YA > Nyheter

Monday, 01 June, 18:03

YA - 22 maj 20 kl. 20:00

Fotbollsplan och cykelbana i skogen idéer på Sjöbo västBoende på Sjöbo väst skulle vilja skapa fler aktiviteter för barn på området. De föreslår en fotbollsplan bakom Dollarstore och en cykelbana med gupp i skogen..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sjöbo, Dollarstore

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotbollsplanoch , cykelbanai , skogen, idéer, Sjöbo, väst
Kristianstadsbladet - 28 apr 14 kl. 16:06

Större gräsbrand drog mot skogen

Klockan 15.15 fick räddningstjänsten larm om en gräsbrand i Näsum.
Den kraftiga gräsbranden har startat på Persagårdsvägen och det förelåg till en början risk för att branden skulle spridas till intilliggande skog.

Skånskan - 01 jun 19 kl. 05:00

Planerar cykelbana ner till sydkusten

Skurup En cykelväg från Skurup ner till kommunens stränder är under planering.
Till helgen invigs Sydkustenleden som har klassats som en nationell cykelled.I vision 2030 för Skurups kommun finns önskemål om flera cykelbanor som
ska knyta samman kommunens tätorter.

Barometern - 21 maj 14 kl. 07:23

Han kämpar vidare för en cykelbana

Trafikskolläraren och C-politikern Rune Magnusson ger sig inte. Han kämpar vidare för en cykelbana på väg 120 mellan Liljas och Xylem. På norra sidan av järnvägen, vid simhallsområdet, finns sedan några år tillbaka en ny gång- och cykelväg.

Corren - 24 jul 17 kl. 08:20

Husvagnsbrand riskerar sprida sig till skogen

En husvagn har fattat eld vid en fotbollsplan..

Västerbottens Folkblad - 20 feb 12 kl. 21:33

Skotertur på cykelbana tog abrupt slut

VÄNNÄS. Polisen stoppade på måndagskvällen en skoterförare som framförde sin skoter på en cykelbana. VÄNNÄS Polisen stoppade på måndagskvällen en skoterförare som framförde sin skoter på en cykelbana.

YLE - 21 jul 14 kl. 05:18

Lång väntan på cykelbana i Sandsund

Sandsundborna i Pedersöre har länge väntat på en cykelbana mellan Sandsund och Lövö. Vägen är hårt trafikerad och det har skett flera allvarliga olyckor på vägavsnittet. Den senaste bara för några veckor sen när en långtradare körde av vägen men ännu är det osäkert om det blir någon lättrafikled.

ÖstersundsPosten - 03 sep 15 kl. 14:57

Jag får köra moped på cykelbana

Nu citerar jag Transportstyrelsens text: "Trafikreglerna för moped klass II är desamma som för cykel. Du ska därför köra din moped klass II på cykelbana, såvida inte cykelbanan har en tilläggstavla under vägmärket för påbjuden cykelbana där det står 'ej moped.'".

Alingsås tidning - 12 sep 15 kl. 05:40

Får ge plats för ny cykelbana

En del av Nygårdsvägen flyttas och görs om till gång- och cykelbana när E20 blir motorväg mellan Kristineholm och Bälinge.
Vägprojektet Kristineholm-Bälinge är nu igång. Trafikverkets entreprenör Svevia har börjat bygga lokalgatan från Bälinge till Borgens industriområde och samtidigt pågår förberedelserna utmed E20 för själva motorvägsbygget, som ska inledas i början av nästa år.

Västerbottens Folkblad - 14 mar 16 kl. 20:57

Snöskoter körde fort på cykelbana

En snöskoter i hög hastighet på cykelbana. Då larmades polis till platsen. Händelsen inträffade på Körsbärsvägen på Boleäng i Umeå strax efter 20-tiden på måndagskvällen..

SvD - 03 maj 16 kl. 12:58

Blomlådor i cykelbana flyttas efter protester

Skrymmande blomlådor på Vasagatans cykelbana har gjort livet surt för Stockholms många pendlare. Men efter många protester har Trafikkontoret flyttat lådorna. – Vi ville främst markera mot sightseeingbussar som ställde sig där.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

När Las ger falsk trygghet

Möjligheten till försörjning genom arbete går inte främst genom Las. .

YA - 30 minuter sedan

Hovrätten: Efter överklagan - domen ändras

Hovrätten ändrar i beslutet mot den misshandelsdömde 18- åringen. .

YA - 45 minuter sedan

RIN friar konståkningstränare

YA - 45 minuter sedan

Ännu ett lånebedrägeri anmält

På den senaste tiden flera lånerelaterade bedrägerier polisanmälts. Det senaste rör en händelse där någon upprättat ett lån i en kvinnas namn..

YA - 1 timme sedan

Jubileum firades med flagga

Miljöförbundet firade med öppet hus i fjor när man hade 10-årsjubileum. I år firar man 11 år genom att sätta förbundets första flagga plats..

YA - 1 timme sedan

Sancho kan straffas för stödet till Floyd

Dortmunds anfallsstjärna Jadon Sancho tog ställning mot polisbrutalitet och rasism. Sancho firade ett av sina tre mål i 6–1-segern borta mot Paderborn i söndags med att dra av sig matchtröjan. På undertröjan hade han skrivit: Justice for George Floyd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.