Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 28 May, 13:08

Kristianstadsbladet - 22 maj 20 kl. 20:30

Nu kan du ta kanoten till affärenWetlandi kanotcenter har en ny startplats för kanoter som ligger nära både matbutik, busshållplats och kyrka. Så nu slipper kanotister släpa matkassar en kilometer till sin båt. Långhelgen möjliggjorde turer med flera övernattningar. .
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kan du ta kanotentill , affären
YA - 7 timmar sedan

Första affären öppnar på nya handelsplatsen: ”Vi är jättenöjda”

Gymmet är igång. I dag öppnar första affären och i nästa vecka är det dags för ytterligare två verksamheter att starta på den nya handelsplatsen vid Dragongatan. – Vi är jättenöjda med slutresultatet.

Skånskan - 07 dec 16 kl. 14:00

Ebo-ledamot kritiserar Mälöaffären

ESLÖV Efter fastighetsbolaget Mälös klipp i Eslöv reagerar Eboledamoten Fredrik Ottesen (SD). Han anser att det är en miss att Ebo inte hade återköpsrätt om fastigheterna skulle säljas på nytt.
– Man borde vara restriktiv med att sälja ut allmännyttan och definitivt se över vilka avtal man säljer ut allmännyttan på, säger han.

YLE - 31 maj 16 kl. 10:08

Anvias småägare ser inga fördelar med Elisa-affären

Anvias småägare ser inga fördelar med affären mellan Anvia och Elisa som innebär att Elisa köper Anvias kärnverksamhet. Föreningens ordförande professor Vesa Routamaa är överraskad över Anvias beslut att sälja. Anvias ägarstruktur består till stor del av småägare, alltså privatpersoner eller företag som äger en eller några aktier i bolaget.

YLE - 01 jun 16 kl. 10:04

Elisa vill troligen ro i land affären

Elisa vill troligen säkra att affären med Anvia blir av. Därför var det viktigt för dem att få in sina representanter i Anvias förvaltningsråd. Det tror Anvias styrelseordförande Aappo Kontu.

Alliansfritt Sverige - 14 apr 14 kl. 15:15

Reinfeldt har förnekat inblandning i Nuon-affären – men han bluffade

Fredrik Reinfeldt har tidigare skjutit över ansvaret över Nuon-affären till Maud Olofsson, som fick stå som ensam syndabock för hela skandalaffären. Detta för att ansvaret har enligt Reinfeldt legat på dåvarande näringsministers bord och att han inte varit inblandad i köpet av Nuon. Han har inte heller tyckt att han behövt svara på frågor eftersom att det ska “de som fattat besluten göra”.

Dagensanalys.se - 06 dec 16 kl. 13:45

5 anledningar till att ta hem den digitala affären

Digital marknadsföring är på allas läppar och tillväxten i de digitala kanalerna fortsätter att öka med samma kraft år efter år. Hur skall man som företag göra för att hänga med?  Den digitala marknadsföringen är viktigare nu än någonsin tidigare och är idag något så centralt i de flesta organisationer att den inte längre går att lämna över till en extern byrå.

YLE - 01 jul 13 kl. 13:19

Katainen: SNS-affären bra för Finland

Nokia Siemens Networks-affären är en god nyhet för Finland, säger statsminister Jyrki Katainen (Saml.). Han visste inte om affären sedan tidigare, men anser att den är positiv.

YLE - 01 jul 13 kl. 13:26

Katainen: NSN-affären bra för Finland

Nokia Siemens Networks-affären är en god nyhet för Finland, säger statsminister Jyrki Katainen (Saml.). Han visste inte om affären sedan tidigare, men anser att den är positiv.

HBL - 04 sep 13 kl. 10:33

Skeptiskt om Nokia-affären

South China Morning Post: "Att Microsoft tar över mobiltelefonerna skapar osäkerhet och en stor marknadsutmaning för den kinesiska jätten i smarta telefoner Lenovo. Placerare kan komma att spekulera i ett kursfall för Lenovo eftersom datajätten nu ser ut att vara isolerad som den enda tillverkaren av smarttelefoner utan egen mjukvara för plattformer. Analytiker tror att affärens inverkan på Lenovos kurs är neutral med negativa företecken" Japan today: "Avknoppningen av mobiltelefonin väcker förväntningar på en separat börsnotering av Nokia Solutions & Networks eller en försäljning av kart- och patentaffärerna.

HBL - 18 nov 13 kl. 04:09

I morgon godkänns affären

Debatten blir livlig och frågorna många. Men de flesta Nokiaägare börjar acceptera att mobilverksamheten säljs, säger Aktiespararnas vd Antti Lahtinen.I morgon klockan 14 samlas omkring 5 000 Nokiaägare till extra bolagsstämma i ishallen på Nordenskiöldsgatan.

HBL - 19 nov 13 kl. 18:01

Nokia-stämman röstade om Microsoft-affären

Elops arvoden en stor fråga på bolagsstämman. Arvodena till Nokias tidigare vd Stephen Elop och de eventuella alternativen till affären med Microsoft var två frågor som var på aktieägarnas läppar under Nokias extra bolagsstämma i Helsingfors ishall i dag.. Diskussionen om det historiska beslutet att sälja telefonverksamheten till Microsoft fortsätter långt in på kvällen.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Swedbanks styrelse får ansvarsfrihet

Aktiespararna ville se att Swedbanks förra styrelse skulle nekas ansvarfrihet efter penningtvättsskandalen som briserade 2019. Men som väntat gick storägarna på den motsatta linjen. Den enda som årsstämman inte ger ansvarsfrihet är den före detta vd:n Birgitte Bonnesen..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Ikea snart tillbaka på banan

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skåne: Tio färre vårdas på sjukhus

Andelen covid-19 patienter som vårdas på sjukhus har minskat med tio personer det senaste dygnet. Samtidig rapporteras tio nya dödsfall i Skåne..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Väg 21: Olycka orsakade långa köer när vägen stängdes av

Strax innan klockan 12.00 fick SOS Alarm samtal om att det inträffat en olycka på väg 21..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Stefan Löfven: Fler borde testas för covid-19

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Scania drar tillbaka utdelningsförslag

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Misstänkt mord i Göteborg

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Efter vandalismen: ”Det finns snart inget kvar här”

Förstörda staket, glaskross i vilorummet och festande i vagnsförrådet. Personal på Backsippans förskola är frustrerad över skadegörelsen som blivit en del av vardagen. ”Det finns snart inget kvar här, de tar sönder så mycket”, säger Helen Isokääntä..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Mindre planer för unga i hockeyn

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nettobutik läggs ner: ”Coop vill ju inte konkurrera med sig själv”

Snart blir centrala Älmhult ännu tommare. Om några veckor läggs Nettobutiken ner. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.