DN > Inrikes

Tuesday, 02 June, 05:03

DN - 22 maj 20 kl. 22:03

Anders Tegnell: ”En fruktansvärd situation vi har hamnat i”Coronaepidemin belyser stora svagheter i den svenska äldrevården. Det säger statsepidemiolog Anders Tegnell i Sveriges Radios ”.
Läs mer på DN
Läs mer om:
Tegnell, Anders Tegnell, Sveriges Radios

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, TegnellEn , fruktansvärd, situationvi har , hamnati
Aftonbladet - 24 maj 20 kl. 12:04

Tegnell: Fruktansvärd situation vi har hamnat i

▸ Anders Tegnell har tvingats stå stadigt i kritikerstormen. April blev den dödligaste månaden i Sverige på nära 30 år, med totalt 4 000 döda i pandemin. – Det är en fruktansvärd situation vi har hamnat i som verkligen utmanar många delar av samhället, säger statsepidemiologen i P1:s söndagsintervju..

Helsingborgs Dagblad - 22 apr 20 kl. 16:57

”En fruktansvärd situation som vi är i”

Ridsporten på elitnivå är i en svår kris. Tyske stjärnhopparen Ludger Beerbaum fruktar att sporten aldrig blir sig lik igen. – Det är en fruktansvärd situation som vi – och många andra – är i, säger Henrik Ankarcrona, förbundskapten för det svenska hopp.

SR - 01 okt 18 kl. 08:17

Hjälparbetare om läget i Indonesien: "Fruktansvärd situation"

Fler än 800 människor har bekräftats döda efter jordbävningen och tsunamin i Indonesien. Hjälparbetaren Jessica Magnussons har vänner i den drabbade regionen som beskriver situationen som fruktansvärd. – Det är strömavbrott, telefonerna fungera inte, det är brist på mat, det är brist på vatten och det är många människor som behöver hjälp, säger hon..

BT - 25 sep 19 kl. 17:39

Välkänd advokat företräder Malin Carlsson: ”Fruktansvärd situation”

Den kända advokaten Björn Hurtig kommer att företräda Malin Carlsson under rättsprocessen som inletts mot henne. Han är kritiskt mot hur hon har behandlats: – Utifrån ett allmänmänskligt perspektiv är situationen fruktansvärd, säger han. .

Expressen - 01 apr 20 kl. 19:44

”Fruktansvärd situation – är som en hemsk film”

Hon var VM:s stora fixstjärna. Pressen och uppståndelsen var enorm. Nu, en dryg månad senare, är verkligheten en helt annan för Dorothea Wierer, 29.

Expressen - 15 mar 20 kl. 23:09

Professorn: Sverige kan få Italiens situation

I ett värsta scenario kan Sverige i slutet av våren vara i Italiens situation.Det bedömer epidemiologiprofessorn Joacim Rocklöv.– Det krävs ganska hårda åtgärder om ska bromsa det här ordentligt, säger han i SVT:s ”Agenda”.

SVT - 25 mar 20 kl. 14:50

Statsepidemiologen: ”Stabil situation i Sverige”

Totalt cirka 2 500 personer har konstaterats vara smittade av coronaviruset i Sverige hittills. 42 personer bekräftas ha avlidit. Sedan en vecka tillbaka upptäcks mellan 100 och 200 fall dagligen, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell.

Sydsvenskan - 19 maj 14 kl. 19:22

24-årige Miloš efter översvämningarna på Balkan: "Det är en fruktansvärd situation"

På bara några timmar steg vattnet flera meter och svepte med sig allt löst i sin väg. Och ännu är det inte över, berättar 24-årige serbiske läkarstudenten Miloš Vidaković för Sydsvenskan..

Aftonbladet - 09 nov 14 kl. 11:01

Öster: ”Är en fruktansvärd situation...”

Expressen - 27 jan 16 kl. 18:25

Bah Kuhnke: "En fruktansvärd situation"

I riksdagen samlades under onsdagen överlevande och politiker på Förintelsens minnesdag för att påminna om det vi aldrig får glömma. – Det här är inget vi endast kan tala om en gång om året. Det här är ett pågående arbete som måste intensifieras, säger kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP)..

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Elsparkcyklar får hyras ut utan tillstånd

Det bör inte krävas något generellt tillstånd enligt ordningslagen för att hyra ut elsparkcyklar på offentlig plats, enligt en ny rapport….

DN - 5 timmar sedan

Skånska Skurup inför förbud mot tiggeri

Skurups kommun inför tiggeriförbud efter ett beslut från kommunfullmäktige på måndagskvällen, skriver  Skånska Dagbladet..

DN - 6 timmar sedan

Trump fördes till bunker i Vita huset

I helgen förde Secret Service president Trump till en underjordisk bunker när demonstrationerna mot rasism och polisvåld utanför Vita huset….

DN - 7 timmar sedan

Fler apotek börjar sälja coronatester

Ytterligare två apotekskedjor börjar nu sälja coronatester. I veckan kör Kronans Apotek och Apoteket Hjärtat i gång sina verksamheter på….

DN - 7 timmar sedan

Advokat: Ny obduktion visar att George Floyd dog av kvävning

George Floyd, som dog förra veckan i samband med ett brutalt polisingripande, avled av kvävning orsakad av tryck mot nacke och rygg, visar….

DN - 7 timmar sedan

Tolv spännande nyförvärv i allsvenskan

Återvändare som Martin Olsson, Jakob Johansson och Ebenezer Ofori. Men också intressanta namn som nått toppfotbollen sent i karriären, som….

DN - 7 timmar sedan

Årets hittills varmaste dag

Juni startar med en rekorddag. Årets hittills högsta temperaturer har uppmätts på flera håll i landet – men snart blir det svalare..

DN - 8 timmar sedan

Alice Aycocks skulpturer sätter snurr på Djurgården

Den amerikanska konstnären Alice Aycock ser skönhet i det kaotiska. Med sina turbulenta verk vill hon skapa en dialog med naturen..

DN - 8 timmar sedan

Diplos nya album är helt meningslöst

Dj:n och producenten Diplo använder sig av sitt riktiga namn Thomas Wesley när han försöker skapa modern countrypop..

DN - 8 timmar sedan

Detta gäller när du ska testa dig för covid-19

Under veckan börjar vårdcentralerna i Västra Götalandsregionen att erbjuda de som har milda symtom att testa sig för covid-19..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.