Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 28 May, 05:33

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 20 kl. 00:01

Debatt: Låt oss nu göra rätt. Tillsammans!Avsiktsförklaringen den 2 april kom som en överraskning för många, inte minst för oss i SÖS. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
SÖS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Låtoss nu , görarätt , Tillsammans
DalaDemokraten - 15 aug 14 kl. 15:07

Debatt: Framtidens Falun bygger vi tillsammans!

Falun är en fantastisk kommun. Här finns den moderna staden tillsammans med levande landsbygd, traditioner och natur. De senaste årens socialdemokratiska politik har förbättrat Falun.

SVT Debatt - 24 apr 14 kl. 14:21

Debatt 24/4: Nazister på 1 maj, GMO-foder och hantverkarmissnöje

KVÄLLENS SVT DEBATT: - Ska nazisterna få demonstrera på 1 maj? Hur tänker polisen i Jönköping som sagt okej till det? Vänsterpartisten Dror Feiler möter länspolismästaren Håkan Sandahl i Debatt ikväll.

SVT Debatt - 27 mar 14 kl. 15:54

Debatt 27/3: Det fria skolvalet och grabb-tv

KVÄLLENS DEBATT:  Skolan är en av de viktigaste valfrågorna i valet i höst – och i kväll tar vi den debatten i Debatt. Klyftan mellan de allra bästa skolorna i Sverige och de allra sämsta ökar. Två av de som slåss av skolministerposten i höst kommer ikväll och debatterar det här.

SVT Debatt - 14 apr 14 kl. 12:00

SVT Debatt stänger kommentarsfälten för ombyggnad

SVT DEBATT Sajten debatt.svt.se görs om från grunden.

SVT Debatt - 26 jun 13 kl. 12:58

Trygga individer bygger nytt tillsammans

VOLVO Igår tillverkades den sista Volvon i Uddevalla, och ännu en liten stad känner av globaliseringens konsekvenser. Den borgerliga regeringen och debattörer som Johan Staël von Holstein tror att urholkade trygghetssystem skapar nya jobb. Men Sveriges framgångar har historiskt byggt på vår gemensamma förmåga att möta strukturkriser.

SVT Debatt - 06 mar 14 kl. 14:14

Debatt 6/3: Åsiktskorridorer och Ukrainakrisen

I kväll sänds Debatt från Mediedagarna på Svenska Mässan i Göteborg. Sveriges mediemakthavarelit är på plats och frågan är: Släpper de fram alla åsikter, eller finns det en gräns för vad man får säga i Sverige idag? Forskaren Henrik Oscarsson kallar det en åsiktskorridor.

SVT Debatt - 10 apr 14 kl. 14:51

Debatt 10/4: SD-protester och förlossningsvården

I flera veckor nu har det varit protester på svenska arbetsplatser, när Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson drar förbi. Läkare, sjuksköterskor, brandmän och elever har på olika sätt visat att de inte vill ha Sverigedemokraterna på sina arbetsplatser. Men vill vi inte ha politiker som hälsar på i verkligheten?

SVT Debatt - 21 dec 13 kl. 06:00

Tillsammans visar vi att våld inte hör hemma i vårt samhälle

KÄRRTORP När delar av medierna felaktigt beskriver söndagens nazistangrepp på demonstranter i Kärrtorp som ”sammandrabbningar mellan grupper”, visar det att nazisternas strategi delvis lyckades. Det nazistiska angreppet var ett välplanerat försök att skrämma fredliga antirasister till tystnad och skapa gatuslagsmål. Men hotet om våld får inte minska bredden i det antirasistiska engagemanget.

SVT Debatt - 20 mar 14 kl. 15:28

Sluta hyckla – låt barnen simma tillsammans

SIMUNDERVISNING Jag har barn i Sjuntorpsskolan i Trollhättan. Det öppna föraktet för våra barns lika rättigheter gör mig mörkrädd. Pratet om integration är bara hyckleri.

SVT Debatt - 19 okt 16 kl. 13:44

”Tillsammans kan vi få stopp på clownernas terrorism”

”Jag hoppas och önskar att detta engagemang från allmänheten inte bara stannar vid virtuella ryggdunkande, utan att vi tillsammans kan visa att vi inte accepterar denna terrorisering”, skriver David Svensson..

SVT Debatt - 29 aug 18 kl. 07:00

SD engagerar mer än övriga riksdagspartier tillsammans

Sverigedemokraternas sida på Facebook har fler gilla-markeringar, kommentarer, delningar och känsloreaktioner än övriga riksdagspartier tillsammans, både sett till de senaste sex månaderna och det senaste året..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Hon nekas att promenera med sin make: ”Jag blir så irriterad”

I 64 år har Kerstin Svensson varit tillsammans med sin make. Men nu har de ingen kontakt alls. Han bor på ett särskilt boende och hon har nekats att ta promenader med honom..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Insändare: Sätt igång en upplysningskampanj!

Angående cykelåkarnas attityder och inställning till regler på våra gator och trottoarer..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Insändare: Förbjudet att cykla i parken

Vi som promenerar i parken får ha ögon i nacken så vi inte blir påcyklade..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Insändare: Skydda de som cyklar

Kommentar till artikeln på nyhetsplats (den 23 maj) ”Här bryter två av fem cyklister mot trafikreglerna”..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Catarina brinner för ungdomsarbetet

Catarina Liljebergs tro växte sig starkare under tonåren inom Svenska kyrkans unga. Kanske är det just därför hon brinner så starkt för ungdomsarbetet i sin roll som präst..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Skåne: Auktionsfirmans fynd i byrålådan – en pistol med ammunition

När auktionsfirman undersökte byrån som lämnats in till försäljning hittade de en pistol med magasin, ammunition och hölster i en av lådorna..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Skyltar ska stoppas selfies i rapsen

På Duveheds gård i Halland har folks jakt på den perfekta selfien lett till att både motorfordon och cyklar körs rakt ut rapsfälten. Nu har familjen satt upp stoppskyltar för att få bukt med beteendet, skriver ATL. .

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Så firar avgångseleverna sin student i skuggan av corona

Studentveckan är legendarisk i Trelleborg. Men i år blir det mindre festande och lekande för avgångseleverna. TA pratade med fyra av dem för att höra hur de tänker fira..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Här är alla tiderna för årets utspring

De såg fram emot en rolig studentvecka och ett glädjefyllt utspring, som det brukar vara. Men i år har de istället fått kämpa med Folkhälsomyndighetens råd och egna kreativa idéer för att rädda det som räddas kan..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Emmas studentfest blir hälften så stor som planerat

Liten gästlista, handsprit och inga kramar. Studentfesterna blir annorlunda i år. Familjen Johansson kommer sakna den äldre generationen i partytältet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.