Expressen > Nyheter

Tuesday, 02 June, 13:59

Expressen - 22 maj 20 kl. 20:30

Villa brinner i MörbylångaEn villa i Mörbylånga på Öland började vid 19-tiden under fredagskvällen brinna, enligt P4 Kalmar.Branden ska ha startat i ett förråd intill huset.Räddningstjänsten arbetar just nu för att få kontroll över branden..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mörbylånga, Öland, P4 Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Villa, brinneri , Mörbylånga
Barometern - 29 aug 19 kl. 01:27

Brand i villa i Mörbylånga

Det brinner i en villa i södra Mörbylånga på natten till torsdagen..

Barometern - 14 dec 19 kl. 13:48

Listan: Mörbylånga är länets bästa småhuskommun

Mörbylånga är länets bästa kommun att äga ett hus i. I alla fall enligt Villaägarnas nyframtagna index..

Expressen - 18 jul 18 kl. 12:57

Tioåringar stal katt under inbrott i villa

Under måndagen gjorde två pojkar i 10-årsåldern inbrott i en villa i Mörbylånga.Med sig ut tog de med sig familjens husdjur. – När pojkarna gått in i villan har de stulit en katt, säger Maya Forstenius vid polisens ledningscentral..

Barometern - 10 nov 16 kl. 05:14

Kraftig garagebrand nära villa

Flera styrkor bekämpar på den tidiga torsdagsmorgonen en garagebrand i Mörbylånga..

Barometern - 24 feb 14 kl. 15:15

Hyllad eldsjäl ? Arne Svensson är ingen vanlig Svensson

Han gick i pension från en tjänst som idrottslärare på Skansenskolan i Mörbylånga förra hösten, men det är inte helt enkelt att boka in Arne Svensson för en intervju. Framför allt inte en helg. Vi har bestämt träff hemma hos Svensson klockan 14 en söndag i februari.

Barometern - 27 feb 14 kl. 09:46

Hyllad eldsjäl ? Arne Svensson är ingen vanlig Svensson

Han gick i pension från en tjänst som idrottslärare på Skansenskolan i Mörbylånga förra hösten, men det är inte helt enkelt att boka in Arne Svensson för en intervju. Framför allt inte en helg. Vi har bestämt träff hemma hos Svensson klockan 14 en söndag i februari.

Barometern - 03 sep 13 kl. 10:33

Ingen naturlig orsak till branden

Branden vid Mörbylånga kyrkby har ingen naturlig orsak. Det konstaterar tekniker som undersökt platsen. Sedan i måndags undersöker polisens tekniker den nedbrunna ladan i Mörbylånga kyrkby.

Barometern - 01 apr 14 kl. 07:22

Myten om den försvunna fastighetsskatten

Det verkar vara på modet att förespråka ett återinförande av den statliga fastighets­skatten. Finanspolitiska rådets nya ord­förande Johan Hassler nämnde nyligen att ”vi talar om en skattebas som ger i runda slängar 50–100 miljarder”. Socialdemokratiska pressröster – som vanligen inte hyllar Finanspolitiska rådets rekommendationer – hänger på.

Barometern - 01 apr 14 kl. 07:22

Myten om den försvunna fastighetsskatten

Det verkar vara på modet att förespråka ett återinförande av den statliga fastighetsskatten. Finanspolitiska rådets nya ordförande Johan Hassler nämnde nyligen att ”vi talar om en skattebas som ger i runda slängar 50–100 miljarder”. Socialdemokratiska pressröster – som vanligen inte hyllar Finanspolitiska rådets rekommendationer – hänger på.

Barometern - 09 nov 13 kl. 19:37

Telia vill inte informera för tidigt

Barometern berättade i våras om hur eftersatt hela Öland är när det gäller snabbt bredband. De som haft tillgång till fiber är, förutom ett fåtal nybyggda villor, i stort sett bara ett antal flerbostadsfastigheter i Borgholm och lägenheterna som Mörbylånga Bostads AB äger i Färjestaden och Mörbylånga.
Vid Barometerns rundringning till olika telebolag, fanns inga planer på utbyggnad av fiberbredband på Öland.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Så många har dött i corona i Sverige

Klockan 14.00 presenterar Folkhälsomyndigheten de senaste dödsfallen i coronaviruset i Sverige.I samband med det håller myndigheten pressträff om coronaläget i Sverige..

Expressen - 15 minuter sedan

14-åringens mamma: Jobbigt att sörja och läka på samma gång

I söndags omkom fyra 16-åringar i en svår olycka i Sörfors.En 14-åring och en kvinna i 20-årsåldern skadades.Nu berättar mamman till den 14-åriga flickan för Sundsvalls tidning:– Tanken i dag är att min flicka nog blir återställd, men det är en jobbig process att sörja och läka på samma gång, säger mamman till ST..

Expressen - 1 timme sedan

Damberg om grannländernas besked: ”Svaga argument”

Norge och Danmark har kommit överens om att öppna upp för fritidsresor mellan länderna, men svenskar är inte välkomna.Samtidigt hoppas vi få besked om inrikesresorna i sommar.– Oavsett rekommendationer är det viktigt att man tänker igenom sina resor, säger Emma Frans, forskare i epidemiologi vid Karolinska institutet, i SVT.

Expressen - 1 timme sedan

Fler provtogs för corona – men långt under målet

Knappt 36 500 personer testades för coronaviruset förra veckan. Det är den högsta noteringen hittills – men fortfarande bara en dryg tredjedel av Sveriges kapacitet..

Expressen - 1 timme sedan

Okänd gas läcker ut – område utrymt

Vid 12-tiden på tisdagen har räddningstjänst och polis larmats om en avgrävd gasledning i Löddeköpinge.Närliggande verksamheter ska nu utrymmas enligt polisen.– Det är någon form av okänd gas som läcker ut, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral..

Expressen - 1 timme sedan

Larmet: Kraftiga skurar och åska slår mot Sverige

Kraftiga skurar och åska slår mot delar av Sverige i dag.Samtidigt kan andra områden vänta sig sol och värme – innan ett lågtryck drar in på onsdagen.– Se till att njuta av solen nu, säger meteorologen Maria Augutis vid väderinstitutet Storm..

Expressen - 1 timme sedan

Jessica, 40, sprang 17 mil – efter jobbet

Medan kollegerna gick hem efter arbetsdagens slut gav sig Jessica Ståhl-Norris ut på en löptur.Först 26 timmar och 17 mil senare stannade hon.– Det är så häftigt vad kroppen klarar av, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Polisens uppmaning om festen: ”Kommer agera”

Trots förordningen om att max 50 personer får samlas sprids information om evenemanget ”Andra långdagen” i sociala medier. I ett pressmeddelande vill polisen påminna om att det är straffbart att bryta mot förodningen och att de kommer agera.– Men jag hoppas och tror att göteborgarna agerar ansvarsfullt och följer förordningen, säger Theodor Smedius, lokalpolisområdeschef i Göteborg city, i pressmeddelandet.

Expressen - 1 timme sedan

Sjukvårdsdirektören: ”Alla är trötta på att hålla distans”

Sedan i måndags kan alla med milda symptom testa sig för corona på Västra Götalandregionens vårdcentraler.Det är ett första steg mot en mer omfattande provtagning. – Alla är trötta på att hålla distans och hålla sig hemma.

Expressen - 2 timmar sedan

”Trumps demonisering av media har burit frukt”

Det brukade räcka hålla upp sitt journalist-ID, att ropa:– Jag är press.Men inte i kravallernas USA 2020.Där har journalister ofta blivit måltavlor, både för polis och för arga amerikaner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.