Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 02 June, 13:30

Kristianstadsbladet - 23 maj 20 kl. 00:15

Vågskål i balans
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vågskåli , balans
BT - 07 maj 13 kl. 13:27

?Balans i allt som polisen gör?

?Det ska finnas balans mellan ändamål och medel i allt polisen gör.? Det skriver biträdande operativa chefen för polisen i Västra Götaland, Lena Matthijs, i ett bemötande av Borås Tidnings ledare den 29 april.

Kristianstadsbladet - 21 feb 13 kl. 16:34

Tv-spelsbranschen vid ett vägskäl

Hur den nya tv-spelskonsolen Playstation 4 klarar sig kan bli avgörande för framtidens spelande.
Enligt vissa bedömare har den fysiska spelmaskinen spelat ut sin roll till förmån för mobilen, surfplattan, sociala medier och onlinespel. Sonys Playstation, Nintendos Wii och Microsofts Xbox dominerar marknaden för konsoler.

Blekinge Läns tidning - 10 jan 19 kl. 05:30

Svår balans under torsdagens rättegång

När domstolen i Karlskrona tittar på brottet hets mot folkgrupp under torsdagen, blir det i en delikat balansgång med yttrandefriheten i den andra vågskålen. – Det ska till mycket starka ord för att vara ett brott, säger Henrik Wenander professor i offentlig rätt vid Lunds universitet..

YLE - 19 apr 17 kl. 16:07

Regeringen vill ändra grundlagen på grund av avlyssningen

Regeringen vill genomdriva ändringen av underrättelselagarna i skyndsam ordning. För att luckra upp bestämmelserna om kommunikationshemligheterna måste den nuvarande grundlagen ändras för första gången. För att det ska lyckas måste oppositionen vara med på noterna.

Kristianstadsbladet - 06 maj 14 kl. 23:20

Lång debatt föregick ja till ansvarsfrihet

Olika uppfattningar om ekonomi, vårdkvalitet, vårdköer och om majoritetens arbete. Trots det kunde fullmäktige till sist, efter en lång debatt, godkänna årsredovisningen och besluta om ansvarsfrihet för de styrande.
Jeanette Hillding, revisionens ordförande, var en av de första talarna i budgetdebatten och inledde med att hon försökt lägga plus och minus i en vågskål.

SmålandsPosten - 26 jul 13 kl. 00:30

Låt folk behålla mer av lönen

Runt om i Sverige planerar många kommuner att höja kommunalskatten. Regeringen har tappat kraft i sin skattesänkarlinje. Det femte jobbskatteavdraget dröjer.

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 14:23

Laddad brevväxling med Buzka

Foto: Tommy Svensson
Fem uppsättningar sedan starten, våren 2011, och ytterligare två under produktion – den ena med beräknad premiär på Kristianstads Teater i april. Teater Buzka vågar fortsätta framåt. Vill fortsätta växa.

Barometern - 17 jun 14 kl. 07:04

Kristdemokraterna är familjens röst i politiken

I början av juni presenterades Sverigestudien, en studie som redovisar vilka värderingar som är viktiga för oss. Sverigestudien konstaterar att familjen återigen hamnar på förstaplatsen som närmast svenskens hjärta. Inte förvånade för oss och inte heller för Barometerns ledarskribent kan vi konstatera i ledaren den 4 juni.

Cornucopia - 22 aug 15 kl. 19:03

Hur mycket kan man preppa i ett vanligt kök?

Många har inte möjlighet till några större beredskapslager av livsmedel, speciellt inte om man bor i lägenhet. Men hur mycket kan man egentligen få plats med i ett vanligt köksskåp eller låda? Det visar sig ganska mycket och det ska inte vara några problem alls att åtminstone nå Civilförsvarsförbundets rekommenderade ranson för en vecka, än mindre 72 timmars krisförsörjning.

Nyan - 12 apr 16 kl. 16:23

”Man ska knyta näven i fickan, aldrig gråta eller visa sig svag”

FOTBOLL. Han är tänkaren som frontalkrockade med fotbollens machokultur.

Martin Bengtsson drevs till avgrunden och var beredd att avsluta sitt liv på en toalett i Milano.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

KDFF-tränaren tvingas ta paus – har bältros

Damallsvenska Kristianstads DFF får klara sig utan huvudtränaren Elisabet Gunnarsdottir på obestämd tid. 43-åringen har drabbats av en allvarlig form av bältros och tvingas ta paus från fotbollen, skriver ..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Debatt: Har Kristianstad och Bromölla slutat tänka framåt?

Kristianstad och Bromölla kommuner faller som miljökommuner. Nyss föll Kristianstads kommun från en hyfsad 35:e plats till en dyster 81:a plats som miljökommun. Bromölla kommun, som länge haft en låg miljöprofil faller från 230:e plats till plats 252, av 290 kommuner, sämst i Skåne, tyvärr utan att svara på de flesta av frågorna.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Upptar inspelning av "Mission: Impossible 7"

I höst fortsätter inspelningen av actionfilmen "Mission: Impossible 7" med Tom Cruise i huvudrollen..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Lurade äldre - får nu återkallat tillstånd

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Biltjuvar och bilägare åtalas för brott

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Rehab för covid-19-patienter samordnas

Många covid-19-patienter behöver rehabilitering när de tillfrisknat. Depressioner, andningsproblem och trötthet är vanligt. Nu tänker Region Skåne samordna hjälpen till patienterna..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fifa om protesterna: "Använd sunt förnuft"

Reglerna är tydliga och kan inte misstolkas. Politiska, religiösa eller personliga ställningstaganden och påståenden är förbjudna inom fotbollen. Men hur gör man med protester som kan ses vara i linje med den egna organisationens värderingar?

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fraktade livsfarlig bomb på tåg – frias igen

Med 1,5 kilo sprängmedel i bagaget hoppade 19-åringen på Snälltåget i Malmö. I en tullkontroll upptäcktes den livsfarliga packningen – men tonåringen frias även av hovrätten från förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Real Madrid lämnar Bernabéu resten av säsongen

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Elfsborgs lagkapten tvingas till operation

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.