UNT > Lokalt

Sunday, 07 June, 06:55

UNT - 22 maj 20 kl. 21:14

Hjortar på vägen på E18Trafiken på E18 mellan trafikplats Grillby och Ekolsundsbron i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
E18, Grillby, Ekolsundsbron

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hjortar, vägen, E18
YLE - 15 mar 13 kl. 21:46

Tåg kolliderade med hjortar på kustbanan

Tågtrafiken stördes i fredags eftermiddag av att ett tåg kolliderade med en grupp hjortar. Olyckan skedde vid halv sju tiden på avsnittet mellan Salo och Karis. Tåget fastnade i tunneln mellan Skuru och Ervelä.

YLE - 31 jul 14 kl. 04:00

Trafiken på Bromarvvägen väcker känslor

Hur kan man öka trafiksäkerheten på landsvägarna? Vårt exempel är den kurviga Bromarvvägen. I Bromarv finns det olika åsikter om hur man borde köra på den väldigt kurviga vägen.

NT - 20 mar 20 kl. 10:30

20-tal djur på vägen vid olycka

Ett 20-tal hjortar uppges ha sprungit över vägen, varav ett av djuren blev påkört, mellan Finspång och Skärblacka på torsdagskvällen..

HBL - 29 aug 12 kl. 16:43

Hjortar under lupp

? Vi har i flera år försökt få alla pusselbitar på plats och nu har det lyckats för oss att få i gång en ordentlig undersökning om vitsvansens åldersfördelning, kropps- och hornutveckling samt hur detta styrs genetiskt, säger Mikael Wikström.  Hans avsikt är att tillsammans med Jaana Kekkonen och Jon Brommer försöka engagera hjortdjursjägare inom alla jaktlag och jaktföreningar i Västnyland i forskningsprojektet.

Expressen - 06 sep 14 kl. 10:30

Golden gate-bron fick riktigt oväntat besök

Nämen, det var vågat gjort! Här tar två hjortar genvägen över sundet på den kända Golden gate-bron i San Francisco, USA. Bilarna fick snällt vänta bakom när paret tog sig norrut, skriver San Francisco Chronicle..

Blekinge Läns tidning - 22 sep 18 kl. 17:50

Hjortar på vägen

YLE - 04 jan 16 kl. 16:32

Många bilister anmäler inte krock med hjortdjur

Antalet krockar med hjortdjur har ökat i Västnyland. Ekenäsnejdens jaktvårdsförening noterade i fjol en ökning med 20 procent. Föreningen är bekymrad över att många bilister inte anmäler en krock med ett djur.

Barometern - 17 jan 14 kl. 08:42

Fler har hjort stora ögon

Plötsligt stod den bara där och tittade nyfiket in i huset. I torsdagens OT berättade vi om Tina Toller som inte trodde sina ögon när hon kom åkandes i bil på E 22 den gångna helgen. I höjd med Skrikebo sprang helt oväntat en vit hjort över vägen.

YLE - 25 okt 13 kl. 03:00

Undvik onödigt lidande ? anmäl alla krockar

Risken för hjortdjurskrockar är som störst nu på hösten, men vad ska man egentligen göra om olyckan är framme? Jägaren Sture Lindroos berättar och påminner samtidigt om vikten att anmäla även till synes små smällar. Inte en enda finländare dog i de över 5200 registrerade hjortdjurskrockar i Finland förra året, men för djuren är överlevnadsprocenten betydligt lägre.

YLE - 02 nov 15 kl. 09:09

Alina, 14, gillar att jaga

Klocka är åtta på morgonen och Björköby jaktlag samlas till älgjakt. Det är andra gången jaktlaget ger sig ut den här hösten. 14-åriga Alina Sten och 16-åriga kusinen Sebastian Sten är med.

Fler nyheter från UNT

UNT - 16 timmar sedan

Fallna träd skapar problem i trafiken på väg 519

Problem i trafiken på väg 519 mellan Klista och Boglösa Kyrka i båda riktningarna..

UNT - 1 timme sedan

Miljökrav kan hindra byggplaner vid Sävja

Det kommer att bli svårt att genomföra hela planen att bygga ut Sävja och Bergsbrunna. Flera tunga remissinstanser har invändningar som begränsar utbyggnaden..

UNT - 3 timmar sedan

Rådjur på vägen på E18

Rådjur har kommit upp på vägen och orsakar problem i trafiken i båda riktningarna på E18 mellan trafikplatserna Romberga och Annelund..

UNT - 6 timmar sedan

Förskola avspärrad efter inbrott

En förskola i Gottsunda drabbades under lördagskvällen av ett inbrott..

UNT - 9 timmar sedan

Stor polisinsats efter larm om vapenman

Polisen ryckte ut i en stor insats mot en adress i Sala backe under lördagskvällen..

UNT - 9 timmar sedan

Black lives matter-manifestation anordnas i Uppsala

Jeannette Escanilla, tidigare vänsterpartistisk riksdagsledamot, har bjudit in till en demonstration mot rasism i Uppsala. "Jag ska göra allt för att alla tar ansvar och att vi inte blir fler än 50 personer", säger hon..

UNT - Igår: 02:53

Tomt på Släggvägen 6 i Morgongåva har fått nya ägare - priset: 200 000 kronor

Fastigheten på Släggvägen 6 i Morgongåva har fått nya ägare..

UNT - Igår: 02:52

Nya ägare till fastigheten på Fältspatsvägen 9 i Skörby, Bålsta - 4 250 000 kronor blev priset

Daniela Elsa-Mari Sund, 32, och Michel-André Martin, 33, är nya ägare till fastigheten på Fältspatsvägen 9 i Skörby, Bålsta..

UNT - 11 timmar sedan

Uppsalaprofessorn: Vi har aldrig sett något liknande

USA:s tidigare försvarsminister James Mattis anklagar president Donald Trump för att utgöra ett hot mot konstitutionen. "Det är ett anmärkningsvärt hårt uttalande", säger USA-experten Erik Åsard..

UNT - 12 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken norr om Stockholm

På lördagskvällen stoppades tågtrafiken norr om Stockholm, uppger Trafikverket..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.