en tid på Colombiansk sjukhus har nu de tre Chapecoense-spelarna som överlevde flygkraschen förts hem till Brasilien. En av de överlevande, försvararen Neto, har nu fått reda på orsaken till att han befann sig på sjukhuset..

Expressen - 04 nov 15 kl. 15:39

En bebis överlevde kraschen i Sydsudan

En bebis och två sydsudanesiska passagerare överlevde flygkraschen i Sydsudan tidigare i dag, skriver CNN..

Expressen - 11 feb 16 kl. 06:08

Pål Martin Myhre, 25, överlevde kraschen

Pål Martin Myhre överlevde flygkraschen i Västerås. Tack vare att det lilla planet hamnade i ett träd klarade han sig undan med frakturer, trots den dramatiska störtningen. – Det sista jag minns är ett brak, och så vaknar jag utanför planet, säger han i NRK..

GöteborgsPosten - 29 nov 16 kl. 11:11

Satt bredvid varandra - överlevde

Bara tre av spelarna i det brasilianska fotbollslaget överlevde flygkraschen i Colombia. På en bild tagen bara timmar före kraschen syns två av de överlevande - som satt bredvid varandra i planet..

GöteborgsPosten - 29 nov 16 kl. 12:55

Satt bredvid varandra - en överlevde

Två av spelarna i det brasilianska fotbollslaget överlevde flygkraschen i Colombia. På en bild tagen bara timmar före kraschen syns en av de överlevande..

SvD - 24 mar 14 kl. 14:53

Sms till anhöriga: Ingen överlevde flygkraschen

Premiärministern bekräftar krasch i södra Indiska oceanen..

Sydsvenskan - 25 jul 14 kl. 15:37

Ingen överlevde flygkraschen

Landssorg är utlyst i Algeriet efter att vraket av det algeriska passagerarplan som störtade i Mali har påträffats. Inga överlevande har hittats efter kraschen, som sannolikt orsakades av dåligt väder..

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

WHO stoppar studie med malariamedicin – kan öka dödligheten

Malariamedicin har använts för behandling av covid-19 i flera länder, men enligt en ny studie kan läkemedlet öka dödligheten. Nu stoppar Världshälsoorganisationen kliniska tester av medicinen..

SVT - 3 timmar sedan

Expert: Det här handlar Cummings-kontroversen om

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson står mitt i en växande politisk storm. Politiker från alla håll kritiserar hans vägran att sparka sin närmaste rådgivare Dominic Cummings, som brutit mot landets coronarestriktioner. – Om Dominic Cummings får sparken så kommer frågorna komma tillbaka till Boris Johnson och man kommer fråga hur han har agerat under krisen, säger englandskännaren James Savage..

SVT - 4 timmar sedan

Cummings bröt mot restriktionerna: ”Ångrar mig inte”

Boris Johnsons närmaste rådgivare har hamnat i blåsväder för att ha brutit mot landets karantänsregler. Under en pressträff på måndagen försvarar han sitt agerande. – Nej, jag ångrar mig inte, säger Dominic Cummings..

SVT - 10 timmar sedan

Maktkampen mellan Kina och USA – ”Kina kan gå starkare ur det här”

När den amerikanska ekonomen och nobelpristagaren Paul Krugman intervjuas i Agenda tar han upp kampen mellan USA och Kina, och ser både likheter och olikheter. Han menar att Kina kan gå ur den här krisen som den starkare parten, med tanke på hur de hanterat viruset. – Kina hade ett problem men vägrade erkänna det.

SVT - 10 timmar sedan

Här stoppas tv-intervjun med premiärministern – av jordskalv

Ett jordskalv med magnituden 5,8 skakade Nya Zeelands nordö under måndagen. Premiärministern Jacinda Ardern satt mitt i en direktsänd tv-intervju när skalvet drabbade huvudstaden Wellington. – Vi har en liten jordbävning här, Ryan, säger Jacinda Ardern till programledaren när kameran och saker i rummet börjar skaka..

SVT - 12 timmar sedan

Här fylls Venedig av liv igen efter månader av nedstängning

Sedan coronapandemins intåg har det italienska stadslivet stått mer eller mindre stilla och bilden utåt har varit höga dödstal, tomma torg och kristallklart vatten i Venedigs kanaler. Nu har landet öppnat för turism igen, men bara inom den egna regionen. Resten av EU får snällt vänta drygt en vecka till..

SVT - Igår: 20:47

WHO-expert: Stor andel av befolkningen fortfarande mottagliga för viruset

I takt med att resultaten från allt fler populationsbaserade studier i Europa nu börjar trilla kan man ana att antikroppsnivån i befolkningen är relativt låg och att en stor andel av befolkningen fortfarande verkar vara mottagliga för att smittas av covid-19. Det säger Richard Pebody, epidemiolog på Världshälsoorganisationen, WHO, i kvällens Agenda..

SVT - Igår: 19:53

Stränga strandregler sår split mellan belgare: ”Är diskriminering”

Trots krav på avstånd befaras stor trängsel befaras på många av Europas stränder i sommar. I Belgien kommer man därför tvingas förboka plats på vissa stränder. Ett förslag som kan stänga ute belgare som inte har boende vid kusten..

SVT - Igår: 15:32

Historiskt när Netanyahu ställs inför domstol

Det var en stridslysten Benjamin Netanyahu som dök upp när korruptionsrättegången mot honom inleddes i Jerusalem. Han är nu den förste som styr Israel och samtidigt försvarar sig i domstol. Enligt en Israelkännare är det sannolikt att Netanyahu i slutändan hamnar i fängelse..

SVT - Igår: 12:47

Tårgas mot demonstranter i Hongkong

Polis har avfyrat tårgas och pepparsprej mot demonstranter i Hongkong, enligt vittnen på plats. Demonstrationerna har utlösts av det mycket omstridda förslaget till ny säkerhetslag i staden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.