Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 31 May, 07:51

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 20 kl. 22:09

Handeln avvaktande på Wall StreetRörelserna var små New York-börsens ledande index på fredagen efter en vecka då kurserna mestadels stigit. Investerarna hade att försöka bedöma dels de återuppväckta spänningarna mellan USA och Kina, dels osäkerheterna när det gäller den amerikanska eko.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Wall Street, New York, USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handeln, avvaktande, Wall, Street
DI - 13 jul 15 kl. 19:31

USA-BÖRSEN: Grekavtal ger stöd åt handeln på Wall Street

Kurserna på Wall Street handlas högre en bit in i måndagshandeln. Ett avtal mellan Grekland och dess långivare bidrar till att stärka handeln samtidigt som marknaden ser till den senaste tidens uppgångar i Asien..

BT - 08 aug 11 kl. 16:02

Börsfall på Wall Street

USA-börserna föll direkt när handeln på Wall Street i New York öppnade i dag.Dow Jones industriindex backade med nära 2,0 procent och Nasdaqs kompositindex med 3,4 procent. Bank of America rasade med sju procent i den inledande handeln och Caterpillar med 4,1 procent.

Sydsvenskan - 05 nov 11 kl. 08:51

Christiania-aktie på Wall Street

Foto: Mathias Christensen/AP
10 dollar. Det är resultatet av Christianias talesman Risenga Manghezis USA-resa för att ragga investerare till de så kallade folkaktier som den köpenhamnska fristaden ger ut.
Manghezi är ändå nöjd:
?

DI - 11 apr 12 kl. 06:31

Europa-oro sänkte Wall Street

Handeln på Wall Street föll under tisdagens handel. Det är femte handelsdagen i rad som börserna tappar mark. Under dagen noterade Dow Jones index sin lägsta nivå sedan den 2 februari..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stilla handel på Wall street

Handeln på Wall Street präglades av försiktighet under torsdagen. Marknaden imponerades inte av Europeiska centralbankens räntesänkning från 1,0 till 0,75 procent, utan tycktes snarast förbereda sig inför fredagens jobbrapport för juni. Analytikerna väntar sig att den ska bekräfta tidigare signaler om att återhämtningen i den amerikanska ekonomin bromsar in.

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 12 kl. 22:20

Stilla handel på Wall street

Handeln på Wall Street präglades av försiktighet under torsdagen. Marknaden imponerades inte av Europeiska centralbankens räntesänkning från 1,0 till 0,75 procent, utan tycktes snarast förbereda sig inför fredagens jobbrapport för juni. Analytikerna väntar sig att den ska bekräfta tidigare signaler om att återhämtningen i den amerikanska ekonomin bromsar in..

DN - 05 jul 12 kl. 22:29

Stilla handel på Wall Street

Handeln på Wall Street präglades av försiktighet under torsdagen. Marknaden imponerades inte av Europeiska centralbankens räntesänkning från 1,0 till 0,75 procent, utan tycktes snarast förbereda sig inför fredagens jobbrapport för juni..

Affärsvärlden - 24 jan 14 kl. 07:06

Wall Street: Netflix vinnare på sur börs

I New York återhämtades börserna något vid slutskedet av handeln på Wall Street som stängde i negativt territorium..

Affärsvärlden - 28 jan 14 kl. 17:20

Apple rasar på Wall Street

Bolagsrapporter ställs mot statistik när handeln på Wall Street drar igång på tisdagen. Apple faller på färre sålda Iphones..

Affärsvärlden - 08 apr 14 kl. 07:08

Breda fall på Wall Street

Breda nedgångar präglade handeln på Wall Street för andra dagen i rad. I ett tema som repriserar fredagens, leddes nedgången av en rädsla för övervärderade tillväxtaktier på tekniktunga Nasdaqbörsen..

Affärsvärlden - 16 sep 14 kl. 07:02

Teknikbolag i botten på Wall Street

Handeln på Wall Street var blandad under måndagen med tekniksektorn på nedsidan och internetbolag bland de största enskilda förlorarna..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Färre äldreboenden med covid-19 i Stockholm

Antalet äldreboenden med boenden som har covid-19 minskar i Stockholmsregionen, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Stefan Amér, verksamhetschef för Familjeläkarna, som ansvarar för läkarinsatserna på nära hälften av alla äldreboenden i regionen, uppger at.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

De nyanställer i kristider

Arbetslösheten stiger, men i några branscher är behovet av ny personal fortfarande stort. – Vi har en väsentlig ökning i efterfrågan på våra tjänster, säger Johan Nyblom, vd på Widriksson logistik. Många arbeten har försvunnit under coronapandemin och a.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Demonstrant: Polisen måste sluta döda oss

Som på många andra håll i USA har demonstranter samlats på Los Angeles gator för att protestera mot polisbrutalitet. Men redan i dagsljus urartade protesterna i våldsamheter, polisbilar sattes i brand och polisen svarade med tårgas och gummiklädda kulor.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

När krisen kom räckte skyddsutrustning bara i 48 timmar

Region Skåne varnades – men struntade i att bygga ett beredskapslager..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Skicka din hälsning till mor här!

Nu firar vi alla mammor tillsammans – skicka en hälsning till en mamma i vårt liveflöde..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Den politiska striden fortsätter i nämnderna

Två saker enar partierna: Budgeten – och att freden är högst tillfällig..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Gemensam budget betyder inte att klockan är slagen för demokratin

Tomas Nilsson om en historisk överenskommelse som förhoppningsvis snart är historia..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”Insecure”-skådepelare träffad av gummikulor

Skådespelaren Kendrick Sampson, som medverkar i HBO-komedin "Insecure", träffades av polisens gummikulor under protester mot George Floyds död i Los Angeles under lördagen. I videor som han lagt upp på sitt Instagramkonto visas hur Sampson och andra som.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Allt fler väntar med att bli mamma

Det föds allt färre barn i Sverige – och coronapandemin tros minska barnafödandet ännu mer. Längtar man efter att bilda familj bör man inte avvakta i hopp om en bättre tidpunkt, enligt Margareta Kitlinski, överläkare inom reproduktionsmedicin på Skånes.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fem till sjukhus efter allvarlig singelolycka

En allvarlig singelolycka inträffade söder om Sundsvall vid 03-tiden, skriver Sundsvalls Tidning. Fem personer uppges ha färdats i bilen. – Samtliga är allvarligt skadade och är förda till sjukhus.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.